Stærk privatleasing og lanceringstilbud på helt ny Nissan JUKE

Stærk privatleasing og lanceringstilbud på helt ny Nissan JUKE

digital retouch: www.pixoleb.com

Privatleasing fra kr. 2.995 !

Den helt nye JUKE kan nu privatleases fra kr. 2.995 pr. mnd. med en førstegangsydelse på blot kr. 4.995. Og det er vel at mærke for udstyrsversionen Acenta med Comfort pack, der bl.a. har klimaanlæg, 17” alufælge, carplay, bakkamera og fuld LED forlygter. Samtidig er det værd at bemærke, at for kun yderligere kr. 300 pr. mnd. kan der opgraderes med DCT gearkasse (7-trins automatgear med dobbeltkobling og paddleshift ved rattet).

Lanceringstilbud med kr. 15.000 tilbehør med i prisen.

Den nye Nissan JUKE fås fra kr. 199.990. Udstyrsniveauerne hedder Visia, Acenta, N-Connecta, N-Design og Tekna. I forbindelse med lanceringen fås for mindst kr. 15.000 originalt tilbehør med i prisen fra Acenta og opefter. Prisen på en JUKE Acenta er kr. 213.990. Som alternativ til originalt tilbehør kan der også vælges en lanceringspakke, der indeholder 17” Bridgestone vinterdæk med alufælge, gummimåtter, indstigningslister med lys, bagagerumsbakke og dekorationslister til kofanger. Ønskes automatgear koster det kun kr. 18.000 ekstra for DCT (7-trins automatgear med dobbeltkobling og paddleshift ved rattet).

Voksen og cool med masser af ny teknologi

Den helt nye JUKE er blevet voksen, men beholder sin sans for sjove køreoplevelser med et moderne interiør og eksteriør, som igen vil sætte standarden i segmentet for B-crossovere. Bilen kombinerer coupéstil med en crossovers fremtoning.

Under motorhjelmen ligger en 3-cylindret benzinmotor, som er både effektiv og byder på stor respons. 1,0-liters-motoren er udstyret med en turbolader, og den yder 117 hk og et drejningsmoment på 180 Nm (200 Nm med overboost-funktion). Som standard er bilen udstyret med en 6-trins manuel gearkasse, og for første gang fås også en ny automatisk dobbeltkoblingsgearkasse med paddleshift ved rattet.

Den nye JUKE er også ændret indvendigt – med mere plads, højere kvalitet og mere teknologi. Der er mere plads til både passagerer og deres bagage, og knæpladsen ved bagsæderne er øget med 5,8 cm, lofthøjden bagi er øget med 1,1 cm, og bagagerumskapaciteten er øget med 20 % til 422 liter (faktisk er det kun 8 liter mindre end i en Qashqai).

Den nye Nissan JUKE er også udstyret med en lang række førerassistentteknologier og infotainmentsystemer. Sikkerhedsudstyret omfatter intelligent nødopbremsning med registrering af fodgængere og cyklister, skiltegenkendelse, intelligent vognbane-assistent, Rear Cross Traffic Alert og Blind Spot Intervention.

Det er første gang, at Blind Spot Intervention tilbydes i en Nissan model. Systemet er en overbygning på advarsel om biler i den blinde vinkel, og fører JUKE aktivt tilbage i vognbanen for at undgå en kollision.

JUKE fås også med Nissans avancerede ProPILOT-teknologi, som gør lange køreture og tæt trafik mindre stressende ved automatisk at holde JUKE i vognbanen og holde en konstant og sikker afstand til andre køretøjer – selv ved langsom køkørsel.

Den nye Nissan Juke er allerede nu til salg i Danmark. Den kan leveres fra Januar 2020.