Lej en Nissan E-NV200

 • Lejeperiode fra 6 – 36 mdr.

Pris 1)

Førstegangsydelse: 9.995 kr.+ moms
Mdl.ydelse: 5.095 kr. + moms
Periode: 01/01/2020 og 36 mdr. frem.
Km. i gennemsnit per md. 1.250 km
Pris pr. overkørte km. kr. 2,5 kr.

Pris 2)

Førstegangsydelse: 9.995 kr.+ moms
Mdl.ydelse: 5.295 kr. + moms
Periode: 01/01/2020 og 36 mdr. frem.
Km. i gennemsnit per md. 2.000 km
Pris pr. overkørte km. kr. 2,5 kr.

Pris 3)

Førstegangsydelse: 9.995 kr.+ moms
Mdl.ydelse: 5.495 kr. + moms
Periode: 01/01/2020 og 36 mdr. frem.
Km. i gennemsnit per md. 3.000 km
Pris pr. overkørte km. kr. 2,5 kr.

Vilkår

VILKÅR

 1. Bilen må ikke fremlejes, benyttes til motorsport eller til person- eller godstransport mod betaling.
 2. Lejer hæfter for alle skader eller tyveri som opstår i lejeperioden, som ikke er eller ville være dækket af en tegnet kaskoforsikring.
 3. Udgifter i øvrigt i forbindelse med uheld under udlejningen afholdes af lejer.
 4. Udgifter til reparationer, foretaget uden aftale med udlejer, er denne uvedkommende.
 5. Eventuelle trafikforseelser, herunder parkeringsafgifter, bøder m.v. i lejeperioden betales af lejer ved hastighedsovertrædelser kan udlejer i stedet vælge at videregive oplysninger om lejer til Politiet og lejer bekræfter hermed at have været fører af køretøjet i lejeperioden.
 6. Lejeaftalen kan kun forlænges ved ny lejeaftale.
 7. Lejekontrakten skal medbringes under kørsel.
 8. Alle priser i kontrakten er ex. moms.
 9. Service og reparation aftales med Maul Biler. Lejer afholder omkostninger hertil.
 10. Lejer afholder omkostninger til grøn ejerafgift og forsikring.
 11. Bilen tilbageleveres vasket og støvsuget – kan fravælges for kr.495,- inkl.moms
 12. Aftalen kan efter 6 måneders opsiges med 1 uges varsel.

Få et tilbud

Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vælge udstyrsvariant

Salgsrådgiver- Nissan

Hamed Zaman

81108973


Hos Maul Biler A/S er vi passioneret omkring elbiler, og står klar til at give dig en kyndig rådgivning om alle vores løsninger, som kan være med til at gøre din forretning mere grøn. Sidste år solgte vi hele 40 elbiler og vi har derfor stort ekspertise og står altid klar til at hjælpe dig og din forretning. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Autoriseret Nissan værksted

Vi er et autoriseret værksted med specialiserede mekaniker indenfor Nissan Elbiler. Din bil vil derfor altid være i kyndige hænder, uanset hvilket behov der måtte opstå.

 

Få et skræddersyet serviceabonnement

Vi tilbyder skarpe serviceaftaler, som er skræddersyet til alle slags elbiler – priser fra kun 225 kr. pr md.  Kontakt os for at hører nærmere.

Er din forretning klar til at blive grønnere?

Nissan e-NV200 er den ideelle elektriske professionelle el-bil til enhver forretning, uanset om du er flådechef eller en mindre virksomhed. Når du skifter til 100 % elektrisk kørsel, følger lave driftsomkostninger, høj effektivitet og overraskende ydeevne med som standard.

VÆLG DEN 100 % ELEKTRISKE NISSAN E-NV200 TIL DIN ENKELTMANDSVIRKSOMHED

Du ejer en mindre virksomhed og har din egen elbil. Smart bæredygtighed er nøglen til din succes.

Du er din egen chef, og jo mere bæredygtig din forretning er, desto større forskel vil du gøre. Kom et skridt foran med Nissan e-NV200, den mest omkostningseffektive og kompetente elektriske minibus. Med Nissan e-NV200s nye 40 kWh-batterilevetid kan du klare alle dine leveringer i byen på en enkelt opladning.

KØB EN ELEKTRISK VAREVOGN TIL SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER

I er en lille til mellemstor virksomhed med en til ni biler i jeres flåde. Ren, grøn effektivitet er centralt for jeres forretningsområde.

Du driver en stram forretning og er nødt til at fokusere på en bæredygtig profil og samtidig begrænse dine daglige udgifter. Med den 100 % elektriske Nissan e-NV200 er der ikke flere udgifter til benzin eller diesel, kun nul udledning og lave driftsomkostninger i stedet. Nissan e-NV200 er mere end en lille elektrisk varevogn, for udstyret med NissanConnect EV fungerer den også som et mobilt kontor. Du styrer dine elektriske varebiler online, og dine chauffører bruger deres tid mere effektivt.

SKIFT TIL ELEKTRISKE VAREBILER TIL DIN FLÅDE-FORRETNING

I har mere end ni biler i jeres flåde. Bæredygtige fremskridt skaber værdi for både din forretning og dit varemærke.

Når du styrer en stor flåde, er lave driftsomkostninger og reducerede vedligeholdelsesomkostninger ikke bare et plus, men afgørende for virksomhedens vækst. Med nogle få Nissan e-NV200 elektriske varebiler i din flåde kan du reducere udgifterne, maksimere effektiviteten og opbygge et grønt image omkring dit varemærke på en og samme tid. Mens du høster frugterne af driftsomkostningerne ved Nissan e-NV200, kan dine chauffører glæde sig over fornøjelsen ved at køre elbil hver eneste arbejdsdag – det betaler sig alt sammen.

NISSAN E-NV200 LADEMULIGHEDER

OPLAD, NÅR TID OG STED PASSER DIG

Der er tre måder at lade din Nissan e-NV200 på: Med lynopladning på farten når du fra advarsel om lavt batteri til 80% på bare 40-60 minutter***, hurtig opladning af elbiler på kontoret eller derhjemme med din Wallbox giver dig en fuld opladning på 7½ time, mens en fuld opladning gennem et husholdningsstik tager ca. 28 timer.

IND NEMT DEN NÆSTE LADESTATION TIL DIN ELEKTRISKE VAREVOGN

ET STADIGT VOKSENDE NETVÆRK

Du finder flere ladestationer til elbiler på vejen for hver dag, der går. Se på kortet, drik en kop kaffe, og nyd pausen.

DEN HELT KOMPETENTE, 100 % ELEKTRISKE VAREVOGN TIL PERSONER OG LAST

Nissan e-NV200 er kompakt udvendigt og rummelig indvendigt, for det er en elektrisk varevogn skabt til forretning i byen. Udnyt hver eneste millimeter af lastrummet på 4,2 m3 til at transportere last, eller vælg den 100 % elektriske Nissan e-NV200 EVALIA til også at transportere passagerer. Uanset hvad, vil dine afsætninger foregå glidende, nemt og effektivt.