Forældreuniverset

Mød din rådgiver

Book tid til en rådgivning og få en gratis babypakke. Ring ind og bestil en tid til din gratis rådgivning eller book online nu her. Har du ikke mulighed for at besøge os I Skanderborg, kan du også booke en online rådgivning – Gør blot opmærksom på dette i kommentarfeltet, når du booker din tid.

En rådgivning varer i udgangspunktet mellem 30 og 60 minutter, alt efter hvad du har behov for.

Din booking er blot en forespørgsel og skal endeligt bekræftes af din rådgiver inden mødet.

Vores rådgiverteam

Læs mere om Christian og Hameds tanker i forhold til det blive far.

Christian Ribergaard

Det største ved selv at blive forældre var for Christian pludseligt at lære, at man ikke selv er det vigtigste menneske i verden

Hamed Zaman

Det største ved at blive forældre at finde ud af, at man har mere ansvar i livet

Book en rådgivning

Mathias Schaadt-Hansen

Mathias Schaadt-Hansen

Book tid til en rådgivning og få en gratis babypakke. 

En rådgivning varer i udgangspunktet mellem 30 og 60 minutter, alt efter hvad du har behov for.

Din booking er blot en forespørgsel og skal endeligt bekræftes af din rådgiver inden mødet.

 

Christian Ribergaard

Christian sidder i vores Skoda-afdeling som salgschef.

Han er far til to – Oliver på 15 år og Silke på 8 år.

Christian har altid vidst, at han ville arbejde med at sælge biler. Allerede fra barnsben af brændte han varm på biler, og helt specifikt havde han udset sig en Folkevogn – en hvid Santana. Dette skulle da også blive hans første bil. Han tilføjer, at han senere hen endte med i stedet at ville have haft en Audi, men dette måtte altså vente til bil nummer to.

Det største ved selv at blive forældre var for Christian pludseligt at lære, at man ikke selv er det vigtigste menneske i verden. Han føjer til dette, at når man bliver forældre, så lærer man at tilgive og samtidigt at komme hurtigt over de små ting. Christian fortæller med et tilbageblik, hvordan nogle af de særligt gode køreture med børnene i bilen har været, når hele familien er kørt på ferie sammen. Så er alle fulde af forventning og glæder sig til at skulle være sammen i en travl hverdag.

For Christian er det bedste ved Forældreuniverset, at det er en hjælp til alle dem, som skal have børn med ud at køre. Han uddyber, at man på siden kan blive oplyst omkring både det vigtigste – som for ham er sikkerheden – og om en lang række ting, der bare er ”nice to know”. Han giver et eksempel på de mere praktiske aspekter af bilkørsel med børn, såsom hvordan man kan koble sine ting på bagsædet af bilen, eller hvordan man kan gennemskue hvor meget plads, der er på bagsædet.

Hamed Zaman

Hamed er vores salgsrådgiver.

Han er far til to – Emran på 9 år og Angelina på 6 år.

Hameds første bil var en hvid Honda Civic fra 1986, og siden er denne blevet skiftet ud med flere forskellige køretøjer.

For Hamed var det største ved at blive forældre at finde ud af, at man har mere ansvar i livet. Han forklarer, at netop det at være der for børnene og prioritere dem højest, har givet mere værdi til livet.

Han husker tilbage på, hvordan nogle af de bedste køreture med børnene i bilen har været, når familien har sat kursen mod forskellige forlystelsesparker, og alle har glædet sig til at skulle afsted. Han tilføjer med et glimt i øjet, at især hjemturene har været gode, fordi de mindste passagerer har været godt trætte, og der har været stille på bagsædet.

For Hamed er Forældreuniverset til stor fordel for dem, der allerede har børn, eller overvejer at få det, og skal til at købe bil efter det. Han peger på, hvordan det skaber et godt udgangspunkt for at kunne mødes med kunderne omkring en personlig rådgivning. Han fremhæver, at vi hos Maul Biler gerne vil være med til at dele vores viden – også om de helt basale overvejelser så som i hvilken rækkefølge man skal købe barnevogn og bil. Her kan man altså komme og få hjælp til sammensætningen af det helt rigtige bilønske, ud fra blandt andet størrelsesmæssige og økonomiske aspekter, og finde netop den bil, der passer til både budget og behov. 

Få et tilbud

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Brian Maul

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Bestilling

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

*Der tages forbehold for tastefejl.