Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

NISSAN E-NV200

Nissan E-nv200

NISSAN E-NV200 PREMIUM FRA 2017

Lige nu kan du købe en  brugt Nissan E-NV200 til kun 149.900 kr. + moms eller release den fra kun 3.995 kr. + moms

 1. Kun kørt op til 30.000 km
 2. 24 Kwh batteri (op til 100-150 km på en ladning)
 3. Fuld automatisk klima anlæg til de varme og kolde dage
 4. Fartpilot til de lange ture
 5. Bluetooth-opkobling til håndfri telefoni
 6. Bakkamera til en nemmere dagligdag
Tilbud og kampagner
Nissan E-nv200

Comfort

KR. 227.900,- + moms

Nissan E-nv200

Comfort+

KR. 246.640,- + moms

Nissan E-nv200

Premium

KR. 261140,- + moms

Brugte Nissan E-NV200 på lager

Lease en brugt el-varevogn

Fra kr. 3.995 ,-/md

Alle priserne er + moms.

Tjek om en en ladeløsning fra Clever passer dig

En vigtig del af det, at have en el-varevogn er strømmen. Derfor er det naturligvis vigtigt for dig, at vælge den rette løsning. Se to af de løsninger vores samarbejdspartner Clever tilbyder:

Clever Unlimited Network

Startpakke: 0,-
kr 625* Månedlig
 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk

Clever Unlimited

Startpakke: 7.500,-
kr 749* Månedlig
 • Ubegrænset opladning hjemme og på Clever ladenetværk
 • Intelligent ladeboks med fastmonteret kabel
 • Fremtidssikret installation med ubegrænset meter kabelføring
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
Populær

Der er tre måder at lade din Nissan e-NV200 på

Lynopladning på farten når du fra advarsel om lavt batteri til 80% på bare 40-60 minutter

Hurtig opladning af elbiler på kontoret eller derhjemme med din Wallbox giver dig en fuld opladning på 7½ time

Fuld opladning gennem et husholdningsstik tager ca. 28 timer.

Mål på Nissan E-NV200

E-NV200 mål

PLADS TIL 2 EUROPA-PALLER

2,0 M

MED MULIGHED FOR AT FOLDE SKILLEVÆGGEN

STÅHØJDE

1,36 M

VÆG-TIL-VÆG

1,50 M

LASTHØJDE BAGTIL

524 MM

MELLEM HJULKASSERNE

1,22 M

En el-varevogn til alle.

VÆLG DEN 100 % ELEKTRISKE NISSAN E-NV200 TIL DIN ENKELTMANDSVIRKSOMHED

Du ejer en mindre virksomhed og har din egen elbil. Smart bæredygtighed er nøglen til din succes.

Du er din egen chef, og jo mere bæredygtig din forretning er, desto større forskel vil du gøre. Kom et skridt foran med Nissan e-NV200- den mest omkostningseffektive og kompetente elektriske varevogn. Med Nissan e-NV200s nye 40 kWh-batterilevetid kan du klare alle dine leveringer i byen på én enkelt opladning.

KØB EN ELEKTRISK VAREVOGN TIL SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER

I er en lille til mellemstor virksomhed med en til ni biler i jeres flåde. Ren, grøn effektivitet er centralt for jeres forretningsområde.

Du driver en stram forretning og er nødt til at fokusere på en bæredygtig profil og samtidig begrænse dine daglige udgifter. Med den 100 % elektriske Nissan e-NV200 er der ikke flere udgifter til benzin eller eller diesel. I stedet er der kun nul udledning og lave driftsomkostninger. Nissan e-NV200 er mere end en lille elektrisk varevogn, for udstyret med NissanConnect EV fungerer den også som et mobilt kontor. Du styrer dine elektriske varebiler online, og dine chauffører bruger deres tid mere effektivt.

SKIFT TIL ELEKTRISKE VAREBILER TIL DIN FLÅDE-FORRETNING

I har mere end ni biler i jeres flåde. Bæredygtige fremskridt skaber værdi for både din forretning og dit varemærke.

Når du styrer en stor flåde, er lave driftsomkostninger og reducerede vedligeholdelsesomkostninger ikke bare et plus, men afgørende for virksomhedens vækst. Med nogle få Nissan e-NV200 elektriske varebiler kan du reducere udgifterne, maksimere effektiviteten og opbygge et grønt image omkring dit varemærke på samme tid. Mens du høster frugterne af driftsomkostningerne ved Nissan e-NV200, kan dine chauffører glæde sig over fornøjelsen ved at køre elbil hver eneste arbejdsdag – det betaler sig alt sammen.

Med en el-varevogn kan du med god samvittighed tage bilen. Er din virksomhed klar til at skifte til grønnere kørsel? Så kører vi lige nu en skarp pris på Nissan E-NV200 el-varevogn.

Erhvervsleasing tilbud

Fra kr. 2.718 ,-/md

Alle priserne er + moms.

Spar penge ved at købe en brugt E-NV200

Er du på udkig efter en ny bil eller varevogn? Har du overvejet at købe den brugt i stedet? I nogle tilfælde kan det være en rigtig god ide at købe en brugt bil frem for en ny. Men hvorvidt du bør købe en ny eller brugt bil, kommer selvfølgelig helt an på dine behov.

Vælger du at investere i en brugt bil, kan der være penge at spare på bilkøbet. Derudover er der også en lang række andre fordele. Her får du de fem vigtigste:

 • Både nye og brugte biler taber værdi, så snart de tages i brug. Men forskellen er, at den brugte bil ikke taber værdi lige så hurtigt som en ny. Dette skyldes blandt andet, at den brugte bil allerede har haft sit største værditab i sine første leveår.
 • Du får ofte en stor mængde ekstraudstyr og moderne teknologi med i prisen, så du ikke behøver at betale ekstra for en opgradering.
 • En brugt bil kan ofte være et langt mere miljøvenligt valg, da bilen ikke skal produceres på ny.
 • Vælger du at købe en brugt bil, kan du i mange tilfælde få bilen leveret næsten med det samme. 

Med en brugt bil får du mere bil for pengene. Er du blevet nysgerrig på at købe brugt i stedet for nyt, har vi et stort udvalg af brugte biler her.

Skift til grøn kørsel og gør noget godt for miljøet

Tilbringer du en stor del af din arbejdsdag med at køre varevogn i byen? Så kan det være en god ide at skifte over til en el-varevogn. Siden de nye miljøzoneregler trådte i kraft den 1. juli 2020, må nogle ældre dieseldrevne varebiler som udgangspunkt ikke længere køre i de større byer med miljøzoner, fordi de forurener. Derfor er en el-varevogn en attraktiv løsning, hvis du har meget kørsel igennem de større byer, fordi den ikke forurener.

Er du endnu ikke helt overbevist om, hvorfor du skal skifte til en el-varevogn, får du her fem gode grunde til at vælge en grøn kørsel:

 • Reducering af CO2-aftryk og driftsomkostninger som bilejer.
 • En el-varevogn består af færre mekaniske dele, hvilket sparer dig penge på service og vedligeholdelse.
 • En el-varevogn har en lang levetid og en rigtig god ydeevne.
 • Nem opladning når som helst og hvor som helst via opladestationer og almindeligt stik i stikkontakten.
 • Mindre støj i kabinen giver en behagelig oplevelse både på de korte og lange ture.

Med en el-varevogn kan du med god samvittighed tage bilen. Er din virksomhed klar til at skifte til grønnere kørsel? Så kører vi lige nu en skarp pris på Nissan E-NV200 el-varevogn.

Nissan E-Nv200

Gratis vejhjælp

Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret 24-timers vejhjælp, givet bil har overholdt sine autoriserede services.

Gratis sundhedstjek

Når din Nissan er til sit periodiske serviceeftersyn, basisservice eller en eventuel reparation, tilbyder vi altid et gratis sundhedstjek af din bil.

Gratis lånebil

Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret gratis lånebil*, mens du har din egen bil til service eller reparation.

Prismatch

Som autoriseret Nissan-værksted matcher vi altid prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedstilbud – inklusiv originale Nissan-reservedele samt arbejdstimer – inden for 25 km fra Maul Biler.

Nissan E-NV200 – Din følgesvend i byen

I Nissan E-NV200 får du en praktisk lille følgesvend. Den elektriske varevogn er 473 cm. lang og 173 cm. bred. Sammenligner man med nogle af de tilsvarende benzinmodeller, er det ca. samme størrelse som en VW Caddy, Mercedes Citan eller Peugeot Partner. 

Ønsker du et anhængertræk, er dette også muligt. Bilen kan trække op til 450 kg. på krogen.

Nissan E-NV200 er designet sådan, at den mere ligner en klassisk kassevogn, hvilket er medvirkende til, at varerummet har en fornuftig størrelse. I varerummet finder du nemlig hele 4,2 m3, hvilket gør, at du har plads til to europaller. Som du kender det fra de større varebiler, er bagdøren hængslet, så du har mulighed for at åbne dem helt op – så du nemt kan få bilen tømt og fyldt op. Varevognen har en lasteevne på 742 kg.

Nissan E-NV200 er bygget ud fra et højt, samt smalt design, hvilket gør den nem at navigere rundt i byen. I kabinen er der fin plads til to personer og sæderne er af god kvalitet, som sikrer dig en fornuftig komfort. I midten af instrumentbrættet finder du en 7” touchskærm med tydelig grafik. Via skærmen har du adgang til navigation, overblik over ladestandere i nærheden, samt bilens aktuelle rækkevidde. 

40 kWH batteri

Nissan E-NV200 kommer med et 40 Kwh batteri, som jævnfør WLTP-normen svarer til 300 km. Dog vil man ofte opleve, at rækkevidden nærmere er omkring de 200-250 km. ved normal kørsel i dagligdagen. Et lille tip kan være at slå “Eco”-funktionen til, samt slukke for aircondition, når dette ikke er nødvendigt. Nissan E-NV200 er den perfekte følgesvend i byen, og kører du for eksempel rundt med pakker eller vinduespudserudstyret, så er 200 – 250 km ofte langt nok – Måske kan du endda klare dig på meget mindre. 

 

Ved hjælp af Nissan E-NV200s forskellige indstillinger, har du mulighed for at skræddersy kørsel til dine behov. Vælger du for eksempel at skifte over i B-indstillingen, som du finder ved gearkassen, får du en længere rækkevidde. B-indstillingen er med til at genvinde mere energi under kørsel, ved hjælp af en mere aggressiv bremsning, uden at belaste kørekraften.  “Eco”-funktionen er som nævnt tidligere også med til at forbedre rækkevidden, da den går ind og begrænser motorens ydeevne. 

Er du endnu ikke helt overbevist om, hvorfor du skal skifte til en el-varevogn, får du her fem gode grunde til at vælge en grøn kørsel:

 • Reducering af CO2-aftryk og driftsomkostninger som bilejer.
 • En el-varevogn består af færre mekaniske dele, hvilket sparer dig penge på service og vedligeholdelse.
 • En el-varevogn har en lang levetid og en rigtig god ydeevne.
 • Nem opladning når som helst og hvor som helst via opladestationer og almindeligt stik i stikkontakten.
 • Mindre støj i kabinen giver en behagelig oplevelse både på de korte og lange ture.

Med en el-varevogn kan du med god samvittighed tage bilen. Er din virksomhed klar til at skifte til grønnere kørsel? Så kører vi lige nu en skarp pris på Nissan E-NV200 el-varevogn.

3 års nybilsgaranti

På alle nye Nissaner, findes 3 års (100.000 km) nyvognsgaranti.

Nissan Assistance

Det er et kundeløfte om 24/7 vejhjælp som gælder så længe du overholder dit autoriseret service.

5 års garanti på elbilskomponenter

Ved køb af Nissan får du 5 år / 100 000 km garanti på elbilskomponenter

12 års gennemtæringsgaranti

Ved køb af Nissan får du 12 års gennemtæringsgaranti.

Bestil tilbud

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på