Nissan NV300 - Tilbud og kampagner

SPAR OP TIL 53.000 KR PÅ EN NY NV300*

Lige nu kan du spare op til 53.000 kr, hvis du køber en Nissan NV300.

Tilbuddet gælder på alle vores NV300-varianter.

Kom ind og besøg os eller ring på 86520033

*Tilbuddene gælder t.o.m. 31.12.2020.
Nissan NV300

Erhvervslease en fabriksny Nissan NV300

Erhvervsleasing tilbud

Finansiel leasing af NV300 Van 2.0 dCi 145 6 M/T L2H1 1.2t FWD Comfort Blind til
kr. 1.772 ,- om måneden i 60 måneder med 20.000 kr. i udbetaling

– priser er ekskl. moms


Du kan nu erhvervslease en NV300 Comfort (40 KWh):

Månedlig ydelse: 1.772,-
Førstegangsydelse: 20.000,-
Årlig kørsel: 15.000 km.

Har du brug for endnu flere kilometer om året kan vi altid tilpasse tilbuddet efter dine behov.

Alle priser er ekskl. moms.

Nicholas Bjerregaard

Salgsansvarlig Nissan

87932461


Mail: nicho@maulbiler.dk

Kundeudtalelser

Pålidelighed er afgørende; Min forretning afhænger af, at jeg altid kan nå frem til mine kunder til tiden. Så Nissans 5 års garanti er en stor bonus. Den viser, at Nissan har stor tiltro til deres ingeniørarbejde, fabrikationskvalitet og pålidelighed, og det giver mig også selvtillid.

Nissan Nv300 - kundeudtalelse

Nissan har fremragende serie af lette erhvervskøretøjer, som alle besidder egenskaber, der en hjælp i min forretning. Jeg valgte Nissan NV300, fordi den har Nissan NV300, fordi den har den rette størrelse til mit aktuelle behov. Når min forretning vokser, er det godt at vide, at ja kan rykke en størrelse op og stadig kører Nissan.

Nissan Nv300 - kundeudtalelse

Jeg kører det meste af dagen, hvilket betyder, at ydevne og brændstoføkonomi virkelig er afgørende. Min Nissan NV300 giver mig jævn kørsel med god acceleration, hvis jeg har behov for det, og økonomien er også rigtig god. Det betyder, at kørslen er mere afslappet, og min banksaldo profiterer også af det.

Nissan Nv300 - kundeudtalelse

Min NV300 er mere end en varebil for mig, den er også mit kontor. Jeg har behov for at kunne ordne papirarbejde, skaffe resevedele og holde kontakt med kunderne, når jeg er på farten, så det er derfor, jeg valgte Nissan NV300. Den gør nemmere at være organiseret og effekti – Det er et godt image at vise kunderne.

Nissan Nv300 - kundeudtalelse

Nissan kundefordele

Gratis 24/7 Nissan vejhjælp

Nissan vejhjælp
Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret 24-timers vejhjælp – uanset din bils alder. Det eneste du skal sørge for er, at din bil har overholdt sine autoriserede services.

Gratis lånebil, når du er på værksted

customer-promise-landing-page-1.jpg.ximg.l_4_m.smart
Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret gratis lånebil*, mens du har din egen bil til service eller reparation.

Vi anbefaler altid at booke en gratis lånebil på forhånd, så du kan være sikker på, at der er en ledig på det ønskede tidspunkt

Gratis sundhedstjek

Gratis sundhedstjek
Når din Nissan er til sit periodiske serviceeftersyn, basisservice eller en eventuel reparation, tilbyder vi altid et gratis sundhedstjek af din bil. Du får altid et tilbud på forhånd, så du kan se, hvad der skal laves, samt de samlede omkostninger.

Prismatch på din værkstedsregning

customer-promise-landing-page-2.jpg.ximg.l_4_m.smart
Hos Maul Biler stræber vi altid efter at give dig den bedst mulige service, hvilket vi blandt andet sikrer gennem vores toptrænede Nissan-teknikere, som har det nyeste Nissan-specialværktøj til rådighed. Vi ved, hvor vigtigt det er, at din bil har det godt, og som autoriseret Nissan-værksted ved vi, hvad din Nissan behøver, og vi garanterer, at du får mest værdi for pengene hos os.

FABRIKSGARANTI

3 år / 100.000 km

Når du køber en ny Nissan hos Maul Biler følger der altid tryghed med i handlen! På alle erhvervsbiler fra Nissaner er det nemlig 5 år / 160.000 km nybilsgaranti. 

Som et af Nissans kundeløfter får du sammen med garantien Nissan Assistance, som er din 24/7 vejhjælp som gælder så længe du overholder dit autoriserede service. 

Som en ekstra ting får du også 5 års lakgaranti og hele 12 års gennemtæringsgaranti, når du køber en ny Nissan. 

Ønsker du at udvide din garantiperiode kan du vælge i stedet tilkøbe Nissan udvidet tryghed.

Nissan NV300 - Mål