Få et tilbud

Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Nissan NV400 opbygninger

  NISSAN NV400 LADVOGN

  Takket være dens robuste chassis og lad gør Nissan NV400 varevognen det legende let at arbejde med selv de tungeste læs. Du kan vælge mellem en kabine med tre sæder eller en dobbeltkabine med syv sæder, så der er en model, der passer til dine behov.

  NISSAN NV400 TIPPER

  NV400 Tippelad er bygget til hårdt arbejde uden at gå på kompromis med kabinekomforten, uanset om det drejer sig om en kabine med tre sæder eller en dobbeltkabine med syv sæder. Ladet kan betjenes elektronisk fra kabinen og kan hældes i en vinkel på 45°, så af- og pålæsning er let.

  NISSAN NV400 VAREVOGN

  Nissan NV400 kassevogn er ideel til lettere transportopgaver eller håndtering af omfangsrigt gods. Det store lastrum på 22 m³ har rigeligt plads til godset og med den valgfrie bagklap, kan du fuldt ud udnytte nyttelasten på hele 1,9 tons

  CHASSIS KABINE

  NV400 chassis kabine tilbyder fleksibilitet og en stor tilpasningsevne. Uanset hvilken type transmission du vælger, vil du have gavn af en lav chassisflade, som byder på mere nyttig plads i en overraskende kompakt varevogn. Den robuste byggekvalitet sikrer, at der er styrke til rådighed til at klare de tungeste opgaver – hele dagen, hver dag.

  Vi står klar til at hjælpe dig

  86520033


  Hos Maul Biler gør vi vores bedste for at hjælpe vores erhvervskunder. Vi samarbejder tæt med en række af danmarks dygtigste aktører, såsom Danlad, så vi altid kan skræddersy den perfekte løsning for dig og din forretning. Kontakt os for at høre mere.

  Nissan tilbyder en standard 5-års fabriksgaranti på NV400. Dette er meget mere end blot en garanti, fordi det inkluderer:

  • 5 år eller 160.000 km beskyttelse fra kofanger til kofanger
  • 5 års garanti på lakering – dækker karrosserilakeringen
  • 5 års garanti på Nissan originale dele og tilbehør
  • 5 års vejhjælp
  • 12 års garanti mod gennemtæring på NV400
  • Kan overdrages