INDVENDIGT DESIGN


Køreglæde handler ikke kun om fart over feltet. Køreglæde handler også om de små komfortdetaljer, der samlet set gør en stor forskel og gør de daglige køreture meget mere behagelige for føreren.

Sikkerhed

BAKKAMERA

Kameraet, der er placeret i grebet på bagklappen, overvåger området bag bilen og viser kørelinjerne på baggrund af bilens bredde. Integrerede sprinklere forbedrer kameraets funktionalitet.

FRONTASSISTENT

Med en radar i den forreste stødfanger overvåger frontassistent-systemet afstanden til det forankørende køretøj og advarer via Maxi DOT føreren om en potentiel kollision ved hjælp af et akustisk/visuelt signal. Hvis føreren ikke reagerer, igangsætter systemet en opbremsning for at mindske den eventuelle kollisions styrke. (Frontassistent og Maxi-Dot er standard i Ambition og Style)

VI PASSER PÅ JER

Ægte sikkerhed er den sikkerhed, du ikke behøver tænke på. Derfor har RAPID fået masser af sikkerheds- og assistentsystemer, som passer godt på dig og dem, du holder af.

ŠKODA RAPID er blandt de mest sikre biler i sin klasse, og med 5 stjerner i Euro NCAP vægtes sikkerheden højt. Og da din og din families sikkerhed er det vigtigste, har RAPID blandt andet 6 airbags som standard, to Isofix beslag med topforankring på bagsædet og tre 3-punktsseler på bagsædet.