Gør noget godt for din Škoda

Hold den kørende med autoriseret service

Hos Maul Biler anbefaler vi altid du vedligeholder din bil ved at kører den til autoriseret service, da det ofte forlænger din bils levetid og er ofte med til at holde værdien oppe. 

En fuldt stemplet servicebog har ofte en højere værdi end man skulle tro. Har ud sørget for at få alle service lavet autoriseret, viser det nemlig du tager din bil seriøs og passer godt på den, hvilket er utrolig vigtigt. 

Bonus: Vidste du, at såfremt du vedligeholder din Skoda hos et autoriseret værksted får du gratis Skoda vejhjælp.

10 gode grunde

Vi har samlet en række gode grunde til, hvorfor du skal vælge et autoriseret service.

1. Kulance

Når du vælger et autoriseret værksted, sikre du dig at vi kender din bil og ved, hvordan den skal behandles korrekt f.eks. hvilken olie der skal anvendes til din bil. 

Uanset, hvilket værksted du vælger dækker Skodas garanti, hvis service og reparationer er udført efter Skoda anvisninger hos et autoriseret værksted. Udfordringen kan opstå, hvis der kommer problemer med din Skoda og det bliver tilbageført til et forkert udført service eller reparation f.eks. forkert olietype kan det påvirke din garanti, ligesom der ikke vil være mulighed for en reparation pr. kulance. Kulance er noget Skoda tilbyder dig, som altid servicere din bil hos et autoriseret Skoda værksted.

3. Korrekte serviceeftersyn

Din Skoda kører ofte med variable service-intervaller, hvor din bils computer automatisk gør dig opmærksom på, hvornår det er tid til service ud fra dit eget kørselsmønster. Dette gør at du kan kører op til 30.000 km mellem hvert serviceeftersyn. 

Hvis du i forbindelse med et service, vælger at få lavet den ved et ikke autoriseret værksted og de anvender en anden PC end Skodas originale test PC kan du risikerer, at der bliver ændret i opsætningen i din bils computer, som forstyrrer den automatiske service indkalder, og du derved kan blive indkaldt hver 15.000 km i stedet.

5. Fejl bliver forebygget

Undgå fejl på din bil. Får Skoda kendskab til en fejl på en model lignende din bil, udbedres denne fejl automatisk næste gang du besøger dit autoriseret værksted. Ikke nok med at vi modtager opdateringer direkte fra Skoda fabrikken omkring tekniske data, monteringsvejledninger, får vi også informationer der kan være med til at forebygge evt fejl, der kan opstå i fremtiden. 

7. Korrekt værktøj

Værktøj er ikke bare værktøj. Har din mekaniker det rigtige værktøj sparer han/hun nemlig tid og du spare derved penge. Selvom der i højere grad er mere elektronik i bilerne i dag, er der stadig en del ting som skal skiftes manuelt og her er det altså vigtigt din mekaniker har det rigtige værktøj. Vælger du et autoriseret Skoda værksted sikre du at din mekaniker har det rette udstyr som passer til netop din bil.

9. ŠKODA Originale Reservedele

Vælger du vores autoriseret værksted sikre du altid at få den bedste kvalitet og ofte vil originale dele i det lange løb også være det billigste for dig. Reservedelene man putter i din bil er utrolig vigtige, og hos et autoriseret Skoda-værksted har du altid garanti for, at der bliver benyttet Skoda originale reservedele.

2. ŠKODA Vejhjælp*

Det skal være en fornøjelse at kører i sin Skoda og en sikker, samt komfortabel oplevelse er noget Skoda vægter højt. Derfor følger der også livsvarig Skoda vejhjælp inden for hele Europa, med din nye Skoda. Vejhjælpen forudsætter at du vedligeholder din bil med  autoriseret service. Skoda vejhjælp dækker dine omkostninger i forhold til at tilkalde en servicebil, såfremt du oplever et driftsstop. Derudover dækker den også omkostningerne der er forbundet med at få din bil transporteret til det nærmeste Skoda værksted, samt evt assistance, du og dine medpassagerer måtte få brug for såsom hotelophold, erstatningsbil m.m. Du finder alle betingelserne i din Skoda vejhjælp folder.

4. Direkte opkobling til fabrikken

Det er altid rart at have den nyeste software i sin Skoda. Derfor anbefaler vi altid du kører til et autoriseret værksted, hvor din bil bliver koblet direkte op til Skoda-fabrikken via dit værkstedets originale Skoda PC. Derved sikre du, at elektronikken i din Skoda altid er opdateret ud fra de nyeste standarder.

6. Den nyeste knowhow

Vælger du f.eks. vores autoriseret værksted, sikre vi dig at den mekaniker som laver noget på din bil altid er opdateret med den nyeste viden. Lille bonus info: I gennemsnittet bruger hver mekaniker 5 dage på efteruddannelse om året.

8. Komplette reparationer

Noget du måske ikke tænker over at at få skiftede relaterede dele, når du er på værksted.

Men du kan faktisk både spare tid og penge, ved at lade din mekaniker gøre dette. Du har måske oplevet at få et godt tilbud på f.eks et tandremsskift hos et andet værksted, men var du opmærksom på, hvad udskiftningen/reparationen egentlig omfattede? Husk altid at tænke: Hvad får jeg for mine penge? Hos et autoriseret Skoda værksted vil man altid tilbyde at skifte medløberhjulene og remstrammeren, da alt andet ofte vil være en kortsigtet løsning, der kan blive en del dyrer for dig.

10. ŠKODA +plus

ŠKODA PLUS er alle de mange gode tilbud på bl.a. +2, +3 års udvidet tryghed , ekstraudstyr og vedligeholdelsestilbud, der er knyttet til din ŠKODA-model.

Når du får serviceret din ŠKODA på et autoriseret ŠKODA-værksted, har du automatisk adgang til ŠKODA PLUS. Det kalder vi alle de fordelagtige serviceydelser og jævnlige tilbud, som du tilbydes. Blandt andet forlænget Tryghedsperiode ud over de 2 års garanti din ŠKODA har, tilbud på vedligeholdelse af din bil eller en videogennemgang af din bil, som sendes til dig, mens bilen er på værksted. Men du får også adgang til mange ekstra services, som din lokale forhandler kan tilbyde. Spørg din lokale ŠKODA-forhandler , hvad der kan tilbydes dig og din ŠKODA.