Skoda værksted

Har du brug for hjælp?

Mogens - Værksted

Mogens Brandt-Madsen

Værkstedschef

10 gode grunde

Nedenfor har vi samlet 10 gode grunde til, hvorfor du skal vælge et autoriseret Skoda værksted.

Kulance

Når du vælger et autoriseret værksted, sikrer du dig, at vi kender din bil og ved, hvordan den skal behandles korrekt f.eks. hvilken, olie der skal anvendes til din bil. 

Uanset hvilket værksted du vælger, dækker Skodas garanti, hvis service og reparationer er udført efter Skodas anvisninger hos et autoriseret værksted. Udfordringen kan opstå, hvis der kommer problemer med din Skoda, og det bliver tilbageført til et forkert udført service eller reparation f.eks. forkert olietype kan det påvirke din garanti. Ligesom der ikke vil være mulighed for en reparation pr. kulance. Kulance er noget, som Skoda tilbyder dig, der altid servicerer din bil hos et autoriseret Skoda-værksted.

Korrekt serviceeftersyn

Din Skoda kører ofte med variable service-intervaller, hvor din bils computer automatisk gør dig opmærksom på, hvornår det er tid til service ud fra dit eget kørselsmønster. Dette gør, at du kan køre op til 30.000 km mellem hvert serviceeftersyn. 

Hvis du i forbindelse med et serviceeftersyn vælger at få lavet din bil ved et ikke autoriseret værksted, og de anvender en anden PC end Skodas originale test-PC kan du risikere, at der bliver ændret i opsætningen i din bils computer, som forstyrrer den automatiske serviceindkalder, og gør, at du derved kan blive indkaldt hver 15.000 km i stedet.

Direkte opkobling til fabrikken

Det er altid rart at have den nyeste software i sin Skoda. Derfor anbefaler vi altid, at du kører til et autoriseret værksted, hvor din bil bliver koblet direkte op til Skoda-fabrikken via dit værksteds originale Skoda-PC. Derved sikrer du, at elektronikken i din Skoda altid er opdateret ud fra de nyeste standarder.

Korrekt værktøj

Værktøj er ikke bare værktøj. Har din mekaniker det rigtige værktøj, sparer han/hun nemlig tid, og du sparer derved penge. Selvom der i højere grad er mere elektronik i bilerne i dag, er der stadig en del ting, som skal skiftes manuelt, og her er det altså vigtigt, at din mekaniker har det rigtige værktøj. Vælger du et autoriseret Skoda-værksted sikrer du, at din mekaniker har det rette udstyr, som passer til netop din bil.

ŠKODA +plus

ŠKODA PLUS er alle de mange gode tilbud på bl.a. +2, +3 års udvidet tryghed, ekstraudstyr og vedligeholdelsestilbud, der er knyttet til din ŠKODA-model.

Når du får serviceret din ŠKODA på et autoriseret ŠKODA-værksted, har du automatisk adgang til ŠKODA PLUS. Det kalder vi alle de fordelagtige serviceydelser og jævnlige tilbud, som du tilbydes. Blandt andet en forlænget Tryghedsperiode ud over de 2 års garanti din ŠKODA har, tilbud på vedligeholdelse af din bil eller en videogennemgang af din bil, som sendes til dig, mens bilen er på værksted. Men du får også adgang til mange ekstra services, som din lokale forhandler kan tilbyde. Spørg din lokale ŠKODA-forhandler, hvad der kan tilbydes dig og din ŠKODA.

Skoda vejhjælp

Det skal være en fornøjelse at køre i sin Skoda, og en sikker samt komfortabel oplevelse er noget, som Skoda vægter højt. Derfor følger der også livsvarig Skoda Vejhjælp inden for hele Europa med din nye Skoda. Vejhjælpen forudsætter, at du vedligeholder din bil med autoriseret service. Skoda Vejhjælp dækker dine omkostninger i forhold til at tilkalde en servicebil, såfremt du oplever et driftsstop. Derudover dækker den også omkostningerne, der er forbundet med at få din bil transporteret til det nærmeste Skoda-værksted samt evt. assistance, du og dine medpassagerer måtte få brug for såsom hotelophold, erstatningsbil m.m. Du finder alle betingelserne i din folder om Skoda Vejhjælp.

Fejl bliver forebygget

Undgå fejl på din bil. Får Skoda kendskab til en fejl på en model, der ligner din bil, udbedres denne fejl automatisk næste, gang du besøger dit autoriserede værksted. Ikke nok med at vi modtager opdateringer direkte fra Skoda-fabrikken omkring data og monteringsvejledninger, får vi også informationer, der kan være med til at forebygge eventuelle fejl, der kan opstå i fremtiden. ng - kr. 148.672,-

Den nyeste knowhow

Vælger du f.eks. vores autoriserede værksted, sikrer vi dig, at den mekaniker, som laver noget på din bil, altid er opdateret med den nyeste viden. Lille bonusinfo: I gennemsnittet bruger hver mekaniker fem dage på efteruddannelse om året.

Komplette reparationer

Noget du måske ikke tænker over er at få skiftet relaterede dele, når du er på værksted.

Men du kan faktisk både spare tid og penge ved at lade din mekaniker gøre dette. Du har måske oplevet at få et godt tilbud på f.eks et tandremsskift hos et andet værksted, men var du opmærksom på, hvad udskiftningen/reparationen egentlig omfattede? Husk altid at tænke: Hvad får jeg for mine penge? Hos et autoriseret Skoda-værksted vil man altid tilbyde at skifte medløberhjulene og remstrammeren, da alt andet ofte vil være en kortsigtet løsning, der kan blive en del dyrere for dig.

ŠKODA Originale Reservedele

Vælger du vores autoriserede værksted, sikrer du altid at få den bedste kvalitet, og ofte vil originale dele i det lange løb også være det billigste for dig. Reservedelene man kommer i din bil er utroligt vigtige, og hos et autoriseret Skoda-værksted har du altid garanti for, at der bliver benyttet originale Skoda-reservedele.

Gør noget godt for din Škoda

Hold den kørende med autoriseret service

Hos Maul Biler anbefaler vi, at du altid vedligeholder din bil ved at køre den til autoriseret service, da det ofte forlænger din bils levetid samt ofte er med til med til at holde værdien oppe. 

En fuldt stemplet servicebog har i de fleste tilfælde en højere værdi, end man skulle tro. Har du sørget for at få alle service lavet autoriseret, viser det nemlig, at du tager din bil seriøst og passer godt på den, hvilket er utroligt vigtigt ved eventuel salg i fremtiden. 

Bonus: Vidste du, at såfremt du vedligeholder din Skoda hos et autoriseret værksted, får du gratis Skoda Vejhjælp.

Skoda kundefordele

Skoda kundefordele

Når du køber Skoda, opnår du som kunde en masse fordele.

Gratis vejhjælp
Vejhjælp er et gratis tilbud til dig som ŠKODA- ejer, der har købt din bil efter 1. juli 1997. Har du købt din ŠKODA hos en ŠKODA-forhandler i Danmark følger Vejhjælp automatisk med fra start.
Prismatch
Det skal ikke koste dig mere at passe godt på din ŠKODA. Derfor har vi ŠKODA Prismatch, hvor din autoriserede ŠKODA-servicepartner matcher prisen på et tilsvarende service hos et lokalt uautoriseret værksted.

Få et tilbud

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Brian Maul

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Bestilling

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

*Der tages forbehold for tastefejl.