BRUGT SKODA CITIGO

Brugt skoda citigo

Gratis babypakke

Book tid til en rådgivning og få en gratis babypakke. Ring ind og bestil en tid til din gratis rådgivning eller book online nu.

Få en plante

Hos Maul Biler A/S har vi derfor valgt at udskifte vores konventionelle chokoladeæsker med Spirens grønne gaver, som du får som en tak for, at du handler ny bil hos os.

Få en gratis togbillet

Nu skal du bare høre! Med internettets nye muligheder er bilmarkedet blevet mere dynamisk på tværs af hele Danmark. Vi tilbyder derfor dig en gratis togbillet i forbindelse med køb af bil.

Liste over vores brugte Skoda Citigo

Finansiering

kr. 796 ,-/md

Nedenfor vil du kunne se et eksempel på finansiering af en brugt Skoda Citigo. Det kan give dig et indtryk af, hvad bilen vil koste dig i måneden. 

Hvad er bilens pris?

Bilens er købspris kr. 75.000 ,- 

Hvad er den variable rente?

Den variable rente er 1,69%

Hvad er den månedlige ydelse?

Den månedlige ligger på kr. 796 ,-

Hvordan bliver jeg godkendt til et lån?

Hvis du udfylder denne formular, vil du blive kontaktet hurtigst angående et tilbud. 

Yderligere oplysninger

Udbetaling (20%) - kr. 20.000 ,-

Løbetid - 96 mdr. 

Samlede kreditbeløb - kr. 55.000 ,-

Samlede kreditomkostninger - kr. 21.409 ,-

ÅOP - 9,0 %

Samlet tilbagebetaling - kr. 76.409 ,-

Billig forsikring som førstegangskøber

Gratis
1 måned gratis

Samarbejde m. IF Forsikring

Du får den første måneds forsikring gratis. Herunder hører ansvar og kasko.
kr. 1.500,-
Selvrisiko

Rudedækning

Du får rudedækning med en lav selvrisiko på kr. 1.500,-
Efter 1 måned
Skræddersy

Du bestemmer

Efter en måned, vil du kunne skræddersy følgende efter dine behov: månedsbetaling, selvrisiko, dækninger og km. årligt m.fl.

Service- og reperations abonnement

Når du er en del af Skodas service- og reperationsabonnement, undgår du en masse bekymringer.

En Skoda er bygget til at holde i mange år – og din bil er ingen undtagelse. Dog kan det ikke undgås, at delene på din Skoda bliver lidt og skal udskiftes eller repareres, efterhånden som den bliver ældre. Ofte kan disse regninger komme som lidt af en overraskelse, der nogle gange kan forstyrre ens privatøkonomi en smule. Vælger du et service- og reparationsabonnement kan du undgå disse bekymringer, da du derigennem kender din månedlige omkostning som dækker alt fra service til evt reparationer. Som en lille bonus kan du, såfremt du vil sælge din bil i fremtiden overdrage dit service- og reparationsabonnement til den fremtidige køber.

En lille bil med plads til en barnevogn

Er der plads til en barnevogn?

Leder du også efter en lille bil med plads til en barnevogn? Så kan denne guide måske hjælpe dig. Vi har nemlig igennem vores barnevognsguide testet en række små biler og fundet frem til, hvilken lille bil med plads til barnevogn du eventuelt kan vælge. Men med kun 250 liter i bagagerummet er Skoda Citigo måske ikke den oplagte lille bil med plads til en barnevogn, men vælger du at kombinere den med en Baby Jogger fra Pixizoo kan det faktisk sagtens lade sig gøre!

Skoda Citigo er til dig, der gerne vil have en lille og nem bil at køre i, men hvor der stadig er plads til en barnevogn til din lille guldklump. Hvis du ønsker at komme nemt fra A til B, især i bylivet, og hvor du nemt og hurtigt kan finde en parkeringsplads, fordi din lille bil kan være de fleste steder, så er Skoda Citigo helt klart et godt valg! Så er I en rigtig byfamilie, der gerne vil eje en lille bil med plads til en barnevogn, så tag et ekstra kig på Skoda Citigo.

Skoda Citigo - lille bil med plads til en barnevogn
Skoda Citigo - lille bil med plads til en barnevogn

Barnevogn

Bilen kan rumme en Baby Jogger barnevogn. 

Bagagerum

Skoda Citigo har et bagagerum på 250 liter. 

Babypakke

Du kan få en babypakke ved booking af rådgivning. 

Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon +45 86 52 00 33 

Skoda Citigo

Barnevognsguide

Hvad siger andre om Skoda Citigo?

Find din brugte Skoda Citigo her

5/5
Hvilkenbil.dk
Skoda Citigo er et underholdende bekendtskab, der kører fremragende. Retningsstabilitet, affjedringskomfort og støjniveau er virkelig førsteklasses. Alt i alt er kørselskomforten imponerende med tanke på pris og motorisering, og undertegnede ville ikke betænke sig på at køre til Sydeuropa i den. Dynamisk er bilen med på det meste mishandling, man byder den, og drøner man ind i et sving med høj fart, kvitterer forhjulene med en imponerende vedhæftningsevne.
FDM
Motoren i Citigo er den samme trecylindrede sag, som også kendes fra søsterbilen VW Up. Den har ikke turbolader, yder 60 hestekræfter, og er koblet sammen med en femtrins manuel gearkasse. Oplevelsen af bilen er udmærket, og både motor og gearkasse fungerer upåklageligt. Fabrikken stiller 24,4 km pr. liter i udsigt, og det er ikke helt uopnåeligt. Vi kørte under vores test 23 km pr. liter i snit mellem by (23 km/l), landevej (25 km/l) og motorvej (20 km/l). På den måde er Citigo en glimrende pendlerbil, der med sin gode benzinøkonomi gør det helt uinteressant at tænke i diesel-baner. En lav ejerafgift er med til at underbygge dette. Trods sin alder er Skoda Citigo stadig en bil, der kan konkurrere med de nyeste biler i klassen
Bilbloggen
Søskendeflokken fra Volkswagenkoncernen er af flere blevet rost for deres relativt gode køreegenskaber, set i forhold til bilernes størrelse. Det kor vil jeg slutte mig til. Citigo ligger nemlig rigtig godt i svingene, den accelererer ganske pænt, og motorvejshastigheder er intet problem for den heller. Derudover får du med Citigo ikke et skrækkeligt forhold til bump på vejen, affjedringen er nemlig overraskende god, for en bil, der ikke er længere end 3,5 meter. Så når det gælder køreegenskaber er den lille tjekkiske bybil overraskende god.

Bestil tilbud

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Få et tilbud

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Brian Maul

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Bestilling

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

*Der tages forbehold for tastefejl.