Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Reparation af stenslag

De fleste har prøvet det. At få et stenslag, er altid en kedelig affære. Inden du vælger at få din rude skiftet, skal du overveje, om det blot kan repareres. At reparere et stenslag kan nemlig både spare dig en masse tid og penge

Din pris: 349 ,-

Reparation af stenslag
Reparation af stenslag

3 felter du skal være opmærksom på

På forruden af din bil finder du tre vigtige områder. Hovedområdet er det område som dine vinduesviskere holder fri for regn og snavs. Dette hovedområde kan opdeles i yderligere 3 områder: 

Område A: 

Dette område er også kaldet fjernsigt feltet og er et 300 x 300 mm felt på din bils forrude midt over ratnavet. Rettere sagt, dette er førerens direkte udsyn fremad. Din bil vil ikke kunne blive godkendt under syn, hvis den har følgende fejl: 1) stenslag eller revne større en 3 mm. 2) Flere mindre skader, ridser eller sandblæsninger på forruden. 

Område B:

Område B afgrænses af bil rudens midte. Området er et bånd på tværs af bilens rude som har samme højde som område A. Som det fremgår af skitsen befinder område B sig på begge sider af område A. Din bil vil ikke godkendes under syn, hvis der forekommer følgende: 1) Stenslag med en diameter på 10 mm eller revner med en diameter på 50 mm. 

Kilde: Trafikstyrelsen

Familiebil leasing

Undgå at et stenslag slår dig ud!

De fleste har oplevet det – Uheldet er ude og en træls sten har ramt din forrude. Maul Biler – din lokale SKODA-ekspert er klar til at hjælpe dig videre! Og som en lille bonus har langt de fleste kaskoforsikringer en gratis stenslagsforsikring, så du kan være heldig slet ikke, at skulle have en krone op af lommen. 

Har du fået et stenslag i forruden er det vigtigt, at få det repareret hurtigst muligt, for at undgå, at det kan udvikle sig en en større revne i forruden. Langt de fleste stenslag kan repareres, dog kan det i visse tilfælde være nødvendigt, at skifte forruden af hensyn til sikkerhedsmæssige årsager. Vi står klar til at hjælpe dig med at vurdere, hvad  den bedste løsning er.

Familiebil leasing

Kontrol af hjulleje kun 195 ,-

Familiebil leasing

Skift af forrude kan blive dyrt

Din forrude består ofte af to lag glas, der bliver limet sammen med en film imellem. Dette er ofte kaldet en lamineret rude. Bilens andre ruder er ofte lavet af hærdet enkeltlagsglas. 

En forrude kan nogle gange være en relativ kompliceret del af din bil. I mange nyere biler er det for eksempel ofte både varmetråde til varme i forruden og antenne til DAB-radioen monteret i forruden. Derudover er mange af de nyere sikkerheds- og assistentsystemer som for eksempel regnsensor, vognbaneassistent og den automatiske nødbremse forbundet til forruden. 

Er du uheldig kan en ny forrude derfor koste op mod 10.000 kroner eller endnu mere. Dog kan du ofte være heldig, at dit forsikringsselskab tilbyder en glasskadeforsikring som dækker disse. Tjek derfor altid om du har fået tilføjet dette til din forsikringspolice.

Et stenslag kan have betydning for din bils værdi

Skal du til at have solgt din bil kan et synligt stenslag eller dårlige reparationer heraf have en stor betydning for prisen. Derfor er det altid en god idé, at tjekke sin forrude inden evt. handel. 

Har du valgt af lease din bil, skal du ofte stadig være opmærksom på stenslag. Bliver stenslaget ikke repareret, inden du aflevere din bil, kan du være uheldig at få en efterregning på dette. 

Vi står altid klar til at hjælpe dig videre med tips og tricks. 

 

Familiebil leasing

Se alle vores andre reparationer

Reparation af stenslag 349 kr.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på