Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Dit lokale pladeværksted

Få hjælp til stenslag Hjælp til skadeanmeldelse Udbedring af skade 

Få hjælp til stenslag Hjælp til skadeanmeldelse Udbedring af skade 

uden at røre en finger

(Du har fortjent det)

Gratis lånebil

En skade kommer ofte på det mest ubelejlige tidspunkt. Derfor tilbyder vi naturligvis gratis* lånebil.

100% gennemsigtighed

Faste priser og nul overraskelser - det siger sig selv.

Samme service

Vores mekanikere sparker røv, så du kan nøjes med at sparke dæk.

Hvorfor skal du vælge vores pladeværksted?

Alle forsikringsselskaber

Hos Maul Biler forsøger vi altid at have et tæt samarbejde med de forskellige forsikringsselskaber. Det betyder vi altid kan hjælpe dig videre, når uheldet er ude. Benyt vores kontaktformular eller ring direkte til os på 86520033.

Gratis lånebil

En skade eller et uheld kommer ofte på det mest ubelejlige tidspunkt. Derfor ved vi naturligvis, hvor vigtigt det er for dig hurtigt at være kørende igen. Derfor tilbyder vi en gratis lånebil*, når du har din bil på vores skadeværksted/pladeværksted. *Den gratis lånebil er inkl. 100 km. pr. dag og ekskl. brændstof. Derudover er der en selvrisiko på 5.000 kr. Du har dog mulighed for at tilkøbe dig en selvrisiko på 0 kr. i for et tillæg på 75 kr. pr dag, dog maksimalt 500 kr. for hele lejeperioden. OBS! Dette aftales ved bestilling af lånebilen.

Hjælp til skadeanmeldelse

Vi kender det alle. Skaden er sket på bilen, og man er usikker på, hvor og hvordan man anmelder skaden. Hos Maul Biler står vi klar til at hjælpe dig videre. Om end du ringer eller kontakter os via en af de ovenstående kontaktformular, står en af vores dygtige medarbejdere klar til at guide dig videre i processen.

Topuddannet personale og autoriseret pladeværksted

Hos Maul Biler – dit lokale pladeværksted I Skanderborg, forsøger vi altid at have et tæt samarbejde med de forskellige forsikringsselskaber. Det betyder vi altid kan hjælpe dig videre, når uheldet er ude.

 Benyt vores kontaktformular eller ring direkte til os på 86520033.

Hos Maul biler vil du blive mødt af et engageret bilværksted i Skanderborg, der ønsker at møde sine kunder i øjenhøjde og tilpasse service og reparation til den enkelte kundes behov. Vi går op i stor gennemsigtighed og klare aftaler, når du afleverer din bil til service og reparation på vores værksted. 

Derfor bestræber vi os på at sende et prisoverslag ud til vores kunder i god tid, så kunden har økonomisk overblik over sit service eller sin reparation. På denne måde sikrer vi en sund og kvalitetssikker dialog mellem værksted og kunde, når du ønsker, at vi skal foretage service og reparation af din bil. 

Besøg vores værksted i Skanderborg eller kontakt os online for at booke tid på dit Skanderborg bilværksted. Vi ønsker at blive dit favorit værksted, så giv os gerne feedback, når du har haft din bil til service eller reparation hos os.

Har du en kaskoforsikring, kan du ofte kører på det værksted du ønsker, når skaden er anmeldt hos dig forsikringselskab. Er der en en erstatningsansvarlig modpart, skal du få modparten til at henvende sig direkte til deres forsikringsselskab.

Husk altid at oplyse det værksted du vælger, hvilken forsikringselskab du har.

Det ofte sådan, at hvis der er en selvrisiko forbundet med skaden, vil du modtage en opkrævning fra dit forsikringselskab efterfølgende, når de har afregnet skaden med det valgte værksted.

Ja. Som kunde har du altid mulighed for at vælge det værksted du mener er det rette til at lave din bil. Kontakt dog altid dit forsikringselskab inden du laver aftaler med det valgte værksted.

Ja, hos Maul Bilers pladeværksted stiller vi altid en gratis lånebil til rådighed.

Den gratis lånebil er inkl. 100 km. pr dag og ex. brændstof. Derudover er der en selvrisiko på 5.000 kr.

Du har dog mulighed for at tilkøbe dig 0 kr. i selvrisiko for et tillæg på 75 kr. pr. dag, dog maksimalt 500 kr. for hele lejeperioden. OBS! Dette aftales ved bestilling af lånebilen.

Autoriseret Nissan værksted

Mulighed for gratis* erstatningsbil i reparationsperioden

Topmoderne udstyr

Reparationer lavet efter  Nissan-standarder.

Alt fra karosseriskader til stenslag.

Brug for en lånebil?

Når din bil er på værksted, kan du altid låne vores. Vi har lånebiler i mange forskellige størrelser både med manuel og automatgear.

Vi stræber altid efter at gøre et besøg hos Maul Biler til en god oplevelse. Derfor står vi også klar til at hjælpe dig videre med en lånebil, mens du har din bil på værksted. Du har naturligvis også mulighed for at blive og vente, imens du nyder en lækker kop kaffe, te eller kakao i vores hyggelig venterum med tv-avisen kørende. Som noget ekstra tilbyder vi også gratis lån af en kundecykel, hvis du vil ud og have lidt frisk luft, eller du gerne vil et smut ind forbi smukke Skanderborg by.

Den gratis lånebil er inkl. 100 km. pr. dag og ekskl. brændstof. Derudover er der en selvrisiko på 5.000 kr. Du har dog mulighed for at tilkøbe dig en selvrisiko på 0 kr. i for et tillæg på 75 kr. pr dag, dog maksimalt 500 kr. for hele lejeperioden. OBS! Dette aftales ved bestilling af lånebilen.

Pladeværkstedet har åbent mandag til torsdag fra 07:30 til 15:30 samt fredag fra 07:30 – 15:00. I weekenden har vi lukket på værkstedet, men du er velkommen til at kontakte salgsafdelingen på 86520033, hvis du har et spørgsmål der ikke kan vente.

Når du låner en bil hos os, skal du være opmærksom på følgende:

–  Rygning er ikke tilladt i vores lånebiler.

– Lånebilen må kun benyttes i Danmark.

– Lånebilen må kun køres af den person, der står på lejekontrakten.

– Når du afleverer bilen, skal der være samme niveau af brændstof på, som da du fik bilen udleveret.

– Du har pligt til at underrette værkstedet, hvis der kommer buler, ridser eller lignende i bilen.

– Bilen skal afleveres i samme kosmetiske stand, som den blev modtaget

Hvem skal vælge skadeværksted for din bil?

Har du været så uheldig at være ude for at trafikuheld, eller er din bil blevet skadet? Ja, så er det faktisk ikke ligegyldigt, hvem du får til at udbedre skaden. Det kan nemlig nogle gange have stor betydning for din bils sikkerhed, hvordan skadeværksted/pladeværkstedet reparerer din bil. Crash test afsløre nemlig, at biler der ofte er repareret ud fra forældede vejledninger ikke er lige så sikre ved en evt. ny kollision. 

Nogle forsikringsselskaber anvender et forudbestemt værksted, og det er desværre ofte en udbredt misforståelse, at du ikke selv må vælge det skadeværksted/pladeværksted, der passer dig. Når du tager sagen i egen hånd, og vælger et skadeværksted/pladeværksted der passer dig, har du også bedre mulighed for at sikre dig det skadeværksted/pladeværksted, som lever op til dine forventninger. Hos Maul Biler er du garanteret, at vi altid arbejder ud fra de nyeste vejledninger, som vi modtager fra fabrikanterne, og vi vil altid sørge for at have den nye viden inden for området. 

På vores skadeværksted/pladeværksted er vores pladesmede uddannet i at udbedre alle former for trafikskader, hvilket gør, at vi er kvalificeret til at udbedre alle skader på alle bilmærker. Vælger du Maul Biler, kan du altid være sikker på, at vi så vidt muligt anvender originale reservedele og udfører et korrekt pladearbejde.

Brug for hjælp?

Udfyld  denne formular og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på