Nye bremser?

Defekte bremser er ofte noget, som kun bliver opdaget til serviceeftersyn eller ved biluheld. Derfor kan det være en god idé at få bremserne kontrolleret jævnligt. 

Din bils bremser er noget af det vigtigste i forhold til sikkerheden. Derfor er det naturligvis utrolig vigtigt at sørge for, at de fungerer ordentligt. I din bils servicebog kan du læse, hvornår det er angivet, at din bil skal til sit serviceeftersyn. Til serviceeftersynet vil vores mekaniker visuelt kontrollere dine bremser for at sikre, at de lever op til standarderne. 

Hvis der er lang tid til, at din bil skal til service, og du snart skal køre langt – f.eks. på ferie – kan det være en rigtig god idé at få os til at kontrollere din bremser. Her vil vi kontrollere bremserne for bremsevæske, bremseskiverne, bremseklodser og – bakker. Hvis nogle af disse er slidte eller snavsede, vil vi tilbyde dig at få dem skiftet. 

Hos Maul Biler forsøger vi altid at lave en lille video, så du kan komme med på sidelinjen, når vi kontrollerer dine bremser.

Ring på 86520033  eller book tid til bremsekontrol her. 

Find os på Facebook

Maul Biler blev stiftet i 1982 af Ove Maul og lige siden har vores hovedfokus været, at have kunderne som førsteprioritet. Dette gælder alle de steder du støder på Maul Biler, hvor end du er på værkstedskadeværksted eller besøger os i salgsafdelingen, står vi altid klar til, at hjælpe dig bedst muligt videre.

Maul Biler er din lokale Nissan forhandler i Skanderborg, og du kan nemt og hurtigt komme hertil via motorvej, hvor end du kommer fra Aarhus, Silkeborg, Horsens eller andre steder i landet.

Brug for hjælp? Udfyld vores formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Dit Telefon nr. (skal udfyldes)

  Bilens registreringsnummer (VALGFRI)

  Mogens Brandt Madsen

  Værkstedschef

  86520033