Brug for en lånebil?

Når din bil er på værksted, kan du altid låne vores. Vi har lånebiler i mange forskellige størrelser både med manuel og automatgear. 

 

Vi stræber altid efter at gøre et besøg hos Maul Biler til en god oplevelse. Derfor står vi også klar til at hjælpe dig videre med en lånebil, mens du har din bil på værksted. Du har naturligvis også mulighed for at blive og vente, imens du nyder en lækker kop kaffe, te eller kakao i vores hyggelig venterum med tv-avisen kørende. Som noget ekstra tilbyder vi også gratis lån af en kundecykel, hvis du vil ud og have lidt frisk luft, eller du gerne vil et smut ind forbi smukke Skanderborg by.

Det koster 345 kr. pr. dag inkl. forsikring at låne en bil imens du er på værksted, og vi forsøger altid at finde en bil som matcher dine behov bedst muligt. Husk at gøre opmærksom på du ønsker en låne bil, når du booker en tid hos værkstedet.

Værkstedet har åbent mandag til torsdag fra 07:30 til 15:30 samt fredag fra 07:30 – 15:00. I weekenden har vi lukket på værkstedet, men du er velkommen til at kontakte salgsafdelingen på 86520033, hvis du har et spørgsmål der ikke kan vente.

Åbningstider:

Mandag – torsdag: kl. 7.30 – 15.30
Fredag: kl. 7.30 – 15.00
Weekend: Lukket

Alt det med småt

Når du låner en bil hos os, skal du være opmærksom på følgende:

  • Rygning er ikke tilladt i vores lånebiler.
  • Lånebilen må kun benyttes i Danmark.
  • Lånebilen må kun køres af den person, der står på lejekontrakten.
  • Når du afleverer bilen, skal der være samme niveau af brændstof på, som da du fik bilen udleveret.
  • Du har pligt til at underrette værkstedet, hvis der kommer buler, ridser eller lignende i bilen.
  • Bilen skal afleveres i samme kosmetiske stand, som den blev modtaget.