Maul Biler er en familievirksomhed startet af familien Maul for mere end 30 år siden. Virksomheden drives i dag af familien sammen med nøje udvalgte medarbejdere. Flere har været med i mere end 10 år og enkelte over 20 år.

I 1982 startede Ove Maul virksomheden ved at købe et par brugte biler, som blev istandsat og solgt fra privatadressen i Ry. Inden længe var der basis for at købe en erhvervsgrund, hvor bilerne kunne udstilles, og der blev indrettet et salgskontor i en brugt campingvogn. Efter bare halvandet år blev campingvognen byttet ud med et rigtig kontor, og der kom udstilling og værksted til.

Maul Biler blev ved med at vokse, og i 1991 flyttede virksomheden til Skanderborg. I marts 2001 blev Maul Biler autoriseret forhandler- og servicepartner hos Skoda. I marts 2013 kom der endnu et mærke til, hvor Maul Biler blev autoriseret forhandler- og servicepartner hos Nissan. Siden dag ét har kunderne haft førsteprioritet, og det er vigtigt hos Maul Biler, at kunderne får en god oplevelse. Derfor måles kundetilfredsheden konstant.
En familievirksomhed for hele familienEn familievirksomhed for hele familien