Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Maul Biler - Skandeborg

Maul Biler er en familievirksomhed iværksat af familien Maul for 40 år siden. I dag drives virksomheden stadig af familien Maul, med Brian Maul som direktør. Virksomheden bliver drevet i tæt samarbejde med erfarne og dygtige ansatte, hvoraf flere har været med på rejsen i mere end 10 år og enkelte har været med i over 25 år. 

Maul biler drives i dag efter princippet om frihed under ansvar, hvor alle ansatte har mulighed for at byde ind med forbedring og udvikling af virksomheden. Det gør, at vi er en bilforhandler, som hele tiden optimerer os i forhold til kundens behov. Blandt andet tilbyder vi forklarende videoer, når kunden har sin bil på værksted. Dette gør vi for at skabe gennemsigtighed mellem os som forhandler og dig som kunde.

Maul biler er bilforhandleren for dig, som ønsker at købe en bil under trygge forhold. Hos os sørger vi nemlig altid for at møde vores kunder i øjenhøjde. Vi tager alle spørgsmål og bekymringer seriøse, og sætter os i dit sted,  når du skal ud at investere i en ny bil. Vi giver os altid tid til at hjælpe dig godt på vej med din nye bil.

Maul Biler siden 1982
Afspil video

Mød direktør Brian Maul

Vores direktør i dag er Brian Maul – søn af virksomhedens stifter, Ove Maul. Brian leder Maul biler ud fra mantraet ”frihed under  ansvar” og udviser en stor tillid til sine dygtige og veluddannede ansatte. For Brian er værdier som kundetilfredshed,  tillid, frihed, arbejdsglæde nemlig nøgleord til driften af virksomheden. Som direktør af Maul Biler ønsker Brian ud fra disse værdier at skabe en arbejdsplads og butik med kontinuitet, tilfredshed og tryghed. Derfor er Maul biler et godt valg for dig, som ønsker en bilforhandler med en høj moral, gennemsigtighed og en stor portion empati.

Historien

Tilbage i 1982 startede Ove Maul virksomheden ved at købe nogle brugte biler, som blev istandsat og solgt fra privatadressen i Ry. Dette blev starten på familien Mauls rejse som bilforhandlere. Inden længe var der basis for at købe en erhvervsgrund, hvor bilerne kunne udstilles, og der blev indrettet et salgskontor i en brugt campingvogn. Efter blot halvandet år blev campingvognen byttet ud med et rigtigt kontor, og der kom biludstilling og bilværksted til. I 1987 fik Maul Biler forhandling af Mitsubishi – som blev grundlaget for ekspansionen i de kommende år. 

I 1991 flyttede virksomheden til Skanderborg. I marts 2001 blev Maul Biler autoriseret forhandler- og servicepartner hos Skoda. I marts 2013 kom der endnu et mærke til, hvor Maul Biler blev autoriseret forhandler- og servicepartner hos Nissan. 

Lige siden dag ét har kunderne haft førsteprioritet hos Maul biler, og det er vigtigt for os, at kunderne får en god oplevelse. Derfor måler vi også løbende kundetilfredsheden blandt vores kunder for hele tiden at kunne optimere vores kundeservice.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række af det mest stillede spørgsmål her.

Har din bil stadig fabriksgaranti, kan du altid få den lavet hos en lokal, autoriseret forhandler. Er du I tvivl, om hvor du skal henvende dig, er du altid velkommen til at kontakte os først på 87932462.

Har din bil ikke længere fabriksgaranti, vil vi naturligvis stadig gøre vores bedste for at hjælpe dig videre. Kontakt os på 87932462 for at aftale nærmere.

Det er ikke hver dag, at din bil skal til service, og når den omsider skal, kan du risikere, at det bliver smertefuldt for pengepungen. Det kan du heldigvis undgå med en serviceaftale, der for en fast månedlig ydelse sørger for, at variable udgifter såsom reparation og service bliver faste.

En serviceaftale er altså et abonnement på service til din bil. Aftalen indgås for en bestemt periode og ud fra det antal kilometer, du forventer at køre.

Det er især en fordel at vælge et serviceabonnement, hvis du har investeret i en lækker dieselbil, da disse ofte er dyrere at reparere end almindelig benzin biler

For at booke et serviceftersyn skal du følge dette link: https://www.maulbiler.com/vaerksted-skanderborg/ og følge nedenstående steps:

1) Vælg i mellem et serviceeftersyn til Skoda, Nissan eller øvrige mærker

2) Udfyld formular og tryk “indsend”

3) Afvent bekræftelse fra Maul Biler.

Ja, vi er altid klar til at tage din brugte bil i bytte.

Hop ind og find din drømmebil og få en beregnet byttepris her:

Brugte biler

Send nedenstående oplysninger til os på salg@maulbiler.dk og modtag et tilbud indenfor 24 timer.

1) Navn

2) Telefon

3) E-mail

4) Nummerplade på bil

5) Antal kilometer

6) Vedhæft billeder af din bil

7) Evt. ønske til en ny bil

Her skal du spørge dig selv, hvor mange kilometer du forventer at køre om året, og hvor ofte du forventer til at køre korte ture frem for længere ture. Som hovedregel kan man sige, at benzin og elbiler er bedst til de korte ture, hvor diesel ofte vil være bedre på længere ture. Derudover kan det typisk også være en smule dyrere at reparere på en dieselbil. Vil du spare lidt på værkstedsregningen, kan man ofte være heldig at spare en smule ved at vælge en elbil – såsom Nissan Leaf.

Ja, hos Maul Biler samarbejder vi med Santander og Nordania om at skabe de bedste finansieringsrammer for jer.

Du kan læse meget mere her:

https://www.maulbiler.com/finansiering-med-og-uden-udbetaling/

Det er ofte svært helt at undgå småskrammer, når du har kørt i en leasing bil. Derfor er det vigtigt, at alt går rigtigt for sig, når det bliver tid til, at bilen skal afleveres tilbage til leasingselskabet.

Kort sagt gælder det, at bilen skal være uden skader, men den må gerne bære præg af at at have været brugt i leasingperioden.

Den leasingkontrakt, du har underskrevet, sikrer, at du har ret til at være til stede, når netop din bil bliver gennemgået. Derudover sikrer den, at det er en uvildig, som gennemgår bilen ved aflevering. Alle dessiner omkring slitage, skrammer, buler m.m. fremgår altid tydeligt af leasingkontrakten.

Skulle din situation imod forventning ændre sig i løbeperioden, kan du efter det første år af aftalen vælge at opsige denne.

Du har nemlig ret til at opsige leasingaftalen med én måneds varsel efter 11 måneder.

OBS! Ved en opsigelse af leasingaftalen før tid bortfalder hele førstegangsydelsen.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på