Finansiering med udbetaling

Finansiering er til dig, som ønsker at komme med en udbetaling på min. 20% af købsbeløbet. Fordelen ved denne type finansiering er, at du får en lavere rente samt en bedre samlet ÅOP (Årlig omkostning i procent).

Vælg mellem fast eller variabel rente

Når du har besluttet dig for en finansiering, hvor du lægger en udbetaling på min. 20%, har du mulighed for selv at vælge, hvilken type rente du ønsker. En fast rente er ofte til dig, der ønsker at kende din månedlige omkostning forbundet med bilen. Den faste rente gør nemlig, at du igennem hele finansieringsperioden har den samme pris på finansieringen. 

En variabel rente er til dig, som ønsker at spare nogle penge, og som godt kan leve med at din månedlige omkostning både kan være lavere og højere end udgangspunktet som følge af en svingende rente.

Vilkår for finansiering med udbetaling

– Beløb fra 50.000 inkl. moms

– Maks. levealder 12 år

– Løbetid op til 96 måneder

– Min. udbetaling, hvidplade 20% (min. 20.000 kr.), gulplade min. 30%

– Personbiler op til 3.500 kg / hvide, gule og papegøje (som gule) -nummerplader

– Der tages ejendomsforbehold i bilen

– ÅOP maks. 25% / Omkostning på max. 40% af lånebeløb / lånebeløb ej

højere end salgspris

Kunne du tænke dig at finansiere din nye bil?

Kontakt os her

Hamed Zaman

81108973


Finansiering uden udbetaling

Via vores samarbejdspartner Santander har du med deres blancolån mulighed for at vælge en finansiering uden udbetaling. Et blancolån er til dig, som måske ikke har til udbetalingen på din nye bil eller til dig, som ikke ønsker at bruge en formue på en udbetaling. Et blancolån er altid med en variabel rente og rentesatsen vil typisk være en smule højere end ved en finansiering med udbetaling. Dette skyldes, at finansieringsselskabet ved et lån uden udbetaling ikke kan tage pant i bilen.

For at vi kan vurdere, om du kan blive godkendt til et blancolån, skal vi bruge en årsopgørelse samt dine tre seneste lønsedler. Derefter kan du få svar samme dag.

Vilkår for blancolån:

– Variabel rente

– Lånebeløb: 50.000 => 500.000

– Ingen maks. alder på bil

– Løbetid op til 96 måneder

– Fra 0% i udbetaling

– ÅOP maks. 25%

Kunne du tænke dig at finansiere din nye bil?

Kontakt os her

Hamed Zaman

81108973


4 gode grunde til at finansiere gennem Maul Biler

1

Hurtigt

Det tager normalt kun 5-10 minutter fra, at vi har sendt din digitale ansøgning til vi har svar.
2

Enkelt

Hos os er det hurtigt og enkelt. Vi sørger for, at du ikke behøver at holde en masse møder med din bank. Hos os kan vi hurtigt og nemt lave ansøgningen digitalt og have svar inden for få minutter.
3

Billigt

Det kan være en god ide at låne pengene til din nye bil igennem os. Vi tilbyder ofte nogle af landets bedste renter og lånebetingelserne.
4

Fleksibelt

Vi synes det skal være nemt at lave en bilfinansiering. Derfor vil vi i samarbejde med dig skræddersy et billån lige efter jeres ønsker og behov.

Vi går altid langt for vores kunder

“Har lige hentet min Nissan note helt fra KBH og må sige, at jeg virkelig blev overrasket over en fantastisk service, som jeg fik. Fik alt på plads inden jeg tog den lange vej, og sælgeren hjalp mig hele vejen. Kan varmt anbefales.”
“Luksus forkælelse…fremragende service og fuldkommen 100% styr på tingene.Vi takker for en dejlig handel”
“Har lige hentet min nye Skoda Fabia fra Maul Biler og har fra start til slut fået en kanon god vejledning og service især som førstegangskøber. Det ville ikke undre mig, hvis vi vender tilbage i fremtiden”

Se vores store udvalg af biler her!