Hvilken type finansiering passer dig?

Finansiering uden udbetaling

Via vores samarbejdspartner Santander har du med deres blancolån mulighed for at vælge en finansiering uden udbetaling. Et blancolån er til dig, som måske ikke har til udbetalingen på din nye bil eller til dig, som ikke ønsker at bruge en formue på en udbetaling. Et blancolån er altid med en variabel rente og rentesatsen vil typisk være en smule højere end ved en finansiering med udbetaling. Dette skyldes, at finansieringsselskabet ved et lån uden udbetaling ikke kan tage pant i bilen.

For at vi kan vurdere, om du kan blive godkendt til et blancolån, skal vi bruge en årsopgørelse samt dine tre seneste lønsedler. Derefter kan du få svar samme dag.

Vilkår for blancolån:

– Variabel rente

– Lånebeløb: 50.000 => 500.000

– Ingen maks. alder på bil

– Løbetid op til 96 måneder

– Fra 0% i udbetaling

– ÅOP maks. 25%

Finansiering med udbetaling

Finansiering er til dig, som ønsker at komme med en udbetaling på min. 20% af købsbeløbet. Fordelen ved denne type finansiering er, at du får en lavere rente samt en bedre samlet ÅOP (Årlig omkostning i procent).

Vælg mellem fast eller variabel rente

Når du har besluttet dig for en finansiering, hvor du lægger en udbetaling på min. 20%, har du mulighed for selv at vælge, hvilken type rente du ønsker. En fast rente er ofte til dig, der ønsker at kende din månedlige omkostning forbundet med bilen. Den faste rente gør nemlig, at du igennem hele finansieringsperioden har den samme pris på finansieringen. 

En variabel rente er til dig, som ønsker at spare nogle penge, og som godt kan leve med at din månedlige omkostning både kan være lavere og højere end udgangspunktet som følge af en svingende rente.

Vilkår for finansiering med udbetaling

– Beløb fra 50.000 inkl. moms

– Maks. levealder 12 år

– Løbetid op til 96 måneder

– Min. udbetaling, hvidplade 20% (min. 20.000 kr.), gulplade min. 30%

– Personbiler op til 3.500 kg / hvide, gule og papegøje (som gule) -nummerplader

– Der tages ejendomsforbehold i bilen

– ÅOP maks. 25% / Omkostning på max. 40% af lånebeløb / lånebeløb ej

højere end salgspris

Randi Therkildsen
Randi Therkildsen
Læs mere
Danmarks bedste værksted. Min mand og jeg har været kunder der i mere end 20 år pga den fantastiske service. Vi har købt vores biler der i alle årene og også fået lavet service hos Maul biler.
Birgit Møller-Pedersen
Birgit Møller-Pedersen
Læs mere
Bil afleveret til reperation, værkstedet sendte video med forklaring på rep. af skaden, super god ide med video. Alt virker normalt nu, dejligt
Allan Feld
Allan Feld
Læs mere
Et solidt værksted med høj kvalitet og fornuftige priser. Nærværende og personlig betjening.
Tidligere
Næste
Hamed Zaman salgsafdeling

Hamed Zaman

Salgsrådgiver

Hvorfor skal man finansiere igennem Maul Biler?

Hurtigt
Hurtigt

Finansiering

Det tager normalt kun 5-10 minutter fra, at vi har sendt din digitale ansøgning til vi har svar.
Enkelt
Enkelt

Finansiering

Hos os er det hurtigt og enkelt. Vi sørger for, at du ikke behøver at holde en masse møder med din bank. Hos os kan vi hurtigt og nemt lave ansøgningen digitalt og have svar inden for få minutter.
Fleksibelt
Fleksibelt

Finansiering

Vi synes det skal være nemt at lave en bilfinansiering. Derfor vil vi i samarbejde med dig skræddersy et billån lige efter jeres ønsker og behov.
Billigt
Billigt

Finansiering

Det kan være en god ide at låne pengene til din nye bil igennem os. Vi tilbyder ofte nogle af landets bedste renter og lånebetingelserne.