Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Bliv en del af vores forældreunivers

Hos Maul Biler er det vigtigt for os, at du kan føle dig tryg, når familien skal ud at køre. Derfor har vi udarbejdet en overskuelig guide, så du nemt kan danne dig et overblik, hvad enten du ønsker hjælp til at finde den helt rette bil med plads til barnevognen, er på udkig efter en ny autostol eller noget helt tredje. 

Forældreuniverset - Banner

Hvad er forældreuniverset?

Hos Maul Biler vil vi gerne hjælpe dig med at tage det bedste og tryggeste valg for dig og din familie, når I skal ud og køre. Derfor har vi lavet et nyt koncept, som vi kalder forældreuniverset.

Find den rette barnevogn via vores barnevognsguide

Når du og dit barn skal ud i verden sammen, så kan det rette køretøj være med til at gøre en forskel på jeres daglige ture. Vi har taget udgangspunkt i nogle af vores favoritter og udarbejdet en lille barnevognsguide over, hvad du kan forvente dig af barnevognene. I vores barnevognsguide har vi også lavet en række videoer, hvor du kan finde ud af om der er plads til en barnevogn i din drømmebil. En rådgivning varer i udgangspunktet mellem 30 og 60 minutter, alt efter hvad du har behov for. Din booking er blot en forespørgsel og skal endeligt bekræftes af din rådgiver inden mødet.

Book tid til en rådgivning

Book tid til en rådgivning. Ring ind og bestil en tid til din gratis rådgivning eller book online nu her. Har du ikke mulighed for at besøge os I Skanderborg, kan du også booke en online rådgivning – Gør blot opmærksom på dette i kommentarfeltet, når du booker din tid. En rådgivning varer i udgangspunktet mellem 30 og 60 minutter, alt efter hvad du har behov for. Din booking er blot en forespørgsel og skal endeligt bekræftes af din rådgiver inden mødet.

Find den rette autostol

Det kan være lidt af en labyrint at bevæge sig rundt i, når man skal udvælge sig en autostol til bilen, for der er mange ting at se efter: Hvor høj en grad af sikkerhed har stolen? Hvilken autostol passer til dit barns alder, vægt og højde? Er stolen praktisk – er den nem at anvende til hverdag og kan betrækket maskinvaskes? Derfor har vi gjort lidt forarbejde for dig, og dykket ned i hvilke autostole, der klarede sig bedst i autostol guiden 2021, og udvalgt nogle af vores favoritter.

Find den rette familiebil

Hvordan ser den helt rigtige familiebil ud? En familiebil kan findes i mange udgaver, former, farver, mærker og modeller. Dog er en af de ting, som går igen i mange køberes overvejelser, at der skal være rigeligt med plads i bilen! Med rummeligheden for øje, har vi derfor sammensat en liste over populære modeller, der fungerer godt som familiebil.

Book tid til en rådgivning.

Din booking er blot en forespørgsel og skal endeligt bekræftes af din rådgiver inden mødet.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på