Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Barnevognsguide

Når du og dit barn skal ud i verden sammen, så kan det rette køretøj være med til at gøre en forskel på jeres daglige ture. Vi har taget udgangspunkt i nogle af vores favoritter og udarbejdet en lille barnevognsguide over, hvad du
kan forvente dig af barnevognene. I vores barnevognsguide har vi også lavet en række videoer, hvor du kan finde ud af om der er plads til en barnevogn i din drømmebil.

Obs.: Maul Biler har ikke selv udført test på barnevognene i vores barnevognsguide. Vores barnevognsguide er udarbejdet ud fra offentliggjorte undersøgelser fra valide kilder, herunder Forbrugsguiden. Vi håber, at du med vores guide kan spare tid og få en god og overskuelig købsoplevelse med din nye barnevogn. Vi har udelukkende taget udgangspunkt i barnevogne af høj kvalitet. 

Passer barnevognen i bilen?

Valg af model

Hvilken model passer dig?

Arden Supreme plus

Baby Jogger city

Emmaljunga Big Star Supreme

Odder North

Emmaljunga NXT90

Arden Denmark Supreme Plus barnevogn

Med Supreme Plus fra Arden Denmark kan du kombinere luksusfaktoren med dit nye barnevognskøb. Denne kvalitetsbarnevogn i et smukt og tidsløst design har plads til ét barn. At æstetikken er på plads betyder heldigvis ikke, at du går glip af de mange forskellige praktiske funktioner – tværtimod. Barnevognen kan blandt andet lægges helt ned, så dit barn uden problemer kan snuppe sig en lur, når trætheden melder sig. Er du på udkig efter en barnevogn med sele, bør du være opmærksom på, at dette ikke er tilfældet ved denne model. Supreme Plus har flere fine detaljer, som er værd at bemærke sig. 

Vognen kommer både med et myggenet i kalechen og et solsejl, der kan tages af. Derudover er der en lille lomme til babyalarmen, så dit barn ikke får fingrene i denne. Foruden solsejlet, som giver dit barn ekstra skygge om sommeren, har kalechen en ventilationsfunktion, så dit barn kan være veltilpas på de varmere dage. Som en ekstra måde at skærme for solen kan kalechens skygger også forlænges.

 Det robuste stel er let slået sammen og optager ikke meget plads i bilen. Endnu mindre fylder det, hvis akslerne tages ud af stellet. Den ekstra affjedring i stellet gør det blot endnu mere robust, og modellens totalvægt er på 15 kg. Selve barnevognskassen har god plads, og du kan regne med, at den kan rumme dit barn helt op til omkring de tre år. Heller ikke forældrene snyders for den gode komfort, for håndtaget kan justeres og stellets forhjul kan drejes.

Hjulene er punkterfri, så du og dit barn kan nyde jeres daglige gåture, hvad end I skal ose i byen eller ud i naturen og de mere vanskelige terræn. På rutens mere ujævne strækninger er det desuden en fordel, at forhjulene kan låses. 

Du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt der spildes fra madpakken, eller om der sker andre uheld undervejs, for både det inderste betræk i både lift og barnevognskasse kan tages af og maskinvaskes. Mens du venter på din vask, kan du tørre kalechen over med en opvredet klud – den kan nemlig ikke tages med i maskinen. Skulle du stå og mangle en pusletaske, kan du tilkøbe en, som sættes på siden af vognen uden besvær.

 
Arden-Denmark-Supreme-Plus barnevogn

Baby Jogger City Elite 2

Med City Elite 2 fra Baby jogger kan du være sikker på, at der er taget gode forbehold for dit barns sikkerhed i vognen. Samtidig er der også tænkt på et højt niveau af komfort til den lille passager såvel som til forældrene. Hvis modellen ser bekendt ud, så er den god nok, for City Elite 2 er en opdateret udgave af den velkendte City Elite. Vognen har et rummeligt sæde med plads til ét barn.

Takket være fempunktsselen med de tilhørende beskyttelsespuder kan dit barn sidde rart og trygt, hvad enten det har brug for at ligge ned eller fortrækker at sidde op. Når barnet ligger ned er benstøtten med til at gøre luren ekstra behagelig. Faktisk kan ryglænet kan indstilles i flere forskellige trin og kan derfor lægges næsten hele vejen ned. Dertil kommer, at parkeringsbremsen på siden af vognen sørger for, at barnet er sikker i vognen – både hvis det ligger og blunder sødt eller er vågen og siddende under de mere nysgerrighedsvækkende dele af turens rute.

Du kan begive dig ud hvor end i landet du vil, for med de modstandsdygtige gummihjul og affjedring på alle dæk kan du køre derudaf, uanset om du er en storbymus eller nyder at bevæge dig ud i nogle af naturens mere udfordrende omgivelser. I ekstra vanskeligt terræn kan forhjulet låses om nødvendigt.

Du skal ikke bekymre dig om vejrudsigten, for kalechen stof er med UV 50+, og til de mere regnfulde dage kan du tilkøbe et regnslag. Er man den praktiske type, er det måske værd at vide, at vognen let kan pakkes sammen i et snuptag – og så endda kun med én hånd. 

Vognen vejer i sig selv 11,5 kg og en smart sikkerhedslås sørger for at holde sammen på vognen, som ikke fylder ret meget i bagagerummet eller i det lille hjem. Har du brug for lidt oppakning til turen, eller skal du handle ind undervejs, så er der god mulighed for opbevaring i vognens indkøbskurv, der kan bære op til 4,5 kg. 

Til forældrenes fordel kan vognens håndtag let justeres ved hjælp af to knapper, og igennem et kighul i kalechen kan du som en ekstra bonus let se til dit barn undervejs. Supplerer du vognen med et tilkøb af lift eller autostol, så kan den bruges helt fra dit barn er spæd. Gør du brug af liften, vil din indre æstetiker uden tvivl nyde godt af, at stoffet her kan pilles helt af, hvilket giver et clean look. Du kan fortsætte med at bruge vognen frem til at barnet vejer 22 kg, og dette er målt og godkendt efter EN-standard. 

Baby Jogger City Elite 2 – jet 2020

Emmaljunga Big Star Supreme

Med Big Star Supreme fra Emmaljunga har du valgt et af de mere moderne barnevognsmærker. Designet er enkelt og tidsløst, og vognen kommer i flere forskellige farver, så du vælge den, der passer til netop din personlige smag. Modellen har plads til ét barn og kan tages i brug, allerede fra barnet er spæd. 

Med et liggemål på 97 cm har barnet god plads til at vokse sig større. Det betyder også, at du med dit køb gør en langtidsinvestering, for I kan nemlig nyde godt af den rummelige vogn helt frem til, at barnet er omkring treårsalderen. Er du bevidst om bæredygtighed, så har du nok også som forbruger en klar holdning til, hvilke produkter du køber til dig selv eller til dit barn, både i forhold til hvordan de produceres, og hvordan de genanvendes

Vognen kommer både med et myggenet i kalechen og et solsejl, der kan tages af. Derudover er der en lille lomme til babyalarmen, så dit barn ikke får fingrene i denne. Foruden solsejlet, som giver dit barn ekstra skygge om sommeren, har kalechen en ventilationsfunktion, så dit barn kan være veltilpas på de varmere dage. Som en ekstra måde at skærme for solen kan kalechens skygger også forlænges.

Føreren af vognen kan til gengæld nyde godt af, at håndtaget er udformet til at give en god oplevelse af komfort til hænderne. Samtidig kan du let navigere rundt med vognen, da dens ECCO-hjul kan dreje.

Vognens stel er af letvægtsmateriale, så du uden større besvær let kan fragte den. Skal du justere lidt på temperaturen i vognen, kan du altid åbne for kalechens ventilation, så der kommer frisk luft ind til dit barn, også selvom vognen ellers er skærmet af med det medfølgende solsejl. 

Falder din gåtur sammen med skumringstimen eller andre tidspunkter, hvor du kan støde på flere små kryb, kan du let trække et insektnet hen over vognen. Du kan også uden problemer have dine pakkenelliker med på gåturene, for modellen kommer med forskellige muligheder for opbevaring.  

Emmaljunga big star supreme

Odder north​

Med North fra Odder får du en højkvalitetsbarnevogn, der er pakket ind i et stilrent og elegant dansk design. Modellen har plads til ét barn og med et liggemål på 97 cm, er der rigeligt med plads til, at dit barn kan vokse, så du kan nyde din vogn længe. 

Foruden sit smukke ydre byder denne model skam også på en lang række praktiske funktioner. Blandt andet kommer vognen med en varekurv i en fornuftig størrelse, så der er rigeligt med plads, som du kan benytte dig af, hvad enten du fylder kurven op hjemmefra med ting til turen, eller hvis du skal løbe indkøbsærinder undervejs. 

Som en nyhed er der integreret et beslag til en kopholder. Skal drikken suppleres med en snack, kan du opbevare denne – eller andre mindre ting – i en af de indbyggede lommer, som blandt andet findes i indtrækket. Heldigvis skal du ikke bekymre dig om, hvis der spildes i vognen, for hele inderforet kan tages af og vaskes.

Det er værd at bemærke sig, at alle materialer har certificeringen Øko-Tex, så du trygt kan vælge en vogn til dit barn, som ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. Du kan tilpasse ryglænet til dit barn i tre forskellige positioner. Dog er det ikke kun barnets komfort, der er tænkt på, men i høj grad også forældrenes. Håndtaget kan nemlig rettes til, alt efter hvem der går med vognen. Dertil kommer, at denne vogn med sine 12 kg ingen sag er at fragte rundt. Modellen er i letvægtsmateriale, og til eksempel er det kompakte stel af aluminium.

Du kan let pakke vognen sammen og endda få plads til den i de fleste bagagerum – selv i de mindre biler. På de varmere dage kan du med fordel folde det solsejl ud, der følger med vognen. Samtidig har kalechen, foruden sin solskygge, også mulighed for at åbne op for ventilation, så dit barn stadig kan nyde godt af den frisk luft og holde en mere behagelig temperatur. Når solen er gået ned, er vognens reflekser med til at gøre dig mere synlig i trafikken. 

Du vælger selv, om du vil trille afsted på lufthjul, som sikrer en super god affjedring, eller punkterfri hjul, som giver dig en fordel, hvis du holder af at gå ture i de mere ujævne terræn. Uanset hvad du foretrækker, får du en stabil vogn, der let kan skubbes afsted.

Forbrugsguiden nævner i deres beskrivelse af Odder North, at Forbrugerådet Tænk gør opmærksom på, at vognen har en lampe, som børn kan risikere at få fat i og eventuelt sluge. z

Odder north

Emmaljunga NXT90

Med NXT90 fra Emmaljunga står du over for et af markedets mest populære mærker. Allerede ved første øjekast er det svært ikke at falde for vognens smukke ydre, der byder på rene linjer med sit moderne og skandinaviske design. Bag facaden gemmer sig en robust model med et stel af aluminium. NXT90 er en kombivogn, og er derfor perfekt til dig, der ikke kan vælge mellem en barnevogn og en klapvogn. Her får du altså alt i ét køb, da vognen i tillæg kan bruges både til dit nyfødte og til dit ældre barn. Faktisk har modellen et liggemål på hele 98 cm. 

Vognen har plads til ét barn og med god plads i det ergonomiske sæde kan din spilop sidde veltilpas. Sædet kan vendes både fremad eller rettes mod dig, alt efter hvad der passer jer bedst, og det giver en god mulighed for at variere jeres daglige gåture sammen. Tilkøber du en NXT Go Double Adapter, kan klapvognens sæde skifte mellem fire forskellige indstillinger.

Som en ekstra bonus kan dit barn nyde godt af modellens vuggefunktion og hvile sig i de bløde bevægelser. Vognen er fiks at køre med, da den har en god affjedring, og hjul der let kan dreje. Med teleskophåndtaget følger den komfort, at håndtaget kan indstilles efter højde alt efter hvem, der fører vognen.

 I en travl hverdag kan det være de helt små ting, der gør hele forskellen til at gøre dagen lettere. Her er det en fordel, at listen over praktiske detaljer ved denne model er lang. Med insektnettet kan dit barn være fri for at blive gjort selskab af små kryb i vognen. På de varme dage kan du skærme dit barn for solen ved at gøre brug af vognens solsejl.

Har du brug for at justere mere på temperaturen i vognen, er der et ventilationssystem, som sørger for, at der kommer frisk luft ind til dit barn. Når vognen er klappet sammen, er den kompakt, og fylder derfor ikke ret meget – og så er det endda nemt gjort. Det er ikke altid helt spildfrit at have små børn med på tur, og skulle uheldet være ude, er det ingen sag, for inderforet kan tages af og tåler at blive vasket.   

Emmaljunga NXT90

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på