Skoda Octavia Combi – Den perfekte familiebil med plads til barnevogn

Leder du også efter en bil med plads til barnevogn, så vil en Skoda Octavia Combi helt sikkert være et oplagt valg. Med sine 640 liter i bagagerummet er Skoda Octavia Combi nemlig et oplagt valg, hvis du leder efter en bil med plads til en barnevogn. Her i vores barnevognsguide har vi testet, hvor nemt det egentlig er, at få plads til en barnevogn i en Skoda Octavia Combi.

En Skoda Octavia Combi egner sig virkelig godt som familiebil. Den har som nævnt et dejligt stort og rummeligt bagagerum med plads til både barnevogn og bagage. Bagagerummets rummelighed påvirker dog ikke komforten inde i bilen, hvor alle familiens medlemmer har god plads og dermed er der også fin plads til en eller flere autostole. Så vægter I rummelighed og komfort højt i jeres familie, så er en Skoda Octavia Combi et godt bud på en familiebil til jer.

Bagagerum: 640 liter.

Læs mere Skoda Octavia combi her.

Slide op på billedet og se om barnevognen kan være der​

Barnevognsguide - Bil med plads til en barnevognBarnevognsguide - Bil med plads til en barnevogn

Skal jeg hjælpe med at finde din næste bil?

Mathias Schaadt-Hansen

Far til Alfred

61438202


Hvis du gerne vi vil have en højere bil - Kan du overveje disse

Brug vores barnevognsguide som en hjælp

Når du og dit barn skal ud i verden sammen, så kan det rette køretøj være med til at gøre en forskel på jeres daglige tur. Vi har lavet en barnevognsguide, som består af en række videoer, hvor vi har testet, hvorvidt der er plads til en barnevogn i din drømmebil.

Hos Maul Biler tilbyder vi en gratis rådgivning og sørger for at hjælpe dig godt igennem beslutningsprocessen ved at give dig det store overblik, når du og familien skal vælge jeres nye bil.

Tilbuddet er for både førstegangsforældre og for de mere garvede, der venter endnu et familiemedlem. Og du får selvfølgelig en hyggelig babypakke med, hvor vi har samlet lidt gode sager til dit barn.

Hvilken barnevogn har vi brugt i barnevognsguiden?

Barnevognen vi bruger i vores barnevognsguide er en Arden Denmark Supreme Plus fra Pixizoo.  Med Supreme Plus fra Arden Denmark kan du kombinere luksusfaktoren med dit nye barnevognskøb. Denne kvalitetsbarnevogn i et smukt og tidsløst design har plads til ét barn. At æstetikken er på plads betyder heldigvis ikke, at du går glip af de mange forskellige praktiske funktioner – tværtimod. Barnevognen kan blandt andet lægges helt ned, så dit barn uden problemer kan snuppe sig en lur, når trætheden melder sig. Læs mere om Arden Supreme plus her.