fbpx
Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

ŠKODA KODIAQ

Gratis babypakke

Book tid til en rådgivning og få en gratis babypakke. Ring ind og bestil en tid til din gratis rådgivning eller book online nu.

Læs mere

Få en plante

Hos Maul Biler A/S har vi derfor valgt at udskifte vores konventionelle chokoladeæsker med Spirens grønne gaver, som du får som en tak for, at du handler ny bil hos os.

Få en gratis togbillet

Nu skal du bare høre! Med internettets nye muligheder er bilmarkedet blevet mere dynamisk på tværs af hele Danmark. Vi tilbyder derfor dig en gratis togbillet i forbindelse med køb af bil.

Skoda KODIAQ

Skoda Kodiaq - bilen til store eventyr

Skoda Kodiaq betegnes som livsstilsbilen med plads til store eventyr med hele familien. I den nye Skoda Kodiaq bliver man fristet til at køre ud på nye off-road eventyr. Den intelligente firehjulstrækker (4×4) og off-road funktionen, der sikrer og tilpasser kørselsstabilitetssystemindstillinger til off-road kørsel, gør Skoda Kodiaq til en bil bygget til eventyr. Samtidig er bilen både et praktisk og fornuftigt valg.

Rummelig kabine med 7 sæder og stort bagagerum

I den nye Skoda Kodiaq er der plads til den helt store børnefamilie. I denne bil er der nemlig en ekstra række bilsæder bagerst i bilen – og selvfølgelig er den gode benplads bevaret samtidigt. I Skoda Kodiaq er der tænkt på hele familiens behov. Blandt andet kommer Kodiaq med armlæn på bagsædet, aircondition til bagsædepassagerne samt en funktion, der gør det muligt at køre bagsæderne frem, så passagerne på den bagerste sæderække også får god benplads. Slår man de ekstra sæder ned bagerst i bilen, får man et bagagerum på 630 liter. Som en ekstra lille feature har Skoda Kodiaq skjulte skuffer under forsæderne til ekstra opbevaring af løsøre.

Robust design

Med sin specifikke anvendelse af Skoda Kodiaqs krystallignende design har Skoda defineret sit nye SUV designsprog. Skoda Kodiaq har med sit krystallignende ydre et robust og selvsikkert udtryk og samtidig en smuk elegance. Skoda Kodiaq er en firehjulstrukket SUV til enhver lejlighed.

Intelligent parkering - også med trailer

Den nye køreassistent i Skoda Kodiaq hjælper dig med at bakke med en trailer eller campingvogn. Du vælger blot retningen med joysticket og så tager bilens intelligente parkeringssystem sig af resten. I Skoda Kodiaq bliver du aldrig mere nødt til at bekymre dig om at parkere med trailer. Herudover kommer Skoda Kodiaq med mulighed for Area View 360 grader panoramisk kamerasystem, som er en praktisk tilføjelse til parkeringssensorerne og Park Assist, så parkering af din bil bliver legende let. Du kan desuden bruge Area View, når du vælger at køre off-road i et udfordrende terræn.

Finansiering

kr. 3.880 ,-/md

Forsikring af din Skoda Kodiaq

Skræddersyet forsikring igennem Gjensidige til din leasing bil

Priser fra

kr. 490 kr./md.

– Ansvarforsikring

– Kaskoforsikring

– Fri kilometer

– Gratis reparation af stenslag

– Dækning af ekstraudstyr op til 30.000 kr. 

– Dækning eventuelle ting på trækkrog 

-Redningshjælp i udlandet

-Retshjælp

Vejhjælp
Årlig 395 kr.
Mdr. 33 kr.
 
 
 
Glasforsikring
Årlig 695 kr.
Mdr. 58 kr.
 
 
 
Førerpladsdækning
Årlig 245 kr.
Mdr. 21 kr.
 

Vejhjælp dækker i Danmark og hele Europa:

 • Starthjælp
 • Punktering
 • Hjulskift
 • Fritrækning
 • Bugsering
 
 
 

Forsikringen dækker skader på bilens ruder. Ved udskiftning af forruden gælder en selvrisiko på 1.000 kr. Derudover dækkes:

 • Spejlglas samt spejlhus
 • Lygteglas samt lygtehus
 • Panorama glastag er ikke dækket af glasforsikringen (kasko)
 
 
 

Forsikringen dækker hvis føreren af bilen kommer til skade (fx solouheld), og der ikke er en modpart. Forsikringen dækker:

 • Behandlingsudgifter
 • Varigt mén
 • Erhvervsevnetab
 • Svie og smerte
 • Tabt arbejdsfortjeneste
 • Forsørgertab
 
 
 

Fri kilometer

Hos Gjensidige skal du ikke tænke på, hvor mange kilometer du kører. Din forsikring vil nemlig altid være med fri kilometer.

Ingen prisstigning

Hos Gjensidige er det ingen prisstigning forbundet med eventuelle skader.

Gratis reparation af stenslag

Er du også træt af stenslag? Bare rolig hos Gjensidige er reparation af stenslag altid gratis.

Udarbejdet i samarbejde med

Leasing forsikring

En Skoda er bygget til at holde i mange år – og din bil er ingen undtagelse. Dog kan det ikke undgås, at delene på din Skoda bliver lidt og skal udskiftes eller repareres, efterhånden som den bliver ældre. Ofte kan disse regninger komme som lidt af en overraskelse, der nogle gange kan forstyrre ens privatøkonomi en smule. Vælger du et service- og reparationsabonnement kan du undgå disse bekymringer, da du derigennem kender din månedlige omkostning som dækker alt fra service til evt reparationer. Som en lille bonus kan du, såfremt du vil sælge din bil i fremtiden overdrage dit service- og reparationsabonnement til den fremtidige køber.

Bestil tilbud

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Få et forsikringstilbud

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på