Spiren

hvad er spiren?

I en tid hvor social ansvarlighed, klimaudfordringer og bæredygtighed står højt på dagsordenen, har vi hos Maul Biler A/S spurgt os selv, hvordan vi som virksomhed kan gøre en forskel. Forandring sker ikke af sig selv, og alting starter i det små, og ved at vi som virksomhed tager ansvar. Hos Maul Biler A/S mener vi, at det er vigtigt at styrke og støtte lokalsamfundet. Vi har derfor indgået et samarbejde med lokalværkstedet Spiren.

Spiren er en del af Skanderborg Kommunes kompetencecenter, som hjælper udsatte borgere. Måske giver navnet dig allerede en idé om, hvad dette fantastiske initiativ indebærer? Hvis du gættede på ”noget-med-planter”, så har du helt ret – men det er meget mere end det. Spirens vision er nemlig at hjælpe borgere ind eller tilbage på arbejdsmarkedet og derved gøre en forskel for den enkelte samtidig med, at der gøres noget godt for klimaet.

på vej i den rigtigte retning

Hos Maul Biler A/S har vi derfor valgt at udskifte vores konventionelle chokoladeæsker med Spirens grønne gaver, som du får som en tak for, at du handler ny bil hos os. Dette har vi gjort, fordi, Spiren er et rigtigt godt initiativ, der inspirer og bringer glæde til deltagerne i produktionen, og er et initiativ, vi ønsker at støtte op omkring. Udskiftningen af chokoladeæsken til grønne planter er et lille skridt i den rigtige retning, når det kommer til at tænke mere bæredygtighed ind i hverdagen – både socialt og klimamæssigt. Vi er derfor utroligt stolte af, at Spiren har valgt at indgå i et samarbejde med os. Er du blevet nysgerrig, og vil du vide endnu mere om projektet, så kan du læse alt om det her.

hvorfor spiren?

Spiren er et lokalværksted, hvor borgere kan få jord under neglene og komme i kontakt med naturen. De giver planter nyt liv og formerer dem ved at lave små, fine stiklinger, der senere vokser sig til smukke, frodige planter.

Stiklingerne ompottes i takt med, at de vokser. Det, der gør Spiren til noget helt særligt, er ikke kun, at det er sted, hvor lokale og udsatte borgere kan fordybe sig, men at de udelukkende arbejder med årstidens planter og anvender gamle potter, der er blevet afleveret til genbrug.

Potterne rengøres og får nyt liv i harmoni med nye planter – hver enkelt sammensætning er derfor helt unik. De ompottede planter pakkes ind og sælges på loppemarkeder, hvor overskuddet går til at drive Spiren.

Få et tilbud

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Brian Maul

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Bestilling

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

*Der tages forbehold for tastefejl.