Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Spiren

Hvad er spiren?

I en tid hvor social ansvarlighed, klimaudfordringer og bæredygtighed står højt på dagsordenen, har vi hos Maul Biler A/S spurgt os selv, hvordan vi som virksomhed kan gøre en forskel. Forandring sker ikke af sig selv, og alting starter i det små, og ved at vi som virksomhed tager ansvar. Hos Maul Biler A/S mener vi, at det er vigtigt at styrke og støtte lokalsamfundet. Vi har derfor indgået et samarbejde med lokalværkstedet Spiren.

Spiren er en del af Skanderborg Kommunes kompetencecenter, som hjælper udsatte borgere. Måske giver navnet dig allerede en idé om, hvad dette fantastiske initiativ indebærer? Hvis du gættede på ”noget-med-planter”, så har du helt ret – men det er meget mere end det. Spirens vision er nemlig at hjælpe borgere ind eller tilbage på arbejdsmarkedet og derved gøre en forskel for den enkelte samtidig med, at der gøres noget godt for klimaet.

Hvorfor spiren?

Spiren er et lokalværksted, hvor borgere kan få jord under neglene og komme i kontakt med naturen. De giver planter nyt liv og formerer dem ved at lave små, fine stiklinger, der senere vokser sig til smukke, frodige planter.

Stiklingerne ompottes i takt med, at de vokser. Det, der gør Spiren til noget helt særligt, er ikke kun, at det er sted, hvor lokale og udsatte borgere kan fordybe sig, men at de udelukkende arbejder med årstidens planter og anvender gamle potter, der er blevet afleveret til genbrug.

Potterne rengøres og får nyt liv i harmoni med nye planter – hver enkelt sammensætning er derfor helt unik. De ompottede planter pakkes ind og sælges på loppemarkeder, hvor overskuddet går til at drive Spiren.

Overnatning

Psst! Der er mere endnu. Hvis du kommer langvejsfra og ønsker en overnatning i forbindelse med din afhentning af den nye bil, så har du selvfølgelig mulighed for at tage en overnatning inde i Skanderborg. I forbindelse med din overnatning i Skanderborg vil vi gerne anbefale Skanderborg park, som ligger med kort afstand til det smukke område omkring Skanderborg sø. Du finder deres hjemmeside her.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på