Motorlampen lyser – Hvad nu?

 

Du har måske hørt noget om, at motorlampen i din bil kan begynde at lyse. Men ved du egentlig, hvor alvorlige følger det kan have, hvis fejlen som din motorlampe indikerer ikke bliver løst ordentligt? 

Din motorlampe kan lyse på to forskellige måder. Den kan enten lyse gult eller rødt.  (Afhængig af bilfabrikat og model)

Hvis din motorlampe lyser gult, vil du ofte kunne køre videre. Lyser lampen derimod rødt, anbefaler vi, at du kører ind til siden med det samme og kontakter din vejhjælp, så de kan transportere bilen på værksted.

Har du en motorlampe der lyser, er du altid velkommen til at kontakte os på 86520033 eller booke en tid her. 

Min motorlampe lyser gult – hvad nu?

En gul motorlampe er ofte en indikation på, at noget er ved at gå i stykker på din bil. Den betyder kort fortalt, at din bil har en vigtig del, som skal udskiftes eller repareres hurtigst muligt. Når din motorlampe lyser gult, anbefaler vi, at du som det første finder din bils instruktionsbog frem og slår under kapitlet “Bilens advarselslamper”. Her vil du nemlig ofte kunne finde frem til hvilken fejl, du har med at gøre. 

Har du en motorlampe, der lyser gult, anbefaler vi, at du enten kører hjem eller direkte ud til et autorisret værksted, så du minimerer sandsynligheden for, at skaden bliver mere alvorlig. 

Min motorlampe lyser rødt – hvad nu?

Motorlampen lyser, hvad nu? Der er stor forskel på, om din motorlampe lyser gult eller rødt. Lyser din motorlampe rødt, er det en indikation på, at noget er gået i stykker på bilen, hvilket skal udskiftes eller repareres, inden du kører videre. Derfor anbefaler vi, at du så snart lampen lyser rødt, holder ind til siden og kontakter din vejhjælp, som kan fragte dig ud til et autoriseret værksted. Derved undgår man at lave yderligere skader på bilen. 

Hvad enten din motorlampe lyser gult eller rødt, er det en god idé at ringe til os på 86520033 eller at booke en tid her.

Find os på Facebook

Brug for hjælp? Udfyld vores formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Dit Telefon nr. (skal udfyldes)

  Bilens registreringsnummer (VALGFRI)

  Mogens Brandt Madsen

  Værkstedschef

  86520033