Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Kontrol af pollenfilter

Oplever du ligesom ca. en million andre danskere at næsen kan begynde at kilde og øjnene svie, når du tænder dit aircondition? Årsagen til dette, er fordi du blæser en masse små støv- og allergifremkaldende partikler ud i bilen, når du tænder dit aircondition.

Vil du gerne undgå allergi i bilen kan vi varmt anbefale at skifte til et premium kabinefilter.

Din pris: 79 ,-

Kontrol af pollenfilter
Familiebil leasing

Værd at vide om dit pollenfilter

Vidste du, at forureningen og allergi i din bil faktisk kan være op til seks gange højere end ude i det fri? Skræmmende tanke ikke?

Det kan derfor være en rigtig god idé, at gøre noget ved din bils indeklima for at undgå allergi i bilen. Arbejder vi lidt videre med denne tanke; I gennemsnittet tilbringer en billist ca. 40 minutter i sin bil hver dag.

Det vil sige op til ca. 10 dage om året, hvor du befinder dig i bilen – det er lang tid, hvor du indånder seks gange så meget forurening, som du ville gøre i forhold til, hvis du befandt dig udendørs. 

Forbedre dit indeklima i bilen via et premium kabinefilter

En anbefaling kan derfor være at opgradere ens kabinefilter til et premium-filter der faktisk kun koster 333 kr. inkl. montering – Book tid her

Ved hjælp af Nissan forbedret premium kabinefilterteknologi kan du få renset luften i din bil, så du undgår allergi i bilen i form af de forurene partikler. Nissan har intergreret polyfenolernes antiallergiske effekt i sine kabinefilter for at neutralisere allergifremkaldende partikler samt lugtgener, gasser og støvpartikler – Et premiumfilter kan derfor varmt anbefales, hvis allergien også rammer dig. 

Det nye premium kabinefilter fra Nissan er blevet testet og certificeret af AIR Test og RNSA, og resultatet viser, at det forhindrer op til 96% af de allergifremkaldende partikler i at trænge ind i bilen.

Familiebil leasing

Et almindeligt pollenfilter har den opgave, at sørger for at sortere pollen og støv fra den udefrakommende luft. Vælger man i stedet et pollenfilter med aktivt kul vil den udover at filtrere luften for støv og pollen, også mindske indholdet af skadelige mikropartikler.

Det er faktisk ikke standard, at alle biler har et pollenfilter. Det er ofte kun biler med aircondition eller klimaanlæg. Din bil vil dog altid have et luftfilter.

Hvornår du skal skifte dit pollenfilter afhænger ofte af bilen serviceinterval. Hvis du er i tvivl kan du altid få din mekaniker til at tjekke om det er tilstoppet. Du kan nemlig over tid opleve at der dannes “filterkager” fra den akkumulerede snavs. 

Ofte vil du kunne læse, hvornår dit luftfilter skal skiftes i din bils servicebog. En tommelfingerregel er ofte i mellem 30.000 og 40.000 kilometer. 

Ofte vil du kunne læse, hvornår dit luftfilter skal skiftes i din bils servicebog. En tommelfingerregel er ofte i mellem 30.000 og 40.000 kilometer. 

Familiebil leasing

Kontrol af pollenfilter kun 79 ,-

Se alle vores andre reparationer

Kontrol af pollenfilter 79 kr.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på