Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Sommertjek inkl. plejesæt

– Visuel kontrol af styretøj

– Visuel kontrol af bremser

– Funktionsprøve af bremser

– Visuel kontrol af dæk

– Kontrol af dæktryk

– Visuel kontrol af støddæmpere

– Statisk kontrol af støddæmpningsfunktion 

– Visuel kontrol af forrude

– Visuel kontrol af øvrigt glas

– Kontrol af viserblade/sprinkler

– Kontrol af måtter

– Fælgrens
– Insektfjerner
– Autoshampoo
– Microfiberklud
– Svamp
– Vaskespand

Normalpris: fra 1.000 ,-

Din pris: 595 ,-

Sommertjek af bil
Familiebil leasing

Er din bil klar til ferien?

Står du og familien overfor en fed tur til Italiens hyggelige campingpladser? Eller skal du på vandretur i Østrig? Og påtænker du at tage din bil med på rejsen? Ja så kan det være en idé, at sørge for at tjekke om bilen er ferieklar. 

Vi har samlet 5 ting du bør tjekke inden bilferien starter:

1. Er der nok olie på bilen? Det kan du tjekke ved hjælp af målepinden ved olien. Pinden har et minimum og maksimum mærke du kan kigge efter. 

2. Har du styr på kølervæsken? Husk altid at tjekke om du har nok kølervæske på bilen inden du kør.  Du kan typisk aflæse dette via bilens kølevæskebeholder. TIP hav eventuelt en smule ekstra kølervæske med til din bil. 

3. Hvordan er standen på bilens batteri? Det kan være en rigtig god idé, at få aflæst din bils batteritilstand. Det er utrolig træls at holde på de tyske rastepladser med en bil som ikke vil starte. 

4. Har du styr på bremsevæsken? Tjek om bremsevæsken er under minimum-mærket. Tjek også efter utæthed i bremsesystemet, urenhed, skidt og snavs i bremsevæsken. Oplever du nået af dette kan det være tid til bremseskifte. Holdbarheden på bilens bremsevæske afhænger meget af mærke og type. 

5. Tjek altid dæktryk- og mønster på bilen inden du kør afsted. Jævnfør dansk lovgivning skal du minimum have 1,6 mm mønsterdybde på dine sommerdæk. 

Bonus tip: Vidste du, at forureningen og allergi i din bil faktisk kan være op til seks gange højere end ude i det fri? Skræmmende tanke ikke? Derfor kan det være en rigtig god idé, at få tjekke om ens pollenfilter skal skiftes.

Familiebil leasing

Skal vi hjælpe med at sikre din sommerferie?

Hos Maul Biler tilbyder vi sommertjek af din bil for kun 595 kr og du får netop nu et plejesæt til bilen med i prisen. Plejesættet består af fælgerens, instektfjerner, autoshampoo, microfiberklud, svam og vaskespand. Den perfekte kombination, når du skal gøre din bil lækker til sommeren.  Vi går ind for 100% gennemsigtighed og vi laver derfor altid en videogennemgang, hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over alle de kontrolpuntker vi tjekke igennem på din bil. Videoen bil blive tilsendt til dig, og du bestemmer 100% selv, hvad vi skal hjælpe med at udbedre af eventuelle fejl og mangler. Vi kontrollere følgende, når vi laver et sommertjek:

– Visuel kontrol af styretøj

– Visuel kontrol af bremser

– Funktionsprøve af bremser

– Visuel kontrol af dæk

– Kontrol af dæktryk

– Visuel kontrol af støddæmpere

– Statisk kontrol af støddæmpningsfunktion 

– Visuel kontrol af forrude

– Visuel kontrol af øvrigt glas

– Kontrol af viserblade/sprinkler

– Kontrol af måtter

Biltjek er et tilbud til dig som gerne vil have din bil kontrolleret inden du kør på ferie. Hos Maul Biler tilbyder vi sommertjek af din bil for kun 595 kr og du får netop nu et plejesæt til bilen med i prisen.

Et biltjek er din sikkerhed for at bilen er klar til ferien. Typisk vil værkstedet løbe igennem en række kontrolpunkter for at sikre at bilen er tip-top. Hos Maul Biler laver vi videogennemgang af alle vores biler, så du nemt kan følge med, når vi gennemgår kontrolpunkterne i sommertjekket. 

Familiebil leasing

Normalpris: fra 1.000 ,-

Din pris: 595 ,-

Familiebil leasing

Stor forskel på sommertjek af din bil. 

Du kan finde et hav af tilbud på sommertjek af din bil, og priserne kan svinge utrolig meget. Du skal dog altid være opmærksom på, hvilke kontrolpunkter værkstedet kigger efter i deres sommertjek. 

“Det er en god idé at sammenligne priser” udtaler Jacob Mortensen fra FDM til Jyllandsposten.

Vær opmærksom på disse kontrolpunkter 

Når du bestiller et sommertjek er der nogle kontrolpunkter der er ekstra vigtige. Et sommertjek bør som standard indeholde kontrol af nogle af de vigtige sikkerhedsmæssige punkter såsom kontrol af bremsebelægning, bremsevirkning og mængde af bremsevæske. Derudover er det en god idé med kontrol af styretøj, lys og lygter.

Derover anbefales det, at man som minimum sikre sig at værkstedet kontrollere ens kølervæske, dækkens stand, mønster og tryk, samt om der er stenslag i forrruden som kan forudsage større revner og derved en ødelagt forrude.

Langt de fleste bilmærker i dag anbefaler, at ens bremsevæske skiftes cirka hvert andet år eller som minimum hvert fjerde år.  Har bilens bremsevæske optaget for meget fugt, kan du risikere at den eventuelt overopheder ved hård beslastning såsom bjergkørsel. 

Bilens kølervæske skal typisk skiftes hvert andet år og som minimum hvert fjerde.

Sommertjek inkl. plejesæt

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på