fbpx
Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Maul Biler - Dit lokale værksted i Skanderborg

Ønsker du er værksted med kvalitet, tryghed og autorisation? Så er Maul biler det rette værksted til service og reparation for dig. 

Her hos Maul biler er vi et autoriseret værksted, inden Nissan samt eksperter i Skoda, med fokus på kvalitet og tryghed til vores kunder. Det skaber vi ved at sørge for kvalificerede mekanikere, serviceteknikere og pladesmede på vores værksted.

 Vi er et autoriseret Nissan værksted med øje for kundens tryghed og transparens mellem værksted og kunde.

Hos Maul Biler laver vores mekaniker en video, så du kan komme med på sidelinjen, når vi kontrollerer dine bremser.

Maul Biler
Familiebil leasing

Autoriseret service og reparation – et værksted med tryghed og høj kvalitet

Når du vælger at passe godt på din bil og sende den til regelmæssig service og reparation, står vi klar med et trygt, kvalitetssikkert og transparent værksted her hos Maul biler. Leder du efter et professionelt og autoriseret værksted, så kan du trygt overlade din bil til os. Om det er aircondition service, tandremsskift, gearkasse, almindelige serviceeftersyn, olieskift, dækskifte eller udskiftning af kobling, så står vi klar til at hjælpe dig her på værkstedet hos Maul biler. Du kan kontakte os på telefon 86520033, på mail salg@maulbiler.dk eller booke en tid til værkstedet online her på vores hjemmeside.

Gennemsigtig service og reparation – vi filmer processen

Herudover tilbyder vi også at filme din bils besøg på værkstedet, så du som kunde ved, hvad din bil gennemgår, når den opholder sig på værkstedet. Det giver dig en stor indsigt i, hvordan din bil egentlig fungerer, og hvor smart det er at sørge for at få din bil på værksted og til serviceeftersyn i rette tid – om end det handler om service på din gearkasse eller reparation af en rids i lakken eller parkeringsbuler. Hvis din bil trænger til service eller reparation, så book en tid online til vores værksted.

Er du på udkig efter et værksted i Skanderborg, kan du med fordel kigge forbi Maul Biler på Danmarksvej 32f, 8660 Skanderborg. 

Vi har mere end 40 års erfaring og er eksperter indenfor Skoda, Nissan, Seat og Volkswagen.

Ja, hos Maul Biler står vi altid klar til at lave service på din Skoda, Seat og Volkswagen. 

Vi har dygtige mekaniker som elsker, at arbejde med Skoda, Seat og Volkswagen, så tøv ikke med at booke tid. 

Ja, hos Maul Biler er vi autoriseret Nissan værksted og eksperter indenfor Skoda, Seat og Volkswagen. 

Derudover har vi nogen af landets dygtigste mekaniker indenfor el-biler. 

Ja, hos Maul Biler har vi mange års erfaring med el-biler. 

Vi har lige siden den første Nissan Leaf rullede på gaden, gjort os dygtige indenfor netop dette felt. 

Ja, når din bil er på værksted, kan du altid låne vores. Vi har lånebiler i mange forskellige størrelser både med manuel og automatgear. 

Vores åbningstider er mandag til torsdag fra kl. 7:30 til kl. 15:30, og fredag fra kl. 7:30 til kl. 15:00.

Ja, du kan booke tid online via vores hjemmeside eller ved at ringe til os på 86520033.

Ja, vi tilbyder serviceeftersyn til alle typer biler, herunder både nye og ældre modeller.

Familiebil leasing

Brug for en lånebil?

Når din bil er på værksted, kan du altid låne vores. Vi har lånebiler i mange forskellige størrelser både med manuel og automatgear.

Vi stræber altid efter at gøre et besøg hos Maul Biler til en god oplevelse. Derfor står vi også klar til at hjælpe dig videre med en lånebil, mens du har din bil på værksted. Du har naturligvis også mulighed for at blive og vente, imens du nyder en lækker kop kaffe, te eller kakao i vores hyggelig venterum med tv-avisen kørende. Som noget ekstra tilbyder vi også gratis lån af en kundecykel, hvis du vil ud og have lidt frisk luft, eller du gerne vil et smut ind forbi smukke Skanderborg by.

Det koster 345 kr. pr. dag inkl. forsikring at låne en bil imens du er på værksted, og vi forsøger altid at finde en bil som matcher dine behov bedst muligt. Husk at gøre opmærksom på du ønsker en låne bil, når du booker en tid hos værkstedet.

Værkstedet har åbent mandag til torsdag fra 07:30 til 15:30 samt fredag fra 07:30 – 15:00. I weekenden har vi lukket på værkstedet, men du er velkommen til at kontakte salgsafdelingen på 86520033, hvis du har et spørgsmål der ikke kan vente.

Når du låner en bil hos os, skal du være opmærksom på følgende:

–  Rygning er ikke tilladt i vores lånebiler.

– Lånebilen må kun benyttes i Danmark.

– Lånebilen må kun køres af den person, der står på lejekontrakten.

– Når du afleverer bilen, skal der være samme niveau af brændstof på, som da du fik bilen udleveret.

– Du har pligt til at underrette værkstedet, hvis der kommer buler, ridser eller lignende i bilen.

– Bilen skal afleveres i samme kosmetiske stand, som den blev modtaget.

Book tid til sommertjek kun 595 ,-

Familiebil leasing

Service og reparation i Skanderborg

Hos Maul biler vil du blive mødt af et engageret bilværksted i Skanderborg, der ønsker at møde sine kunder i øjenhøjde og tilpasse service og reparation til den enkelte kundes behov. Vi går op i stor gennemsigtighed og klare aftaler, når du afleverer din bil til service og reparation på vores værksted. 

Derfor bestræber vi os på at sende et prislag ud til vores kunder i god tid, så kunden har økonomisk overblik over sit servicer eller sin reparation. På denne måde sikrer vi en sund og kvalitetssikker dialog mellem værksted og kunde, når du ønsker, at vi skal foretage service og reparation af din bil. 

Besøg vores værksted i Skanderborg eller kontakt os online for at booke tid på dit Skanderborg bilværksted. Vi ønsker at blive dit favorit værksted, så giv os gerne feedback, når du har haft din bil til service eller reparation hos os.

Hvorfor service og reparation

Nu tænker du måske, hvorfor det er så vigtigt med et godt værksted. Jo, det er vigtigt, for din bils sundhed, gensalgsværdi og levetid, at du sørger for løbende af få foretaget services af din bil. Det gør nemlig, at din serviceteknikker kan opdage fejl i det spæde stadie, hvor fejlen kan fikses, inden den udvikler sig og får store konsekvenser, der kommer til at koste et større beløb.

Maul Biler - Autoriseret værksted i Skanderborg

Maul Biler i Skanderborg er et topmoderne værksted, der tilbyder en bred vifte af tjenester til både private og erhvervskunder. Der er mange grunde til, hvorfor man bør vælge Maul Biler som sit foretrukne værksted i Skanderborg.

Hos Maul Biler har vi mere end 40 års erfaring, vi opfylder nogle af de højeste krav til kvalitet, service og ekspertise. Dette er med til at sikre, at du som kunde får den bedste kvalitet, når din bil skal på værksted. 

Vi har nogle af branchens dygtigeste mekanikere som har den nødvendige vinden og erfaring indenfor at reparere, samt vedligeholde alle type biler, hvad en det er en fabriksny eller ældre bil. 

Vi arbejder altid på at optimere vores processer, hvilket gør at vi ofte har en relativ lav ventetid på værkstedet, så har du en mere akut udfordring med din bil skal du ikke tøve med at kontakte os. 

Maul Biler tilbyder er stort udvalg af tjenester, herunder service og vedligeholdelse, dækskifte, klargøring til syn, fejlfinding og meget andet. Det betyder, at du kan få alt hvad du har brug for til din bil på et enkelt værksted. 

Maul Biler kendt vores høje kundeservice niveau. Vi sørger for at give kunderne den bedste service og rådgivning, og vi sørger altid for at holde kunderne opdateret om status for reparationen. Vores mål er at sikre, at kunderne er tilfredse med den service, de modtager.

Hos Maul Biler kendt for vores konkurrencedygtige priser. Vi sørger for at give kunderne fair og rimelige priser på vores tjenester, og vi sørger altid for at informere kunderne om omkostningerne på forhånd.

Alt i alt, Maul Biler i Skanderborg er det bedste valg, når det kommer til værksteder i området. Deres kombination af høj kvalitet og erfaring.Book tid til hjulskift

Se alle vores andre reparationer

Book tid på værkstedet

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Email

Ønsket dag

Sommertjek inkl. plejesæt

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Tak for din booking
Vi glæder os til at se dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på