Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Værksted

Andre tilbud

Brug for en lånebil?

345 kr. pr. dag inkl. forsikring

Når din bil er på værksted, kan du altid låne vores. Vi har lånebiler i mange forskellige størrelser både med manuel og automatgear.

Vi stræber altid efter at gøre et besøg hos Maul Biler til en god oplevelse. Derfor står vi også klar til at hjælpe dig videre med en lånebil, mens du har din bil på værksted. Du har naturligvis også mulighed for at blive og vente, imens du nyder en lækker kop kaffe, te eller kakao i vores hyggelig venterum med tv-avisen kørende. Som noget ekstra tilbyder vi også gratis lån af en kundecykel, hvis du vil ud og have lidt frisk luft, eller du gerne vil et smut ind forbi smukke Skanderborg by.

Det koster 345 kr. pr. dag inkl. forsikring at låne en bil imens du er på værksted, og vi forsøger altid at finde en bil som matcher dine behov bedst muligt. Husk at gøre opmærksom på du ønsker en låne bil, når du booker en tid hos værkstedet.

Værkstedet har åbent mandag til torsdag fra 07:30 til 15:30 samt fredag fra 07:30 – 15:00. I weekenden har vi lukket på værkstedet, men du er velkommen til at kontakte salgsafdelingen på 86520033, hvis du har et spørgsmål der ikke kan vente.

Når du låner en bil hos os, skal du være opmærksom på følgende:

–  Rygning er ikke tilladt i vores lånebiler.

– Lånebilen må kun benyttes i Danmark.

– Lånebilen må kun køres af den person, der står på lejekontrakten.

– Når du afleverer bilen, skal der være samme niveau af brændstof på, som da du fik bilen udleveret.

– Du har pligt til at underrette værkstedet, hvis der kommer buler, ridser eller lignende i bilen.

– Bilen skal afleveres i samme kosmetiske stand, som den blev modtaget.

Maul Biler

Service og reparation i Skanderborg​

Hos Maul biler vil du blive mødt af et engageret bilværksted i Skanderborg, der ønsker at møde sine kunder i øjenhøjde og tilpasse service og reparation til den enkelte kundes behov. Vi går op i stor gennemsigtighed og klare aftaler, når du afleverer din bil til service og reparation på vores værksted. 

Derfor bestræber vi os på at sende et prislag ud til vores kunder i god tid, så kunden har økonomisk overblik over sit servicer eller sin reparation. På denne måde sikrer vi en sund og kvalitetssikker dialog mellem værksted og kunde, når du ønsker, at vi skal foretage service og reparation af din bil. 

Besøg vores værksted i Skanderborg eller kontakt os online for at booke tid på dit Skanderborg bilværksted. Vi ønsker at blive dit favorit værksted, så giv os gerne feedback, når du har haft din bil til service eller reparation hos os.

Hvorfor service og reparation?

Nu tænker du måske, hvorfor det er så vigtigt med et godt værksted. Jo, det er vigtigt, for din bils sundhed, gensalgsværdi og levetid, at du sørger for løbende af få foretaget services af din bil. Det gør nemlig, at din serviceteknikker kan opdage fejl i det spæde stadie, hvor fejlen kan fikses, inden den udvikler sig og får store konsekvenser, der kommer til at koste et større beløb.

Maul biler - dit værksted i Skanderborg

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Om værkstedet

 

Ønsker du er værksted med kvalitet, tryghed og autorisation? Så er Maul biler det rette værksted til service og reparation for dig. Her hos Maul biler er vi et autoriseret værksted, inden Nissan samt eksperter i Skoda, med fokus på kvalitet og tryghed til vores kunder. Det skaber vi ved at sørge for kvalificerede mekanikere, serviceteknikere og pladesmede på vores værksted. Vi er et autoriseret Nissan værksted med øje for kundens tryghed og transparens mellem værksted og kunde.

Autoriseret service og reparation – et værksted med tryghed og høj kvalitet

Når du vælger at passe godt på din bil og sende den til regelmæssig service og reparation, står vi klar med et trygt, kvalitetssikkert og transparent værksted her hos Maul biler. Leder du efter et professionelt og autoriseret værksted, så kan du trygt overlade din bil til os. Om det er aircondition service, tandremsskift, gearkasse, almindelige serviceeftersyn, olieskift, dækskifte eller udskiftning af kobling, så står vi klar til at hjælpe dig her på værkstedet hos Maul biler. Du kan kontakte os på telefon 86520033, på mail salg@maulbiler.dk eller booke en tid til værkstedet online her på vores hjemmeside.

Gennemsigtig service og reparation – vi filmer processen

Herudover tilbyder vi også at filme din bils besøg på værkstedet, så du som kunde ved, hvad din bil gennemgår, når den opholder sig på værkstedet. Det giver dig en stor indsigt i, hvordan din bil egentlig fungerer, og hvor smart det er at sørge for at få din bil på værksted og til serviceeftersyn i rette tid – om end det handler om service på din gearkasse eller reparation af en rids i lakken eller parkeringsbuler. Hvis din bil trænger til service eller reparation, så book en tid online til vores værksted.

 

Vores værkstedschef

Mogens - Værksted

Mogens Brandt-Madsen

Book tid til din bil

Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt angående din henvendelse.

Book tid på pladeværkstedet

Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt angående din henvendelse.

Få et tilbud

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Brian Maul

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Bestilling

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

*Der tages forbehold for tastefejl.