Nissan værksted

Har du brug for hjælp?

Mogens - Værksted

Mogens Brandt-Madsen

Værkstedschef

Nissan kundefordele

Når du køber Nissan, opnår du som kunde en masse fordele.

Gratis vejhjælp
Gratis vejhjælp
Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret 24-timers vejhjælp, givet bil har overholdt sine autoriserede services.
Gratis sundhedstjek - Nissan Micra
Gratis sundhedstjek
Når din Nissan er til sit periodiske serviceeftersyn, basisservice eller en eventuel reparation, tilbyder vi altid et gratis sundhedstjek af din bil.
Nissan Micra - Gratis lånebil
gratis lånebil
Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret gratis lånebil*, mens du har din egen bil til service eller reparation.
Prismatch - Nissan Micra
Prismatch
Som autoriseret Nissan-værksted matcher vi altid prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedstilbud – inklusiv originale Nissan-reservedele samt arbejdstimer – inden for 25 km fra Maul Biler.

Dit lokale nissan værksted

Vælg et værksted du har tillid til

Dit lokale Nissan værksted

Maul Biler er din garanti for et værksted, der giver dig ro i sjælen. Hos os Maul Biler er vi et autoriseret Nissan-værksted, hvilket sikrer at din bil bliver varetaget af højtuddannede Nissan-teknikere. På vores værksted bestræber vi os altid på at bruge originale Nissan-reservedele til din bil. Derudover anvender vi den nyeste teknologi med henblik på at kunne udføre en fejlfinding på din bil, så vi kan hjælpe dig videre bedst muligt. Udover service og vedligeholdelse laver vi også skadesreparationer som f.eks. stenslag, lakskader m.m.
Autoriseret Nissan serviceeftersyn

Dit lokale nissan værksted

Vi anbefaler altid at du får lavet et autoriseret Nissan serviceeftersyn, da du derigennem sikrer din bils levetid, gensalgsværdi og driftssikkerhed. Når du vælger at få et autoriseret Nissan serviceeftersyn, sørger vi altid for at foretage alle de nyeste opdateringer, der findes til netop din bil. Dette er ofte vigtigt for både din bils driftssikkerhed og din egen sikkerhed. En anden årsag til at vi altid anbefaler et autoriseret Nissan serviceeftersyn, er at du derigennem bevarer din bils nybilsgaranti, da du via et autoriseret Nissan serviceeftersyn overholder bilens garantiforpligtelser. Et typisk Nissan eftersyn består ca. af 60-80 forskellige service- og tjekpunkter afhængigt af, hvilken bil du har.
Nissan Basisservice

Dit lokale værksted

Er din Nissan over 3 år gammel? Nissan basisservice er et tilbud til de Nissan-kunder som har en Nissan, der er ældre end tre år. Nu hvor din bil har fået lidt år på bagen, er det vigtigt at du får kørt den til et regelmæssigt serviceeftersyn. Derfor har Nissan udviklet et basisserviceeftersyn til alle Nissaner over 3 år. Et Nissan basisservice indebærer: Tjek af de vigtigste dele, samt udskiftning af motorolie og oliefilter. Det bedste ved det hele er, at du får et autoriseret stempel i dit servicehæfte. Pris kun Kr. 1.495
Læs mere
Nissan udvidet tryghed

Autoriseret Nissan værksted

Hos Maul Biler kan du som Nissan-kunde tilkøbe udvidet tryghed til din nye eller brugte Nissan*. En udvidet tryghed dækker reservedele, reparationer og andre uventede udgifter. Tilkøber man en udvidet tryghed til sin Nissan vil det træde i kraft, når fabriksgarantien udløber *Udvidet tryghed kan tilkøbes, inden bilen er 36 måneder.
Læs mere

3 års nybilsgaranti

På alle nye Nissaner, findes 3 års (100.000 km) nyvognsgaranti.

Nissan Assistance

Det er et kundeløfte om 24/7 vejhjælp som gælder så længe du overholder dit autoriseret service.

3 års lakgaranti

Ved køb af Nissan får du 3 års lakgaranti.

12 års gennemtæringsgaranti

Ved køb af Nissan får du 12 års gennemtæringsgaranti.

Book tid til din Nissan

Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt angående din henvendelse.

Mogens - Værksted

Brug for hjælp?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig

Brug for hjælp?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig

Mogens - Værksted

Lad os finde din bil

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Bestilling

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469