Dine kundefordele som Nissan-ejer

Gratis lånebil, når du er på værksted

Læs mere

Som Nissan kunde og medlem af You+Nissan er du sikret gratis lånebil*, mens du har din egen bil til service eller reparation.

Vi anbefaler altid at booke en gratis lånebil på forhånd, så du kan være sikker på der er en ledig det ønsket tidspunkt.

Læs mere om gratis låne bil via Nissan. 

Prismatch på din værkstedsregning

Læs mere

Hos Maul Biler stræber vi altid efter at give dig den bedst mulige service, hvilket vi blandt andet sikre igennem vores toptrænede Nissan teknikere, som har det nyeste Nissan specialværktøj til rådighed. Vi ved, hvor vigtigt det er din bil har det godt, og som autoriseret Nissan værksted, ved vi hvad din Nissan behøver og vi garanterer, at du får mest værdi for pengene hos os.

Som autoriseret Nissan værksted matcher vi altid prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedstilbud – inkl. originale Nissan reservedele + arbejdstimer – inden for 25 km fra Maul Biler.

Læs mere om prismatch her. 

Gratis 24/7 Nissan vejhjælp

Læs mere

Som Nissan kunde og medlem af You+Nissan er du sikret 24-timers vejhjælp – uanset din bils alder. Det eneste du skal sørger for er at din bil har overholdt sine autoriseret service.

Læs mere om 24-timers vedhjælp her.

Gratis Nissan sundhedstjek

Læs mere

Når din Nissan er til sit periodiske serviceeftersyn, basisservice eller en evt. reparation, tilbyder vi altid et gratis sundhedstjek af din bil. Du får altid et tilbud på forhånd, så du kan se, hvad skal skal laves, samt de samlede omkostninger.

Læs mere om gratis sundhedstjek her. 

Vælge et værksted du har tillid til.

Maul Biler er din garanti for et værksted der giver dig ro i sjælen. Hos os Maul Biler er vi autoriseret Nissan værksted, hvilket sikre at din bil bliver varetaget af højtuddannede Nissan-teknikere. På vores værksted bestræber vi os altid på at bruge originale Nissan reservedele til din bil. Derudover anvender vi den nyeste teknologi med henblik på at kunne fejlfinde din bil, så vi kan hjælpe dig videre bedst muligt. 

Udover service og vedligeholdelse, laver vi også skadesreparationer som f.eks. stenslag, lakskader m.m.

Få en pris på et service abonnement til din bil. Vi servicere alle biler.

Autoriseret Nissan serviceeftersyn 

Vi anbefaler altid at få lavet et autoriseret Nissan serviceeftersyn, da du derigennem sikre din bils levetid, gensalgsværdi og driftsikkerhed. Når du vælger at få et autoriseret Nissan service sørger vi altid for at foretage alle de nyeste opdateringer der findes til netop din bil. Dette er ofte vigtigt for både din bils driftsikkerhed og din egen sikkerhed. 

En anden årsag til at vi altid anbefaler et autoriseret Nissan service er at du derigennem bevarer din bils nybilsgaranti, da du via et autoriseret Nissan service overholder bilens garantiforpligtelser. Et typisk Nissan eftersyn består ca. af 60-80 forskellige service- og tjekpunkter afhængigt af, hvilken bil du har.