Nissan basisservice kun 1.495 ,-

Hvis du kan nikke ja til, at din Nissan er over 3 år gammel, så læs med her. Nissan basisservice er et tilbud til de Nissan-kunder som har en Nissan, der er ældre end tre år. Nu hvor din bil har fået lidt år på bagen, er det vigtigt at du får kørt den til et regelmæssigt serviceeftersyn. Derfor har Nissan udviklet et basisserviceeftersyn til alle Nissaner over 3 år. Et Nissan basisservice indebærer: Tjek af de vigtigste dele, samt udskiftning af motorolie og oliefilter. Det bedste ved det hele er, at du får et autoriseret stempel i dit servicehæfte.  

Mogens - Værksted

Mogens Brandt-Madsen

Værkstedschef

Nissan basisservice

kr. 1.495,-/md

Hvad omfatter et basisservice?

  • Udskiftning af motorolie og oliefilter
  • Opdatering af bilens software*
  • Smørring af låse og hængsler
  • Kontrol af styretøj
  • Kontrol af batteri
  • Kontrol af lygter og advarselslamper
  • Kontrol af drivremme
  • Kontrol af kølesystem
  • Visuel kontrol af bremser

*Omfatter ikke opdatering til navigationssystemet

Husk at bestille tid

Vi anbefaler altid, at du skal få udført dit service på bilen – også selvom det måske virker som den intet fejler. Hos Maul Biler vil en af vores professionelle mekaniker kigge din bil igennem og enten bekræft, at bilen intet fejler eller eventuel finde en fejl i god tid inden skaden bliver større. Uanset hvad, kan du med ro i sindet kører fra vores værksted uden bekymringer og opretholde din bils gensalgsværdi. 

Vi anbefaler altid, du booker i god tid, så vi kan have en gratis lånebil klar til dig, når det er tid til service. Husk at vi som autoriseret Nissan-værksted matcher prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedstilbud – inklusiv originale Nissan-reservedele samt arbejdstimer – inden for 25 km fra Maul Biler.

Brug for en lånebil?

Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret gratis lånebil*, mens du har din egen bil til service eller reparation.Vi anbefaler altid at booke en gratis lånebil på forhånd, så du kan være sikker på, at der er en ledig på det ønskede tidspunkt

Vores værksted

Hos Maul biler står vi altid klar til at hjælpe dig med god service og vejledning, når du trænger til dæksskifte. Vi er en familievirksomhed, der ønsker at hjælpe med at give dig og din familie en tryg og sikker kørsel. Hvis du ønsker eller er i tvivl om, at du trænger til nye vinterdæk, så står vi klar til at vejlede dig i et eventuelt dækskifte. Kontakt vores værksted her.

Book tid til basisservice

Andre gode tilbud

Hjælp til stenslag
Pladeværksted

Dit lokale nissan værksted

Dit lokale skadeværksted i Skanderborg: Det er altid træls at få en skade på sin bil! Hvad end det er et stenslag eller en bilkabule, står vi klar til at hjælpe dig videre. Book en tid her.
Læs mere
Udvidet tryghed
Nissan udvidet tryghed

Dit lokale nissan værksted

Nissan udvidet tryghed fra kun 1.470 kr.: Lige meget om du er fra Aarhus, Silkeborg eller andre steder i landet, er du altid velkommen hos Maul Biler. Som Nissan-forhandler kan vi tilbyde alle Nissan-kunder at tilkøbe en udvidet tryghed til sin nye eller brugte Nissan.
Læs mere
Finansiering
Santander eller Nordania

Find din drømmebil

Finansiering igennem Santander eller Nordania: Det er altid muligt at få et finansieringstilbud med på vejen, når man går med drømmen om en ny eller brugt bil. Vi tilbyder både finansiering med og uden udbetaling. Du kan læse mere om det her.
Læs mere
Brugte biler
Find din næste bil

Din bilforhandler

Vi ved, at det er en stor beslutning at købe en bil, og derfor står vi også altid klar til at besvare alle dine spørgsmål. Under vores nye og brugte biler kan du altid nemt og hurtig booke en prøvetur, stille et spørgsmål eller ringe direkte til vores dygtige rådgivere.
Se lager

Nissan kundefordele

Når du køber Nissan, opnår du som kunde en masse fordele.

Gratis vejhjælp
Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret 24-timers vejhjælp, givet bil har overholdt sine autoriserede services.
Gratis sundhedstjek
Når din Nissan er til sit periodiske serviceeftersyn, basisservice eller en eventuel reparation, tilbyder vi altid et gratis sundhedstjek af din bil.
gratis lånebil
Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret gratis lånebil*, mens du har din egen bil til service eller reparation.
Prismatch
Som autoriseret Nissan-værksted matcher vi altid prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedstilbud – inklusiv originale Nissan-reservedele samt arbejdstimer – inden for 25 km fra Maul Biler.

Book tid til din bil

Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt angående din henvendelse.

Få et tilbud

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Brian Maul

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Bestilling

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

*Der tages forbehold for tastefejl.