NISSAN BASISSERVICE

Er din Nissan over 3 år gammel?

Nissan basisservice er et tilbud til de Nissan-kunder som har en Nissan, der er ældre end tre år. Nu hvor din bil har fået lidt år på bagen, er det vigtigt at du får kørt den til et regelmæssigt serviceeftersyn. Derfor har Nissan udviklet et basisserviceeftersyn til alle Nissaner over 3 år. Et Nissan basisservice indebærer: Tjek af de vigtigste dele, samt udskiftning af motorolie og oliefilter. Det bedste ved det hele er, at du får et autoriseret stempel i dit servicehæfte.  

Pris kun Kr. 1.495

Mogens Brandt-Madsen

Værkstedschef

86520033


Mail: service@maulbiler.dk

NISSAN BASISSERVICE OMFATTER:

 • Udskiftning af motorolie og oliefilter
 • Opdatering af bilens software*
 • Smørring af låse og hængsler
 • Kontrol af styretøj
 • Kontrol af batteri
 • Kontrol af lygter og advarselslamper
 • Kontrol af drivremme
 • Kontrol af kølesystem
 • Visuel kontrol af bremser

*Omfatter ikke opdatering til navigationssystemet

BOOK TID TIL BASISSERVICE

Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt angående din booking.

  Dit navn

  Dit Telefonnummer

  Bilens registreringsnummer (VALGFRI)

  Husk at bestille tid

  Vi anbefaler altid, at du skal få udført dit service på bilen – også selvom det måske virker som den intet fejler. Hos Maul Biler vil en af vores professionelle mekaniker kigge din bil igennem og enten bekræft, at bilen intet fejler eller eventuel finde en fejl i god tid inden skaden bliver større. Uanset hvad, kan du med ro i sindet kører fra vores værksted uden bekymringer og opretholde din bils gensalgsværdi. 

  Vi anbefaler altid, du booker i god tid, så vi kan have en gratis lånebil klar til dig, når det er tid til service. Husk at vi som autoriseret Nissan-værksted matcher prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedstilbud – inklusiv originale Nissan-reservedele samt arbejdstimer – inden for 25 km fra Maul Biler.

  Andre gode tilbud fra Maul Biler

  Dit lokale skadeværksted i Skanderborg: Det er altid træls at få en skade på sin bil! Hvad end det er et stenslag eller en bilkabule, står vi klar til at hjælpe dig videre. Book en tid her.

  Nissan udvidet tryghed fra kun 1.470 kr.: Lige meget om du er fra Aarhus, Silkeborg eller andre steder i landet, er du altid velkommen hos Maul Biler. Som Nissan-forhandler kan vi tilbyde alle Nissan-kunder at tilkøbe en udvidet tryghed til sin nye eller brugte Nissan. Læs mere her.

  Finansiering igennem Santander eller Nordania: Det er altid muligt at få et finansieringstilbud med på vejen, når man går med drømmen om en ny eller brugt bil. Vi tilbyder både finansiering med og uden udbetaling. Du kan læse mere om det her.

  Nissan kundefordele

  Gratis 24/7 Nissan vejhjælp

  Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret 24-timers vejhjælp – uanset din bils alder. Det eneste du skal sørge for er, at din bil har overholdt sine autoriserede services.

  Gratis sundhedstjek

  Når din Nissan er til sit periodiske serviceeftersyn, basisservice eller en eventuel reparation, tilbyder vi altid et gratis sundhedstjek af din bil. Du får altid et tilbud på forhånd, så du kan se, hvad der skal laves, samt de samlede omkostninger.

  Gratis lånebil, når du er på værksted

  Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret gratis lånebil*, mens du har din egen bil til service eller reparation.Vi anbefaler altid at booke en gratis lånebil på forhånd, så du kan være sikker på, at der er en ledig på det ønskede tidspunkt

  Prismatch på din værkstedsregning

  Hos Maul Biler stræber vi altid efter at give dig den bedst mulige service, hvilket vi blandt andet sikrer gennem vores toptrænede Nissan-teknikere, som har det nyeste Nissan-specialværktøj til rådighed. Vi ved, hvor vigtigt det er, at din bil har det godt, og som autoriseret Nissan-værksted ved vi, hvad din Nissan behøver, og vi garanterer, at du får mest værdi for pengene hos os.