fbpx
Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Det tager kun 5 minutter at lease en familiebil

Hos Maul Biler arbejder vi for at gøre leasing nemt og give dig en kontinuerlig og tryg oplevelse gennem personlig betjening

mathias leasing

Leasing gjort nemt

Find

Gå på opdagelse i vores biler. Vælg de kriterier som passer dig og find frem til netop din drømme bil. Har vi den ikke på lager, kan vi altid finde en til dig.

Beregn

Beregneren er sat til den mest efterspurgte løsning. Her har du også mulighed for at tilføje ekstra kilometer, samt udstyr.

Bestil

Når du har fundet frem til drømme bilen og tilpasset den efter dine behov, kan du nemt og hurtigt udfylde vores bestillingsflow som kun består af 3 steps.

Din næste familiebil

Husk at vi altid står for restværdien

Alle priser er inkluderet

*Der tages forbehold for tastefejl.

Fandt du ikke det du ledte efter?

Ønsker du hjælp til at finde din drømmebil?

Hvorfor lease hos Maul Biler?

Derfor er leasing af den næste familiebil oplagt

Hvad er en god familiebil, tænker du måske? De typiske familiebiler er de rummelige stationcars med godt med bagagerumsplads og plads til børnene på bagsæderne – uanset om der er tale om små ballademagere i monstrummer af autostole eller teenagere med lange stænger.

Men det er blot den klassiske opfattelse af en familiebil. Familiebiler kan altså også være høje, offroad inspirerede SUV’er eller den helt klassiske sedan. Ingen ved hvad fremtiden byder, og om familiens behov ændrer sig. Derfor er leasing af familiebil et oplagt valg, når tiden er inde til en udskiftning eller opgradering til noget andet.

Måske du allerede har kigget ind i køb versus leasing af familiebil, men er stødt på forskellige leasingformer som operationel leasing, finansiel leasing, privatleasing og flexleasing. Ja, så kan det godt være forvirringen er blevet total, og at du måske hælder mere til køb. Fortvivl ikke.

Ved leasing af familiebil er der faktisk kun en term, du skal forholde dig til nemlig privatleasing. Det skyldes, at privatleasing og den mere tekniske term, operationel leasing, brugt af bilforhandlere i kontrakterne, stort set er det samme. De er begge ensbetydende med, at du slipper for de mange bekymringer ved at være bilejer, og at du får økonomisk tryghed i leasingperioden.

5 gode grunde til at lease

Det er oplagt at lease en familiebil, da du med leasing får masser af fleksibilitet. Du binder dig nemlig max for en 3-årig periode (36 måneder), hvilket betyder du kan skifte bil relativt ofte og i takt med, at familiens behov måske ændrer sig.

Måske er der en familieforøgelse på vej og der skal være plads til barnevogn, måske skal der være plads til en skøn hund i sikkert transporteret i et hundebur i bagagerummet, eller måske er familiens ældste fløjet fra reden, og det er tid til noget mindre. Ja, faktisk kan du træde ud af din leasingaftale efter 11 måneder og med en måneds varsel. Mere fleksibelt bliver det ikke.

Ved leasing får du:

Når leasingperioden slutter, skal du blot levere bilen tilbage til Maul Biler. Du skal altså hellere ikke bekymre dig om salg af bilen og et eventuelt værditab. Er du blevet glad for din familiebil, kan du genlease den eller lease en anden.

Sådan leaser du en familiebil ved Maul Biler

Har du udset dig en leasingbil, der passer til din families behov, er det blot at kontakte os. Du kan desuden lease din bil online eller blot se dit personlige prisoverslag. Det gør du ved at gå ind på den pågældende bil og benytte leasingberegneren.

Du kan her læse en udførlig guide over, hvordan du leaser din næste familiebil online, samt få en uddybende forklaring på leasingaftalen her. Ved Maul Biler kommer service- og reperationsaftalen altid som et separat dokument ved siden af leasingaftalen, men det er altså altid inkluderet.

Leasing af familiebil - Nemt, trygt og hurtigt

Hvilken familiebil skal man lease?

Bilmærke og model
Udbetaling
Månedlig ydelse
Halvårligt grøn ejerafgift
Samlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Pris pr km
7.495 kr.
2.149 kr.
580 kr.
92.579 kr.
1,54 kr.
9.995 kr.
2.994 kr.
540 kr.
122.999 kr.
2,05 kr.
14.995 kr.
2.849 kr.
580 kr.
122.779 kr.
2,04 kr.
Bilmærke og model
Månedlig ydelse
2.149 kr.
2.994 kr.
2.849 kr.
Familiebil leasing

Værd at vide om brugtvognsleasing

Leasingmarkedet har igennem det sidste år oplevet en stor vækst og har i dag vundet en stor plads i danskernes hjerte. Leasing af brugt bil er en undergren af leasing, og er en smart måde at lease en bil på. Løsningen kommer med en række gode fordele for dig som kunde.

Familiebil leasing

Fordele og ulemper ved brugtvognsleasing

Som du måske godt kan fornemme, er der mange gode fordele ved at vælge, at lease en brugt bil. Som kunde får du nemlig en kvalitetssikret brugt bil, men samtidig en lav førstegangsydelse. Derudover får du en lavere månedlig ydelse sammenlignet med, hvis du skulle lease samme bil fra ny. Brugtvognsleasing er derfor for dig som gerne vil have værdi for pengene.

Du skal dog være opmærksom på enkelte forbehold, når du vælger at lease en brugt bil. Da du leaser en brugt bil, vil det ikke kunne undgås, at din kommende bil, kan have enkelte brugsspor, for eksempel mindre skrammer indvendig og udvendigt – Vi notere naturligvis alle skader, inden du får udleveret bilen, så du trygt kan køre videre.

Se de billigste leasing biler i 2021 her eller billigste leasing bil med automatgear her

Læs også om vores korttidsleasing, hvor du kan lease en bil helt ned til 1 måned

Familiebil leasing

Hvad er forskellen på leasing og brugtvognsleasing?

Releasing, korttidsleasing, genleasing eller brugtvognsleasing. Ja, som du måske har lagt mærke til har kært barn mange navne! Når alt kommer til alt er konceptet egentlig det samme. Leasing af en brugt bil er som sagt en undergren af leasing, og er kort sagt privatleasing af en brugt bil – hvad end den tidligere har fungeret som leasingbil, demobil eller lignende. Den store forskel på leasing af en brugt bil og en leasing er blot, at du i stedet for at lease en spritny bil, blot vælger en brugt som har nogle kilometer på bagen.

Dette betyder naturligvis ikke, at du får en slidt og gammel spand at køre rundt i – nej, vi har nøje udvalgt alle vores brugte leasing biler, så de lever op til samme høje kvalitet som du oplever, når du køber brugt bil. Det vil sige, vi altid gennemgår bilen fra top til tå og sikrer os, at du er godt kørende. Læs også vores billeasing guide

Lad os finde din bil

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på