5 gode grunde til hvorfor du skal vælge en stationcar

Som bilkøber står du overfor mange muligheder, når det kommer til valg af bil. Hos Maul biler har vi forsøgt at gøre det en smule lettere med en kort gennemgang af en stationcar. Stationcar vil være et oplagt valg for dig, hvis du kan svare ja til omkring 3 ud af de 5 nedenstående punkter:

 1. Søger en familiebil med god plads
 2. Vil gerne have mere sikkerhed i bilen
 3. Ønsker en bil med høj komfort
 4. Vil gerne kunne køre lange ture
 5. Der skal være plads til en stor barnevogn
Stationcar

3 udvalgte fabriksnye stationcars

Skoda Fabia stationcar

Skoda Fabia

Fra144.994KR

 • Finansiering fra 1.506 ,-/MD

  • Privatleasing fra 2.299 ,-/MD

  Skoda Octavia Combi - Style

  Skoda Octavia

  Fra239.000KR

  • Finansiering fra 2.381 ,-/MD

   • Privatleasing fra 3.999 ,-/MD

   Skoda superb style

   Skoda Superb

   Fra316.000KR

   • Finansiering fra 3.096 ,-/MD

    • Privatleasing fra 4.249 ,-/MD

    Hvad kendetegner en stationcar?

    En stationcar er et populært valg hos mange bilister, og mange vil omtale den som den oplagte familiebil. I langt de fleste tilfælde vil en stationcar være det rette valg for dig, som søger en rummelig bil med en høj prioritering af sikkerhed. Derfor kommer du sjældent uden om en stationcar, hvis det er en praktisk bil, der står øverst på din ønskeliste. Der er god plads til alle i kabinen, hvis familien har flere børn og måske i tillæg kammerater, der skal have et lift til fodboldtræning eller andet. Også bagagerummet har rigeligt med plads til alt lige fra barnevogne til den helt store oppakning til bilferien. Alt dette betyder dog ikke, at du får en kedelig bil – tværtimod! I dag kommer mange stationcars med et design af flotte linjer, der giver et sprødt og selvsikkert udtryk. Med en stationcar får du altså på mange måder en komfortabel kørsel.

    Kan jeg hjælp dig?

    Salgsrådgiver

    Hamed Zaman

    81108973


    Mail: hz@maulbiler.dk
    Plads i bagagerummet

    En bil i varierede prisklasser

    Når det kommer til valget af størrelsen på din stationcar, rækker skalaen vidt i begge retninger. Stationcars fås nemlig i en række forskellige størrelsesudgaver, lige fra den mindre mellemklasse og op til den helt store bil. Det betyder også noget for prisen, og ofte vil du derfor kunne tilpasse dit køb af en stationcar til dit givne økonomiske råderum.

    Praktisk køreglæde

    Selvom stationcars er kendt for at være rummelige og praktiske familiebiler, skal man ikke tage fejl af deres høje niveau af kørselskomfort. Faktisk rangerer stationcars højt i forhold til andre typer af lignende biler, når det kommer til køreegenskaberne. I en stationcar ligger du selvsikkert på vejen, så du kan bevæge dig fremad i en flydende fornemmelse.

    Maul Biler