Hvilken familiebil skal jeg vælge?

Hvordan ser den helt rigtige familiebil ud? En familiebil kan findes i mange udgaver, former, farver, mærker og modeller. Dog er en af de ting, som går igen i mange køberes overvejelser, at der skal være rigeligt med plads i bilen! Med rummeligheden for øje, har vi derfor sammensat en liste over populære modeller, der fungerer godt som familiebil.

Vi har valgt at fremhæve tre typer af biler, som passer til hele familien:

 1. Stationcar – også Sports Tourer (ST) og Station Wagon (SW)
 2. SUV – Sport Utility Vehicle
 3. Mellemklassen 
Find den rette familiebil

Vi anbefaler disse 3 biltyper

Skoda Octavia Combi - Style
STATIONCAR

 • F.eks. Skoda Octavia eller Skoda Superb

  Nissan Qashqai - Din lokale nissan forhandler
  SUV

  • F.eks. Nissan Qashqai eller Skoda Karoq

  • Skoda Ambition scala
   MELLEMKLASSEN

   • F.eks. Skoda Scala eller Nissan Leaf

   • Babypakke - få en babypakkeBabypakke - få en babypakke

    Kan jeg hjælp dig?

    Salgsrådgiver

    Hamed Zaman

    81108973


    Mail: hz@maulbiler.dk

    Hvilken familiebil er bedst?

    Hos Maul Biler bliver vi ofte stillet spørgsmålet om hvilken bil, der er den bedste familiebil. Hertil plejer vi at sige, at der ikke findes et overordnet svar, som er ligetil, fordi vi mener, at typen af familiebil afhænger af dem enkelte families forskellige behov. Selvom der kan være mange overordnede ting, der går igen hos børnefamilien, har alle familier hver sin hverdag og forskellige måder at stykke den sammen på. Derfor spørger vi altid ind til, hvad bilen skal kunne ud fra jeres behov. Dette gør vi for at sikre os, at vi bedst muligt kan guide dig igennem junglen af forskellige modeller og typer af biler. På den måde bliver det mere tydeligt for dig at danne et overblik over hvilke bilkriterier, der matcher dine personlige behov.

    Vi har herunder listet tre elementer op, som du med fordel kan overveje, når du skal finde frem til den perfekte familiebil:

    Plads

    God plads i bilen er noget, som de færreste familier med små børn kan få nok af. Hvad skal I for eksempel let kunne få plads til at transportere med i bilen – foruden de mindste passagerer? Hvordan ser jeres fremtidsplaner ud – er der også plads til jer i bilen om tre år?

    Sikkerhed

    Vælger du en bil, hvor sikkerheden er i højsædet, kan du føle dig tryg, når du og familien bevæger jer ud i trafikken.

    Komfort

    En god komfort kan tænkes ind i bilen på mange måder. Ét aspekt kunne være ventilationen i bilen, så alle passagerer kan føle sig veltilpasse, uanset hvilket gradetal vejret udenfor skulle melde. Når solen brænder, kan tonede ruder gøre den store forskel og skåne dem, der sidder på bagsædet. På de længere ture kan et USB-stik /12v sørge for, at børnene aldrig løber tør noget at give sig til, hvis deres foretrukne underholdning kræver strøm.

    Skoda Octavia combi - Skoda Skanderborg

    Stationcars – det sikre valg

    I Danmark elsker mange af os at køre i stationcars, og ofte vil du kunne se de rummelige biler trille afsted på vejene i alskens forskellige udgaver, størrelser og farver. Netop deres alsidighed gør det lettere for dig at vælge lige præcis den stationcar, som er den rigtige for dig, og som passer til dit kørselsbehov i hverdagen. Dette betyder også, at du kan vælge en stationcar ud fra den prisklasse, som kan forenes med dit budget. Leder du efter en god bil til prisen, hvor der er fokus på sikkerhed og god plads til hele familien – inklusiv oppakning – så går du sjældent galt i byen, hvis du køber en stationcar.

    SUV – Stræk øjnene langt med et godt udsyn

    Med SUV’ens hævede førersæde er det let at føle sig høj i hatten, når man sidder bag rettet! Netop det gode udsyn over vejen, som giver chaufføren et særligt godt overblik i trafikken, er netop noget af det, som karakteriserer denne type af bil. Der er også justeret på højden for bagagerummet, hvilket gør det langt mere lige til, når du skal fylde og tømme bilen, samtidig med, at du bedre skåner din ryg. Helt overordnet kan man sige, at SUV’en er et populært valg, og at dette er en tendens, der ser ud til at fortsætte.

     

    Nissan Qashqai - Din lokale nissan forhandler
    Skoda Scala - skoda skanderborg

    Mellemklassen – lidt af det hele

    Har du svært ved at bestemme dig for hvilke kriterier, som du mest af alt har brug for, at din nye familiebil lever op til? Har du for eksempel behov for en bil, som du nemt kan manøvrere rundt i byens gader, men som stadig har bedre plads end en minibil? Så kan en bil i mellemklassen måske indfri dine behov. På forreste såvel som bagerste række, er der er skruet op for komforten i forhold til forholdene i de helt små biler. Ofte vil en bil i denne klasse være tilgængelig i flere forskellige modeller, hvilket giver dig et bredere råderum for at vælge til og fra – både når det kommer til plads og ekstraudstyr.