4 gode grunde til hvorfor du skal vælge en SUV

Som bilkøber står du med mange muligheder, når det kommer til valg af bil. Hos Maul biler har vi forsøgt at gøre det en smule lettere med en kort gennemgang af en SUV. En SUV vil være et oplagt valg for dig, hvis du kan svare ja til omkring 3 ud af de 4 nedenstående punkter:

  1. Ønsker en bil med fornuftig plads i kabinen
  2. Har brug for plads i bagagerummet til evt. barnevogn
  3. Ønsker en bil med et godt udsyn over vejen
  4. Vil gerne have en bil med høj indstigning

Hvordan genkender jeg en SUV?

En SUV (kort for Sport Utility Veichle) bliver stadig et mere og mere populært køretøj på vejene herhjemme. I udgangspunktet var bilen med et firehjulstræk, men dette er ikke nødvendigvis altid tilfældet længere. I din SUV kan du bevæge dig igennem udfordrende terræn, hvilket netop er ét af denne type bils særlige karakteristika. Designet på denne høje og brede bil skaber et råt og sportsligt udtryk med markant optrukne linjer. Samtidig er bilen udformet til at give dig det store overblik, når du kører i trafikken. Det er ikke så underligt, at SUV’en er en eftertragtet familiebil, for blandt andet er den er rummelig både foran og på bagsædet, og det høje niveau af komfort gør den oplagt til længere køreture. Den gode plads er også praktisk, hvis man har brug for at transportere eksempelvis en barnevogn eller måske et transportbur til familiens pelsede medlem.

Find din næste SUV her

Nissan Qashqai – Danmarks mest solgte SUV

Med den nye Nissan Qashqai har Nissan ramt markedet lige i hjertet, hvilket også tydeligt ses ved, at bilen har været den mest solgte SUV i Danmark i mange år i træk. Nissan Qashqais nyeste motor er udviklet i samarbejde med Mercedes-Benz og Renault og består af en 1,3 140 HK og en 1,3 160 HK benzin samt en 1,5 DCI 115 HK og en 1,7 150 HK. Nissan er kendt for at have en masse af sikkerhedsudstyr i deres biler, og Nissan Qashqai er ikke nogen undtagelse. Udstyr som vognbaneassistent, automatisk nødbremse, skiltegenkendelse og P-senor for og bag er standard. Derudover kan du tilkøbe et 360-graders kamera, blindvinkelsassistent, automatisk parkering, adaptiv fartpilot (Propilot) og meget andet.

Nissan qashqai leasingpris

3 udvalgte SUV modeller

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Fra 218.812 kr

Skoda Karoq

Skoda karoq

Fra 285.998 kr

Nissan X-trail

Nissan X-trail

Fra 297.703 kr

Skoda Kodiaq

Skoda kodiaq

Fra 399.995 kr

Det bedste ved en SUV er…

SUV
Fantastisk falkeblik

SUV

Når du sidder bag rattet i din høje og brede SUV, er du udstyret med et godt udsyn over vejen og derfor også et skærpet overblik over din kørsel.
SUV
Plads til at være praktisk

SUV

Med sit rå og sportslige look er en SUV en æstetisk bil. Det betagende ydre står dog ikke i vejen for, at bilen også er praktisk. Højden på bilen gør, at du lettere kan læsse af og på i bilen, og den gode plads i bagagerummet gør det muligt for dig op have en oppakning med, der fylder.
SUV
Veltilpas og vellidt

SUV

Denne type af bil er vellidt, og det er ikke uden grund. I SUV’en kan alle passagerer blandt andet sidde behageligt, selv på længere ture, fordi den er rummelig og har nok plads at give af både på forsæde og bagsæde.
SUV
Kraftfuld kørsel

SUV

En SUV kan begå sig både i udfordrende terræn og på almindelige asfalterede veje. Derfor kan du komme vidt omkring og nyde godt af den gode affjedring.

SUV’en og djævelens advokat

Et højere forbrug af brændstof
En SUV er en tung bil, og dens højde forårsager naturligt en større vindmodstand. Derfor skal den også lægge flere kræfter i, for at komme fremad, og dette afspejler sig i den mængde af brændstof, der forbruges.
Kræver sin plads i bybilledet
Hvis du har meget bykørsel i din hverdag, er en SUV med sine brede og høje former måske ikke altid det ideelle valg for dig, som skal trille rundt i tætte gader, eller som ofte har brug for at lave en smal parkering.

Få et tilbud

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Brian Maul

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Bestilling

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

*Der tages forbehold for tastefejl.