4 gode grunde til hvorfor du skal vælge en hatchback

Som bilkøber står du med mange muligheder, når det kommer til valg af bil. Hos Maul biler har vi forsøgt at gøre det en smule lettere med en kort gennemgang af en SUV. En SUV vil være et oplagt valg for dig, hvis du kan svare ja til omkring 3 ud af de 4 nedenstående punkter:

Ønsker en bil med fornuftig plads i kabinen

Har brug for plads i bagagerummet til evt. barnevogn

Ønsker en bil med et godt udsyn over vejen

Vil gerne have en bil med høj indstigning

 

4 udvalgte fabriksnye SUV’er 

tekna

Nissan Qashqai

Fra214.780KR

 • Finansiering fra 2.155 ,-/MD

  • Privatleasing fra 2.995 ,-/MD

  tekna

  Nissan X-trail

  Fra299.900KR

  • Finansiering fra 2.946 ,-/MD

   • Privatleasing fra 4.295 ,-/MD

   Skoda Karoq style

   Skoda Karoq

   Fra298.000KR

   • Finansiering fra 2.928 ,-/MD

    • Privatleasing fra 3.549 ,-/MD

   • Skoda Kodiaq

    Skoda Kodiaq

    Fra408.995KR

    • Finansiering fra 3.960 ,-/MD

     • Privatleasing fra 4.899 ,-/MD

    • Hvordan genkender jeg en SUV?

     En SUV (kort for Sport Utility Veichle) bliver stadig et mere og mere populært køretøj på vejene herhjemme. I udgangspunktet var bilen med et firehjulstræk, men dette er ikke nødvendigvis altid tilfældet længere. I din SUV kan du bevæge dig igennem udfordrende terræn, hvilket netop er ét af denne type bils særlige karakteristika. Designet på denne høje og brede bil skaber et råt og sportsligt udtryk med markant optrukne linjer. Samtidig er bilen udformet til at give dig det store overblik, når du kører i trafikken. Det er ikke så underligt, at SUV’en er en eftertragtet familiebil, for blandt andet er den er rummelig både foran og på bagsædet, og det høje niveau af komfort gør den oplagt til længere køreture. Den gode plads er også praktisk, hvis man har brug for at transportere eksempelvis en barnevogn eller måske et transportbur til familiens pelsede medlem.

     Kan jeg hjælp dig?

     Salgsrådgiver

     Hamed Zaman

     81108973


     Mail: hz@maulbiler.dk

     Nissan Qashqai – Danmarks mest solgte SUV

     Med den nye Nissan Qashqai har Nissan ramt markedet lige i hjertet, hvilket også tydeligt ses ved, at bilen har været den mest solgte SUV i Danmark i mange år i træk. Nissan Qashqais nyeste motor er udviklet i samarbejde med Mercedes-Benz og Renault og består af en 1,3 140 HK og en 1,3 160 HK benzin samt en 1,5 DCI 115 HK og en 1,7 150 HK. Nissan er kendt for at have en masse af sikkerhedsudstyr i deres biler, og Nissan Qashqai er ikke nogen undtagelse. Udstyr som vognbaneassistent, automatisk nødbremse, skiltegenkendelse og P-senor for og bag er standard. Derudover kan du tilkøbe et 360-graders kamera, blindvinkelsassistent, automatisk parkering, adaptiv fartpilot (Propilot) og meget andet.

     Det bedste ved en SUV er…

     Fantastisk falkeblik: Når du sidder bag rattet i din høje og brede SUV, er du udstyret med et godt udsyn over vejen og derfor også et skærpet overblik over din kørsel.

     Veltilpas og vellidt: Denne type af bil er vellidt, og det er ikke uden grund. I SUV’en kan alle passagerer blandt andet sidde behageligt, selv på længere ture, fordi den er rummelig og har nok plads at give af både på forsæde og bagsæde.

     Plads til at være praktisk: Med sit rå og sportslige look er en SUV en æstetisk bil. Det betagende ydre står dog ikke i vejen for, at bilen også er praktisk. Højden på bilen gør, at du lettere kan læsse af og på i bilen, og den gode plads i bagagerummet gør det muligt for dig op have en oppakning med, der fylder.

     Kraftfuld kørsel: En SUV kan begå sig både i udfordrende terræn og på almindelige asfalterede veje. Derfor kan du komme vidt omkring og nyde godt af den gode affjedring.

     Plads i bagagerummet
     Maul Biler

     SUV’en og djævelens advokat

     Et højt forbrug af brændstof: En SUV er en tung bil, og dens højde forårsager naturligt en større vindmodstand. Derfor skal den også lægge flere kræfter i, for at komme fremad, og dette afspejler sig i den mængde af brændstof, der forbruges.

     Kræver sin plads i bybilledet: Hvis du har meget bykørsel i din hverdag, er en SUV med sine brede og høje former måske ikke altid det ideelle valg for dig, som skal trille rundt i tætte gader, eller som ofte har brug for at lave en smal parkering.

     Tyngepunktet: Med en høj bil som SUV’en følger som oftest et højt tyngdepunkt. Dette betyder, at den kan være mindre stabil på vejen sammenlignet med andre biler, der har en lavere højde. Blandt andet vil vindmodstanden være mere tydelig at mærke i en høj bil.

     Udvalgte SUV’er på lager