Tilbud og kampagner

NISSAN LEAF PRIVATLEASING

Lige nu kan du privatlease LEAF til kun kr. 4.995 i udbetaling.

Nissan LEAF Acenta 40kWh: 3.545 kr./md.

Oplev glæden ved elektrisk kørsel, i en bil uden motorstøj, fyldt med udstyr.

Nissan LEAF Acenta har bl.a. følgende udstyr: bakkamera, Apple CarPlay®, Skiltegenkendelse, Opvarmede sæder for og bag, Nøglefri betjening med i-key samt start/stop-knap og meget mere.

Nissan leaf kampagne

Finansiering

Finansiering er beregnet som et eksempel, så det kan give dig et indtryk af, hvad bilen koster dig om måneden.
Finansieringsskabelon Nissan Leaf

FRI START FRA NISSAN FORSIKRING

NÅR DU KØBER EN NISSAN FORSIKRING TIL DIN NISSAN, FÅR DU BL.A. DISSE FORDELE:
Check mark

Du får den første måneds Nissan Forsikring gratis.

Check mark

Altid kr. 3.000 i selvrisiko den første måned (valgfri derefter)

Check mark

Alle kunder +30 år som kører skadefri den første måned, bliver automatisk elitebilist.

Check mark

Øvrige kunder får mellem 4 og 8 års anciennitet ved skadefri kørsel den første måned.

Check mark

Får du en skade, henvises du til et autoriseret Nissan-værksted, der benytter originale reservedele.

Nissan kundefordele

Gratis 24/7 Nissan vejhjælp

customer-promise-landing-page-3.jpg.ximg.l_4_m.smart
Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret 24-timers vejhjælp – uanset din bils alder. Det eneste du skal sørge for er, at din bil har overholdt sine autoriserede services.

Gratis sundhedstjek

customer-promise-landing-page-4.jpg.ximg.l_4_m.smart
Når din Nissan er til sit periodiske serviceeftersyn, basisservice eller en eventuel reparation, tilbyder vi altid et gratis sundhedstjek af din bil. Du får altid et tilbud på forhånd, så du kan se, hvad der skal laves, samt de samlede omkostninger.

Gratis lånebil, når du er på værksted

customer-promise-landing-page-1.jpg.ximg.l_4_m.smart
Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret gratis lånebil*, mens du har din egen bil til service eller reparation.

Vi anbefaler altid at booke en gratis lånebil på forhånd, så du kan være sikker på, at der er en ledig på det ønskede tidspunkt

Prismatch på din værkstedsregning

customer-promise-landing-page-2.jpg.ximg.l_4_m.smart
Hos Maul Biler stræber vi altid efter at give dig den bedst mulige service, hvilket vi blandt andet sikrer gennem vores toptrænede Nissan-teknikere, som har det nyeste Nissan-specialværktøj til rådighed. Vi ved, hvor vigtigt det er, at din bil har det godt, og som autoriseret Nissan-værksted ved vi, hvad din Nissan behøver, og vi garanterer, at du får mest værdi for pengene hos os.

Som autoriseret Nissan-værksted matcher vi altid prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedstilbud – inklusiv originale Nissan-reservedele samt arbejdstimer – inden for 25 km fra Maul Biler.

Hvorfor skal man vælge en el-bil?

Rækkevidde

Med et nyt og forbedret batteri samt et alsidigt udvalg af køreindstillinger, inkl. E-pedal, har du en rækkevidde på cirka 385 km*. Den nye og smarte touchskærm giver dig også mulighed for at finde de nærmeste ladestationer samt at koble din telefon op via AppleCarplay og AndriodAuto, så du altid kan finde vej.

*Reel rækkevidde afviger ofte markant fra den opgivne laboratorie-rækkevidde. Kørselsmønster, herunder i særdeleshed hastighed, har stor betydning for den reelle rækkevidde. Rækkevidde stammer fra laboratorieprøver i overensstemmelse med EU-lovgivning og er beregnet til sammenligning af forskellige typer biler. Oplysningerne henviser ikke til en bestemt udpeget bil og udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene afspejler ikke nødvendigvis faktiske køreresultater. Valgfrit udstyr, vedligeholdelse, kørselsadfærd samt ikke-tekniske faktorer som vejrforhold kan have indflydelse på de officielle resultater. Tallene blev fastslået under den nye verdensdækkende testcyklus for lette køretøjer, Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP).

Elbilen er fremtiden

Det er både bæredygtigt, billigt og roligt at køre på el. Ifølge Trafikstyrelsen er elbilen et oplagt valg for mere end 90 procent af alle ture i personbiler, da langt de fleste bilture er relativt korte. I takt med den hastige udvikling inden for batteripakketeknologi vil tallet kun blive højere. En af de danske udbyder af strøm E.ON satse fremtidens bil – elbilen – og sætter hele tiden hurtigladere op ved motorvejene og trafikale knudepunkter, så du kan oplade din elbil med energi fra vedværende energikilder.

Det er bæredygtigt

I Danmark kommer en tredjedel af den samlede CO2-udledning fra transport. Elbiler har ingen direkte CO2-udslip til nærmiljøet. Derfor er de et vigtigt led i at nå det mål, Danmark har sat sig om at være uafhængig af fossile brændsler i 2050.

Det er billigt i drift

Det er billigere at køre på el sammenlignet med benzin og diesel. Service og generel vedligeholdelse er også lavere bl.a. på grund af elbilens enkle motoropbygning og færre bevægelige dele. Ja, en elbil er dyrere ved anskaffelsen, men i takt med at flere vælger at købe en elbil, vil nypriserne falde.

Fordele ved Nissan Leaf

Zero emission

Brug mindre og vind mere. Beskyt planeten, vi kører på, så vi kan dele den i mange år endnu. Den bæredygtige fremtid starter her i den nye Zero Emission Nissan LEAF.

Verdens første 100 % elektriske bil bygger på Nissans 70-årige arv inden for elbiler og har udviklet sig til et ikon af avanceret, grønt design og teknologi. Med over 3,6 mia. kørte kilometer er dens kvalitet og pålidelighed testet og bevist af oplyste førere over hele verden. Nu er det din tur.

Garanti på batteriet

GARANTI PÅ 8 ÅR/160.000 KM PÅ BATTERIET I DEN NYE NISSAN LEAF VORES LØFTE TIL DIG

Hver eneste nye Nissan LEAF er dækket af en begrænset garanti for nye biler, som omfatter en basisdækning i 36 måneder/60.000 km*; dækning af drivlinje og elbil-system i 60 måneder/100.000 km* og dækning på tab af mere end 3 barer på batteriindikator (under 9 barer ud af 12) på litium-ion-batteriet på 96 måneder/160.000 km*.

*Alt efter, hvad der kommer først

Udstyrsvarianter

Nissan Leaf Acenta

Acenta

229.900KR

Standardudstyr:

 • e-Pedal™
 • 6,6 kW oplader i bilen*
 • Intelligente forlygter
 • NissanConnect Services – Touchscreen Navigation og infotainment system
 • Læderrat
 • Kabineopvarmning med energibesparende varmepumpe

Nissan leaf n-connecta

N-Connecta

249.900KR

Ekstra i forhold til en Acenta:

 • 17″ alufælge
 • B-stolpe, sort, højglans
 • Automatisk nedblænding af bakspejl
 • Driver Assist Pack

Nissan Leaf tekna

Tekna

259.900KR

Ekstra udstyr i forhold til en N-Connecta:

 • LED-forlygter med LED-signatur og automatisk kørelys
 • Dellæder
 • Propilot

FABRIKSGARANTI

3 år / 100.000 km

Når du køber en ny Nissan hos Maul Biler følger der altid tryghed med i handlen! På alle nye Nissaner er det nemlig 3 år / 100.000 km nybilsgaranti.

Som en af Nissans kundeløfter får du sammen med garantien Nissan Assistance, som er din 24/7 vejhjælp som gælder så længe du overholder dit autoriseret service. 

Som en ekstra ting får du også 3 års lakgaranti og hele 12 års gennemtæringsgaranti, når du køber en ny Nissan. 

Ønsker du at udvide din garantiperiode kan du vælge og tilkøbe Nissan udvidet tryghed.