Tilbud og kampagner

Nissan Leaf pris – fås nu fra kun 214.900 kr.

Med en Nissan Leaf får du en elbil, hvor der er plads til hele familien – se for eksempel vores barnevognsguide. Nissan Leaf har været på markedet siden 2010 og har igennem en årrække oplevet en række forbedringer, hvilket gør man med ro i sindet vælge en Nissan Leaf. Velvidende om, at det er en gennemtestet model, hvor man nu får endnu mere værdi for pengene. 

Salget af elbiler i Danmark har i den seneste tid været voldsomt stigende, hvilket vi også oplever med vores Nissan Leaf. Dette betyder også at salget af Nissan Leaf nu på verdensplan har rundet 500.000 stk. Det høje salg af Nissan Leaf er samtidig understøtte af en høj kundetilfredshed på over 90% i gennemsnit, hvilket har været med til at gøre Nissan Leaf til en af Danmarks mest populære elbiler. 

Nogle af de tilbagemeldinger vi har fået fra kunderne er: Overraskende meget plads, utrolig meget lækkert udstyr, høj følelse af sikkerhed og et utrolig lavt støjniveau.

For at fejre de gode tider med Nissan Leaf, har Nissan derfor valgt at sænke startprisen til 214.900 kr. for en Nissan Leaf Visia med 40 kWh batteri som har en rækkevidde på ca. 285 jævnfør WLTP under blandet kørsel. I den skarpe pris finder du også en masse lækkert udstyr såsom: klimaanlæg, opvarmet rat, samt nøglefri betjening. 

Ud over den fantastiske startpris på kun 214.900 kr. lanceres Nissan Leaf Acenta med et 62 kWh batteri nu også til kun 274.900 kr.! Her vil du opleve en rækkevidde på op til 385 km jævnfør WLTP under blandet kørsel. 

Som en krølle på halen har vi lige nu en række LEAF på lager til hurtig levering. Kontakt vores salgsafdelingen for at hører nærmere.

Her hos Maul biler kører vi lige nu kampagne på Nissan Leaf. Din Nissan Leaf pris starter fra 214.900 kr. Til denne pris kan du lige nu få vores Nissan Leaf VISIA med:

 • E-pedal
 • Intelligente forlygter
 • Læderrat
 • Opvarmede sæder for og bag

Vi kan også tilbyde dig vores to andre Nissan Leaf udstyrsvarianter ACENTA og N-CONNECTA. Din Nissan Leaf pris på disse udstyrsvarianter er på ACENTA 229.300 kr. og på N-CONNECTA 249.900 kr.

Hvorfor vælge en Nissan Leaf

Nissan Leaf er en lækker elbil i  nye elbiler og hybridbiler vækker mange spørgsmål blandt bilkøberne. Her har vi samlet 4 gode grunde til at vælge en hybridbil til dig, som overvejer at købe en hybrid. Som bilkøber, står du med mange muligheder, når du skal vælge din nye bil. Hos Maul biler vil vi gerne gøre valget lettere for dig. En hybridbil vil være et oplagt valg for dig, hvis du kan svare ja til omkring 3 ud af de 4 nedenstående punkter:

 • Du ønsker en bil, der kører mere grønt
 • Du ønsker en bil med en høj gensalgsværdi
 • Du drømmer om en lydsvag og behagelig kørsel
 • Du er vild med smart kørsel – Nissan Leaf tilbyder dig E-pedal og fartpilot
 • Du ønsker en bil med en lang rækkevidde – Nissan Leaf kører op til 385 km på en opladning

Nissan Leaf – lavere serviceomkostninger

Nissan Leafs elektriske motor er ligesom andre elbiler konstrueret mere enkelt end forbrændingsmotorer. Derfor kan du med en Nissan Leaf elbil forvente lavere serviceomkostninger. Det betyder, at du får en bil, der er billigere i drift og får flere penge til eventuelt ekstraudstyr for at øge din køreglæde. Med Nissan Leaf er det for eksempel slut med olietjek. Ring gerne ind til os, hvis du ønsker at høre mere om, hvilke fordele, der er i forhold til serviceomkostningerne på Nissan Leaf.

 

Nissan Leaf teknologi og udstyr

Med Nissan Leaf får du en bil, der taler ind i fremtiden. I udstyrsvarianten VISIA, som lige nu står til 214.900 kr. får du E-pedal, intelligente forlygter, læderrat og opvarmede sæder for – og bag. I udstyrsvarianten ACENTA får du E-pedal, 6,6 kW oplader i bilen*, intelligente forlygter, NissanConnect Services – Touchscreen Navigation og infotainment system, læderrat og kabineopvarmning med energibesparande varmepumpe. I udstyrsvarianten N-Connecta får du 17” alufælge, B-stolpe – sort – højglans, Automatisk nedblænding af bakspejl og Driver Assist Pack. Nissan Leaf tilbyder altså teknologi, der gør din kørsel mere smart og komfortabel alt efter dit behov. Hvis du vil høre mere om Nissan Leaf priser og ekstraudstyr, så ring til os her.

 

Nissan Leaf – et grønnere valg

Med en Nissan Leaf hjælper du samfundet med den grønne omstilling. Her hos Maul biler har vi derfor valgt at vise dig, hvor meget bedre en elbil er for miljøet under kørslen i tabellen fra videnskab.dk til højre. Elbilen er mere skånsomt for miljøet i forbruget – sammenlignet med den daglige udledning af CO2 i atmosfæren fra afbrænding af benzin- og diesel biler. Med Nissan Leaf får du en bil med lave driftsomkostninger og nul udledning. Det betyder, at Nissan Leaf er fornuftig og bæredygtig for både din pengepung og planeten. Med Nissan Leaf støtter du den grønne omstilling og bliver et godt eksempel for andre.

 

Nissan Leaf – skift til smartere kørsel og lækkert design

Nissan Leaf er udstyret med smarte intelligente køreteknologier. I din Nissan Leaf får du som nævnt ovenfor et lækkert teknologisk udstyr til din Nissan Leaf. Disse smarte Nissan Leaf køreteknologier og grønne klimateknologier giver dig en dynamisk og spændende oplevelse af din bil. Nissan Leaf er designet med skarpe, aerodynamiske linjer, et svævende tag og et karakteristisk V-formet gitter. Det giver Nissan Leaf et skarpt udvendigt design, der matcher bilens højteknologiske udstyr.

 

Nissan Leaf Rækkevidde – køre op til 285 km på en enkelt opladning

Når du køber en Nissan Leaf får du en eldreven bil, der kan køre op til 285 km på en opladning af bilens 40 kWhs-batteri. Med sin lange rækkevidde klarer Nissan Leaf nemt dine daglige køreture i hverdagen. Desuden kan du, når du køber en hybrid Nissan Leaf, få installeret en ladestander i hjemmet. Her er der flere løsninger, alt efter dit behov og din boligsituation. Vi vil her fra Maul Biler anbefale dig, at kigge efter den løsning, der passer dig bedst hos energiselskabet E.on, der tilbyder forskellige løsninger til hjemmet. Du kan finde deres hjemme side her. Med en ladestander (også kaldet en ladeboks) i hjemmet kan du køre op til 285 km på en enkelt opladning af din Nissan Leaf. Ja, her får du en lækker Nissan Leaf rækkevidde, hvor du nemt og smart kan køre dine daglige ærinder. Desuden er der cirka lige mange el-ladestationer som der er tankstationer i Danmark. Her fra Maul biler anbefaler vi dig at tjekke, hvilke ladestationer, der er i dit nærområde, når du overvejer at købe elbil.

Finansiering

Finansiering er beregnet som et eksempel, så det kan give dig et indtryk af, hvad bilen koster dig om måneden.
Finansieringsskabelon Nissan Leaf

FRI START FRA NISSAN FORSIKRING

NÅR DU KØBER EN NISSAN FORSIKRING TIL DIN NISSAN, FÅR DU BL.A. DISSE FORDELE:
Check mark

Du får den første måneds Nissan Forsikring gratis.

Check mark

Altid kr. 3.000 i selvrisiko den første måned (valgfri derefter)

Check mark

Alle kunder +30 år som kører skadefri den første måned, bliver automatisk elitebilist.

Check mark

Øvrige kunder får mellem 4 og 8 års anciennitet ved skadefri kørsel den første måned.

Check mark

Får du en skade, henvises du til et autoriseret Nissan-værksted, der benytter originale reservedele.

Nissan kundefordele

Gratis 24/7 Nissan vejhjælp

Nissan vejhjælp
Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret 24-timers vejhjælp – uanset din bils alder. Det eneste du skal sørge for er, at din bil har overholdt sine autoriserede services.

Gratis sundhedstjek

Gratis sundhedstjek
Når din Nissan er til sit periodiske serviceeftersyn, basisservice eller en eventuel reparation, tilbyder vi altid et gratis sundhedstjek af din bil. Du får altid et tilbud på forhånd, så du kan se, hvad der skal laves, samt de samlede omkostninger.

Gratis lånebil, når du er på værksted

customer-promise-landing-page-1.jpg.ximg.l_4_m.smart
Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret gratis lånebil*, mens du har din egen bil til service eller reparation.

Vi anbefaler altid at booke en gratis lånebil på forhånd, så du kan være sikker på, at der er en ledig på det ønskede tidspunkt

Prismatch på din værkstedsregning

customer-promise-landing-page-2.jpg.ximg.l_4_m.smart
Hos Maul Biler stræber vi altid efter at give dig den bedst mulige service, hvilket vi blandt andet sikrer gennem vores toptrænede Nissan-teknikere, som har det nyeste Nissan-specialværktøj til rådighed. Vi ved, hvor vigtigt det er, at din bil har det godt, og som autoriseret Nissan-værksted ved vi, hvad din Nissan behøver, og vi garanterer, at du får mest værdi for pengene hos os.

Som autoriseret Nissan-værksted matcher vi altid prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedstilbud – inklusiv originale Nissan-reservedele samt arbejdstimer – inden for 25 km fra Maul Biler.

Hvorfor skal man vælge en el-bil?

Rækkevidde

Med et nyt og forbedret batteri samt et alsidigt udvalg af køreindstillinger, inkl. E-pedal, har du en rækkevidde på cirka 385 km*. Den nye og smarte touchskærm giver dig også mulighed for at finde de nærmeste ladestationer samt at koble din telefon op via AppleCarplay og AndriodAuto, så du altid kan finde vej.

*Reel rækkevidde afviger ofte markant fra den opgivne laboratorie-rækkevidde. Kørselsmønster, herunder i særdeleshed hastighed, har stor betydning for den reelle rækkevidde. Rækkevidde stammer fra laboratorieprøver i overensstemmelse med EU-lovgivning og er beregnet til sammenligning af forskellige typer biler. Oplysningerne henviser ikke til en bestemt udpeget bil og udgør ikke en del af tilbuddet. Tallene afspejler ikke nødvendigvis faktiske køreresultater. Valgfrit udstyr, vedligeholdelse, kørselsadfærd samt ikke-tekniske faktorer som vejrforhold kan have indflydelse på de officielle resultater. Tallene blev fastslået under den nye verdensdækkende testcyklus for lette køretøjer, Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure (WLTP).

Elbilen er fremtiden

Det er både bæredygtigt, billigt og roligt at køre på el. Ifølge Trafikstyrelsen er elbilen et oplagt valg for mere end 90 procent af alle ture i personbiler, da langt de fleste bilture er relativt korte. I takt med den hastige udvikling inden for batteripakketeknologi vil tallet kun blive højere. En af de danske udbyder af strøm E.ON satse fremtidens bil – elbilen – og sætter hele tiden hurtigladere op ved motorvejene og trafikale knudepunkter, så du kan oplade din elbil med energi fra vedværende energikilder.

Det er bæredygtigt

I Danmark kommer en tredjedel af den samlede CO2-udledning fra transport. Elbiler har ingen direkte CO2-udslip til nærmiljøet. Derfor er de et vigtigt led i at nå det mål, Danmark har sat sig om at være uafhængig af fossile brændsler i 2050.

Det er billigt i drift

Det er billigere at køre på el sammenlignet med benzin og diesel. Service og generel vedligeholdelse er også lavere bl.a. på grund af elbilens enkle motoropbygning og færre bevægelige dele. Ja, en elbil er dyrere ved anskaffelsen, men i takt med at flere vælger at købe en elbil, vil nypriserne falde.

Fordele ved Nissan Leaf

Zero emission

Brug mindre og vind mere. Beskyt planeten, vi kører på, så vi kan dele den i mange år endnu. Den bæredygtige fremtid starter her i den nye Zero Emission Nissan LEAF.

Verdens første 100 % elektriske bil bygger på Nissans 70-årige arv inden for elbiler og har udviklet sig til et ikon af avanceret, grønt design og teknologi. Med over 3,6 mia. kørte kilometer er dens kvalitet og pålidelighed testet og bevist af oplyste førere over hele verden. Nu er det din tur.

Garanti på batteriet

GARANTI PÅ 8 ÅR/160.000 KM PÅ BATTERIET I DEN NYE NISSAN LEAF VORES LØFTE TIL DIG

Hver eneste nye Nissan LEAF er dækket af en begrænset garanti for nye biler, som omfatter en basisdækning i 36 måneder/60.000 km*; dækning af drivlinje og elbil-system i 60 måneder/100.000 km* og dækning på tab af mere end 3 barer på batteriindikator (under 9 barer ud af 12) på litium-ion-batteriet på 96 måneder/160.000 km*.

*Alt efter, hvad der kommer først

Udstyrsvarianter

Nissan Leaf Acenta

Acenta

229.900KR

Standardudstyr:

 • e-Pedal™
 • 6,6 kW oplader i bilen*
 • Intelligente forlygter
 • NissanConnect Services – Touchscreen Navigation og infotainment system
 • Læderrat
 • Kabineopvarmning med energibesparende varmepumpe

Nissan leaf n-connecta

N-Connecta

249.900KR

Ekstra i forhold til en Acenta:

 • 17″ alufælge
 • B-stolpe, sort, højglans
 • Automatisk nedblænding af bakspejl
 • Driver Assist Pack

Nissan Leaf tekna

Tekna

259.900KR

Ekstra udstyr i forhold til en N-Connecta:

 • LED-forlygter med LED-signatur og automatisk kørelys
 • Dellæder
 • Propilot

FABRIKSGARANTI

3 år / 100.000 km

Når du køber en ny Nissan hos Maul Biler følger der altid tryghed med i handlen! På alle nye Nissaner er det nemlig 3 år / 100.000 km nybilsgaranti.

Som en af Nissans kundeløfter får du sammen med garantien Nissan Assistance, som er din 24/7 vejhjælp som gælder så længe du overholder dit autoriseret service. 

Som en ekstra ting får du også 3 års lakgaranti og hele 12 års gennemtæringsgaranti, når du køber en ny Nissan. 

Ønsker du at udvide din garantiperiode kan du vælge og tilkøbe Nissan udvidet tryghed.