1) Hvorfor skal man vælge en el-bil?

Rækkdevide

Med et nyt og forbedret batteri, samt alsidsigt udvalg af køreindstillinger inkl E-pedal har du en ca. rækkevide på 270 km*.Den nye og smarte touchskærm giver dig også mulighed for at finde de nærmeste ladestationer, samt koble din telefon op via AppleCarplay og AndriodAuto, så du altid kan finde vej.

*Rækkevidden kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder variant, udstyr, kørestil, vejrforhold, belastning og terræn. WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) er en ny procedure til måling af køretøjets brændstofforbrug, CO2 og forurende emissioner. Rækkevidde – bl. kørsel (WLTP): 270 km. Rækkevidde – bykørsel (WLTP): 389 km.

Det er bæredygtigt

Danmark kommer en tredjedel af den samlede CO2-udledning fra transport. Elbiler har ingen direkte CO2-udslip til nærmiljøet, derfor er de et vigtigt led i at nå det mål, Danmark har sat sig om at være uafhængig af fossile brændsler i 2050.

Elbilen er fremtiden

Det er både bæredygtigt, billigt og roligt at køre på el. Ifølge Trafikstyrelsen er elbilen et oplagt valg for mere end 90 procent af alle ture i personbiler, da langt de fleste bilture er relativt korte. Og i takt med den hastige udvikling inden for batteripakketeknologi vil tallet kun blive højere. Her hos E.ON satser vi på fremtidens bil – elbilen – og sætter hele tiden hurtigladere op ved motorvejene og trafikale knudepunkter, så du kan oplade din elbil med energi fra vedværende energikilder.Der er masser af fordele ved at køre elbil ift. benzin- og dieselbiler.

Det er billigt i drift

Det er billigere at køre på el sammenlignet med benzin og diesel. Service og generel vedligeholdelse er også lavere bl.a. på grund af elbilens enkle motoropbygning og færre bevægelige dele. Ja, en elbil er dyrere ved anskaffelsen, men i takt med at flere vælger at købe en elbil, vil nypriserne falde.

2) Fordele ved Nissan Leaf

Zero emission

Brug mindre og vind mere. Beskyt planeten, vi kører på, så vi kan dele den i mange år endnu. Den bæredygtige fremtid starter her i den nye Zero Emission Nissan LEAF.

Verdens første 100 % elektriske bil bygger på Nissans 70-årige arv inden for elbiler og har udviklet sig til et ikon af avanceret, grønt design og teknologi. Med over 3,6 mia. kørte kilometer er dens kvalitet og pålidelighed testet og bevist af oplyste førere over hele verden. Nu er det din tur.

Garanti på batteriet

GARANTI PÅ 8 ÅR/160.000 KM PÅ BATTERIET I DEN NYE NISSAN LEAFVORES LØFTE TIL DIGHver eneste nye Nissan LEAF er dækket af en begrænset garanti for nye biler, som omfatter en basisdækning i 36 måneder/60.000 km (alt efter, hvad der kommer først); dækning af drivlinje og elbil-system i 60 måneder/100.000 km (alt efter, hvad der kommer først) og dækning på tab af mere end 3 barer på batteriindikator (under 9 barer ud af 12) på litium-ion-batteriet på 96 måneder/160.000 km (alt efter, hvad der kommer først).

3) Hvilken variant passer bedst til dig? Klik på billedet for at læse mere.

Vælge udstyrs variant:

acenta

Nissan Leaf Acenta

Fra259.900 ,-

Standardudstyr:

 • e-Pedal™
 • 6,6 kW oplader i bilen*
 • Intelligente forlygter
 • NissanConnect Services – Touchscreen Navigation og infotainment system
 • Læderrat
 • Kabineopvarmning med energibesparende varmepumpe

n-connecta

Nissan Leaf N-connecta

Fra280.800 ,-

Ekstra i forhold til en Acenta:

 • 17″ alufælge
 • B-stolpe, sort, højglans
 • Automatisk nedblænding af bakspejl
 • Driver Assist Pack

tekna

Nissan Leaf Tekna

Fra294.200 ,-

Ekstra udstyr i forhold til en N-Connecta:

 • LED-forlygter med LED-signatur og automatisk kørelys
 • Dellæder
 • Propilot

E+ tekna

Nissan Leaf E+ Tekna

Fra361.400 ,-

Ekstra i forhold til en Tekna

 • Med et kraftigere og større 62 kWh batteri
 • Hurtigladning med op til 100 kW effekt via ChaDeMo ladestikket
 • Læder / Ultrasuede indtræk
 • BOSE Premium audiosystem, 7 højttalere inkl. subwoofer
 • ProPILOT avanceret førerassistentsystem

HVILKEN TYPE AVANCERET SIKKERHEDSUDSTYR HAR DEN NYE NISSAN LEAF?

Den nye Nissan LEAF tilbyder nogle af de mest avanceredeteknologier på markedet. Det er funktioner, der hjælper dig med bedre udsyn, advarer dig om aktiviteter omkring dig, og i visse tilfælde endda griber ind og reagerer. Omfatter automatisk nødbremse, advarsel ved blinde vinkler, intelligent vognbaneassistent og meget mere. Euro NCAP (European New Car Assessment Program, europæisk program for bedømmelse af nye biler) har givet den nye Nissan LEAF med alle disse avancerede sikkerhedsfunktioner en bedømmelse med de maksimale fem stjerner.

HVORDAN FØLES DET AT KØRE EN ELBIL?

At køre i elbil er ikke så forskelligt fra at køre en motordrevet bil. Der er utroligt stille i Nissan LEAF, og den er endda blevet sammenlignet med en Rolls Royce* i den henseende.(*Autocar, 1. januar 2012)Det kan du bedst teste ved selv at køre i den!

REDUCERER BRUGEN AF VARMESYSTEMET OG ANDET LIGNENDE UDSTYR BILENS RÆKKEVIDDE?

Brug af varmesystem eller klimaanlæg har en vis påvirkning på den strækning, du kan køre, men du kan bruge et intelligent system, hvor du kan opvarme eller køle din Nissan LEAF på forhånd, inden du kører, mens batteriet lader op. Når du er forbundet til ditladesystem derhjemme eller en offentlig ladestation, kommer elektriciteten direkte fra sektoren (6,6 kW indbygget lader), og ikke fra ditlitium-ion-batteri, så din frihed vil ikke blive påvirket.

HVORNÅR ER DET BEDST AT OPLADE DIN NISSAN LEAF?

Spar tid. Spar penge. Ved at bruge den indbyggede timer eller en kompatibel smartphone kan du indstille Nissan LEAF til at lade op, når du synes.

HVORDAN FINDER MAN EN LADESTATION TIL ELBILER PÅ FARTEN?

Brug Nissan LEAFs nul-udledningsmenu på din navigationsskærm til at finde den nærmeste offentlige ladestation. Systemet er smartere end nogensinde i den nye Nissan LEAF med ekstra filtre, som åbner mulighed for at søge efter ladertype og betalingsmetode.

Jeg står klar til at hjælpe dig

Salgsrådgiver - Hamed Zaman

81108973