Nissan Ariya

Du kan godt glæde dig til 2021! Der lancerer Nissan nemlig en spændende nyhed inden for crossover-segmentet, der kører på 100% el. Glæd dig til den nye Nissan Ariya!

Nissan Ariya ankommer til Danmark med en lang række lækre fordele. Den kommer nemlig med en lang rækkevidde på op til 500 km., mulighed for lynladning, topspækket med udstyr, mulighed for anhængertræk der kan trække op til 1.500 kg., og generelt et fantastisk modelprogram.  

Designet på den nye Nissan Ariya kan bedst beskrives som værende futuristisk, hvilket helt sikkert vil få folk på gaden til at vende sig i misundelse!

Tilbud og kampagner

Målene på den nye Nissan Ariya

Mål på Nissan Ariya

Tal på den nye Nissan Ariya

 Ariya 2WD Ariya AWD e-4orce  
 63 kWh87 kWh63 kWh87 kWh87 kWh Performance
Batterikapacitet65/63 kWh90/87 kWh65/63 kWh90/87 kWh90/87 kWh
Motoreffekt160 kW/218 hk178 kW/242 hk205 kW/279 hk225 kW/306 hk290 kW/394 hk
Drejningsmoment300 Nm300 Nm560 Nm600 Nm600 Nm
0-100 km/t.7,5 sek.7,6 sek.5,9 sek.5,7 sek.5,1 sek.
Tophastighed160 km/t.160 km/t.200 km/t.200 km/t.200 km/t.
Rækkevidde (op til, forventet)360 km500 km340 km460 km400 km

Værd at vide om Nissan Ariya 2021

Nedenfor vil du kunne se eksempler på de lækre nye features du finder i den nye Nissan Ariya

E-Pedal

Nissan Ariya - E-pedal

Ved hjælp af den smarte e-Pedal er det nu muligt at køre bilen med en fod, da e-Pedalen gør det muligt både at accelerere og bremse via bilens e-Pedal. Dette gør altså, at du har bremse- og speeder funktion i samme pedal.

Touchskærm

Nissan Ariya - touchskærm

Stilren 12,3 tommer touchskærm, samt digitalt instrumenthus.

 

Bagagerum

ARIYA-bagagerum1-600x400

Bagagerum på op til 468 liter

Amazon Alexa Auto

Amazon Alexa auto

Ved hjælp af Amazon Alexa Auto kan du give din bil en række kommandoer, så du nemt og hurtigt kan afspille det ønskede musik eller finde den nærmeste ladestation.

Propilot

Propilot med Navi-link gør det endnu nemmere for dig at navigere i køkørsel, samt holde dig i midten af kørebanen.

Nissan Ariya

Gennemtænkt eksteriør 

Nissan Ariya er kendetegnet ved Nissans nye vision omkring enkelte vandrette linjer, der erstatter de gamle konturer. Bilen kommer med smarte LED-forlygter med et smalt design, der nemt kan lyse vejen op om natten. Som en ekstra lille detalje kommer Ariya med Nissans nye logo med indbygget lys, der flot toner sig frem på fronten af bilen. 

Som ordsproget siger det: “Hvis enden er god, er altid godt”, og det må man sige, passer perfekt på Nissan Ariya! Den har nemlig en stilren og elegant bagdel med et lækkert futuristisk look. Bilens tag forlænges visuelt bagud igennem de store paneler over bagruden. 

Nissan Ariya er en ganske rummelig bil, og er faktisk en smule mere rummelig end Danmarks mest solgte SUV, Nissan Qashqai. Derudover er kabinen i Nissan Ariya 100% gennemført med et luksuriøst look, hvor der er tænkt over detaljen – og her kommer du helt sikkert heller ikke til at mangle plads.

Banebrydende interiør

 

Den nye Nissan Ariya er banebrydende indvendigt, hvor det mest af alt føles som om du træder ind i en elegant lounge, hvor der virkelig er kælet for selv de mindste detaljer. Bilen kommer med en af klassens mest rummelige kabiner, og der er virkelig god plads til, at du kan nyde køreturen i lækre omgivelser. 

Omme bagved hos medpassagererne, er der også utrolig god plads til både hovedet og benene. Derudover har Nissan gennemtænkt placeringen af B-stolpen, så du er sikret det bedst mulige udsyn. 

Er du på udkig efter et minimalistisk, strømlinet og lækkert design, skal du glæde dig til at se bilens instrumentpanel. Den kan nemlig sætte flueben ved alle disse smarte tillægsord. Designet på instrumentpanelet er tænkt sådan, at du får et roligt indtryk uden alle de larmende knapper og kontakter, du kender fra de konventionelle biler. I Ariya er knapperne nemlig kun synlige, når du tænder for bilen. En ekstra lille lækker detalje er, at når du trykker på knapperne, får du følelsen af dem som en fysisk kontakt. Dette har Nissan smart løst ved at sætte små vibrationer bagved elementerne, når du berører de lysende “knapper”. 

Mangler du noget fralægningsplads er der i midten af instrumentpanelet et opbevaringsrum, samt en fold-ud bakke. Ydermere kan dette justeres og gemmes helt efter dine ønsker – helt ligesom du kender det fra førersædeindstillingerne. 

Støj? Ja det er altså en ubekendt hos den nye Nissan Ariya. Den er nemlig blevet så velisoleret, at du næsten kan høre en knappenål falde til jorden. Kort fortalt: Nissan Ariya er en gennemtænkt bil, der sikrer dig en stressfri tilværelse, når du bevæger dig ud på de danske veje.

BORN TO BE SPECIAL​

Nissan Ariya venteliste

Udfyldt denne formular og kom på venteliste til den nye Nissan Ariya

Få et tilbud

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Brian Maul

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Bestilling

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

*Der tages forbehold for tastefejl.