Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Det ta'r kun fem minutter at privat lease en bil.

Nemt. Trygt. Personligt.

mathias leasing

Privatleasing gjort nemt

Find

Gå på opdagelse i vores biler. Vælg de kriterier som passer dig og find frem til netop din drømme bil. Har vi den ikke på lager, kan vi altid finde en til dig.

Beregn

Beregneren er sat til den mest efterspurgte løsning. Her har du også mulighed for at tilføje ekstra kilometer, samt udstyr.

Bestil

Når du har fundet frem til drømme bilen og tilpasset den efter dine behov, kan du nemt og hurtigt udfylde vores bestillingsflow som kun består af 3 steps.

Find din næste bil her

Husk at vi altid står for restværdien

Alle priser er inkluderet

*Der tages forbehold for tastefejl.

Fandt du ikke det du ledte efter?

Ønsker du hjælp til at finde din privatleasing bil?

Forsikring af privat leasingbil

Skræddersyet forsikring igennem Gjensidige til din privat leasingbil.

Priser fra:
326 kr./md.
 • Inkluderet:
 • Ansvarsforsikring
 • Dækning af eventuelle ting på træktog
 • Fri kilometer
 • Gratis reparation af stenslag
 • Kaskoforsikring
 • Redningshjælp i udlandet
 • Retshjælp
 • Dækning af ekstraudstyr op til 30.000 kr.
 • Årlig
 • Mdr.
+ Tilvalgsdækninger: ÅrligMdr.
+ Tilvalgsdækninger:
$3999
/year
Vejhjælp
Vejhjælp dækker i Danmark og hele Europa:

Starthjælp
Punktering
Hjulskift
Fritrækning
Bugsering
395 kr.33 kr.
Glasforsikring
Forsikringen dækker skader på bilens ruder. Ved udskiftning af forruden gælder en selvrisiko på 1.000 kr. Derudover dækkes:

Spejlglas samt spejlhus
Lygteglas samt lygtehus
Panorama glastag er ikke dækket af glasforsikringen (kasko)
695 kr.58 kr.
Førepladsdækning
Forsikringen dækker hvis føreren af bilen kommer til skade (fx solouheld), og der ikke er en modpart, samt:

Behandlingsudgifter
Varigt mén
Erhvervsevnetab
Svie og smerte
Tabt arbejdsfortjeneste
Forsørgertab
245 kr.21 kr.
yyhhBuy Now

Udarbejdet i samarbejde med

Leasing forsikring

Hvorfor privatlease hos Maul Biler?

Service og reparationsaftale er med i din aftale

Privatleaser du en bil igennem Maul biler vil din bil altid være fuldt dækket af en service og reparationsaftale. Service og reparationsaftalen dækker alt fra bremser, motorfejl, til det årlige serviceeftersyn. Dette er med til at du undgår uforudsete omkostninger. Vi samarbejder med værksteder i hele landet og vi vil sagtens kunne finde et værksted nær dig, så du slipper for at køre ekstra langt, hvis du ikke bor i nærheden af Skanderborg

Det skal være nemt at privatlease en brugt bil

Hos Maul Biler har vi mere end 40 års erfaring og vi stræber altid efter at give den bedste kundeservice. Derfor har vi også gjort vores for at du som privatleasingkunde får en nem og hurtig måde at lease en bil på. På siden her kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over alle de forskellige leasing biler vi har, samt anvende de forskellige filtre til at finde frem til netop den bil der passer dit behov. Når du har fundet frem til bilen og ønsker at blive endnu klogere på vores leasingaftale, kan du blot klikke ind på vores guide “Forstå din leasingaftale”. Her har vi samlet en række små videoer som nemt og hurtigt sætter dig ind i vores leasingkontrakt. Har du spørgsmål sidder vi også altid klar til at hjælpe dig. 

Vælg en bil alt efter dit behov

Leasing af en brugt bil er en meget fleksibel måde at have bil på, hvilket betyder, du ikke behøver at planlægge langt ud i fremtiden, når du skal vælge bil. Leasing af en brugt bil er en fornuftig løsning til dig, som tøver med at lease en spritny bil, fordi du med releasing slipper for at tænke over din situation på længere sigt. Vælger du at lease en brugt bil, kan du få dækket dit behov for bil alt efter, hvilken situation du står i. Så står du og skal bruge en smart lille bybil, men får på sigt måske brug for en større familiebil? Så kan leasing af en brugt bil være løsningen, der passer til dit behov.

Altid et værksted nær dig

Hos Maul Biler er vi en del af CarNetwork, hvor vi samarbejder med over 50 forhandlere og værksteder fordelt over hele Danmark. Dette har vi valgt at gøre for altid at kunne tilbyde et værksted nær dig. Er vi så uheldige, at der ikke en samarbejdspartner nær dig finder vi naturligvis også en løsning på dette. Hvis du er i tvivl om noget, kan du ringe til os her.

Her kan du se et kort over de værksteder vi samarbejder med:
https://www.carpeople.dk/find-din-carpeople

Familiebil leasing

Værd at vide om privatleasing

Leasingmarkedet har igennem det sidste år oplevet en stor vækst og har i dag vundet en stor plads i danskernes hjerte. Når du skal ud og privatlease en bil vil du ofte støde på to muligheder. Du kan enten vælge at lave en finansiel eller operationel leasing. Finansiel leasing er til dig som ønsker at lease en bil, hvor du står med restværdien på bilen. Det betyder kort sagt, at du som leasingtager skal købe bilen for en aftalt pris efter endt leasingperiode. Vælger du derimod operationel leasing er det forhandleren eller leasingfirmaet som tager risikoen på restværdien og det er derved dem som står med tilbage købet af bilen efter endt leasingperiode.

Familiebil leasing

Fordele og ulemper ved privatleasing

Som du måske godt kan fornemme, er der mange gode fordele ved at vælge, at privatlease en bil. Hos Maul Biler kan du både vælge at lease en helt ny bil som f.eks. vores nye Nissan Ariya eller gå på udkig i blandt vores mange brugte leasing biler. Vælger du at privatlease en af vore brugte biler vil du som kunde få en kvalitetssikret brugt bil, hvor vi altid har lavet en brugtvognskontrol samt leasingattest. Ved hjælp af leasingattest kan du nemt og hurtigt få et overblik over eventuel skader bilen har ved overtagelse.
Du skal dog være opmærksom på enkelte forbehold, når du vælger at lease en brugt bil. Da du leaser en brugt bil, vil det ikke kunne undgås, at din kommende bil, kan have enkelte brugsspor, for eksempel mindre skrammer indvendig og udvendigt – Vi notere naturligvis alle skader, inden du får udleveret bilen, så du trygt kan køre videre.
Læs også om vores korttidsleasing, hvor du kan lease en bil helt ned til 1 måned

Privatleasing fungere ved, at du som bruger af bilen “lejer” en bil af et leasingselskab i en given periode. Når du vælger at privat lease en bil kan du enten gøre det via en finansiel leasing eller operation leasing. Ved finansiel leasing står du selv med restværdien efter endt leasingperiode. Det vil altså sige du som leasingtager forpligter dig til at købe bilen. Vælger du i stedet en operation leasing er det leasingselskabet eller forhandleren som står tager risikoen på restværdien og du skal altså ikke bekymre dig om tilbage købet af bilen. 

Den billigste privatleasing afhænger meget af, hvordan aftalen er skruet sammen. Vi har samlet et par eksempler her:

Model

Førstegangsydelse fra

Månedlig ydelse fra

Skoda Citigo

9.995 kr. 

1.900 kr. 

Volkswagen Polo

9.995 kr.

2.599 kr.

Volkswagen Golf

9.995 kr. 

2.690 kr. 

Når du leaser en bil skal du være opmærksom på følgende ting:

– Prisen for overkørte kilometer 

– Prisen for underkørte kilometer

– Leasingaftalens vilkår

– Hvem står med restværdien? 

– Indgår der en service og reparationsaftale i prisen?

– Hvilke andre udgifter er der forbundet med aftalen?

Nej, som regel er vægtafgiften også kendt som grøn ejerafgiften ikke med i ens leasingaftale. Det vil sige du som leasingtager selv står med denne udgift. 

Nej, ofte skal du som leasingtager selv betale bilens grøn ejerafgift. Prisen på dette kan variere meget fra 300 kr. halvårligt til 2.500 kr. halvårligt. 

Familiebil leasing

Billig privatleasing

Hvad end du er på udkig efter en rummelig familiebil eller en smart lille bybil kan privatleasing ofte betale sig. Hos Maul Biler tilbyder vi billig privatleasing på en række brugte biler. Du kan f.eks. lease en brugte Skoda Citigo fra 1.900 kr. i måneden, en VW polo fra 2.599 kr. i måneden eller en rummelig VW Golf stationcar fra 2.690 kr i måneden.

Se et udvalg af vores billige privatleasing biler her:

Model

Førstegangsydelse fra

Månedlig ydelse fra

Skoda Citigo

9.995 kr. 

1.900 kr. 

Volkswagen Polo

9.995 kr.

2.599 kr.

Volkswagen Golf

9.995 kr. 

2.690 kr. 

   

Lad os finde din bil

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Få et forsikringstilbud

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på