Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo
NISSAN ARIYA

Nissan ARIYA leasing fra 5.295 kr./md.

Nissan Ariya kommer med en lang rækkevidde på op til 520 kilometer, mulighed for lynladning, topspækket med udstyr, mulighed for anhængertræk der kan trække op til 1.500 kg

Optimér din køreglæde

Nissan Aryia - Genmemført køreglæde

Pris fra 380.900 kr.

Leasing fra 5.295 kr./md.

Designet på den nye Nissan Ariya kan bedst beskrives som værende futuristisk, hvilket helt sikkert vil få folk på gaden til at vende sig i misundelse!

Oplev Nissans nye lyssignatur på den nye Nissan Ariya.
Det mener vores Nissan-ekspert

"Vi glæder os helt utroligt til den nye Nissan Ariya lander i september måned. "

Har du et spørgsmål om Nissan ARIYA så brug knappen nedenfor.

Ankommer i september 2022

Gennemtænkt eksteriør

Nissan Ariya er kendetegnet ved Nissans nye vision omkring enkelte vandrette linjer, der erstatter de gamle konturer. Bilen kommer med smarte LED-forlygter med et smalt design, der nemt kan lyse vejen op om natten. Som en ekstra lille detalje kommer Ariya med Nissans nye logo med indbygget lys, der flot toner sig frem på fronten af bilen. 

Som ordsproget siger det: “Hvis enden er god, er altid godt”, og det må man sige, passer perfekt på Nissan Ariya! Den har nemlig en stilren og elegant bagdel med et lækkert futuristisk look. Bilens tag forlænges visuelt bagud igennem de store paneler over bagruden. 

Nissan Ariya er en ganske rummelig bil, og er faktisk en smule mere rummelig end Danmarks mest solgte SUV, Nissan Qashqai. Derudover er kabinen i Nissan Ariya 100% gennemført med et luksuriøst look, hvor der er tænkt over detaljen – og her kommer du helt sikkert heller ikke til at mangle plads.

Personlige skærme

I den nye Nissan Ariya finder du en dobbelt responsiv skærm på hele 12,3″. Skærmene opdatere og tilpasser sig løbrende. Du kan aktivere dem ved blot en enkel beørning eller din egen stemme. Ligesom du kender det fra din Iphone eller smartphone kan du nemt og simpelt ændre i de forskellige apps/widgets ved at swipe i mellem de forskellige muligheder. 

Nissan ARIYA interiør

Banebrydende interiør

Den nye Nissan Ariya er banebrydende indvendigt, hvor det mest af alt føles som om du træder ind i en elegant lounge, hvor der virkelig er kælet for selv de mindste detaljer. Bilen kommer med en af klassens mest rummelige kabiner, og der er virkelig god plads til, at du kan nyde køreturen i lækre omgivelser. 

Omme bagved hos medpassagererne, er der også utrolig god plads til både hovedet og benene. Derudover har Nissan gennemtænkt placeringen af B-stolpen, så du er sikret det bedst mulige udsyn. 

Er du på udkig efter et minimalistisk, strømlinet og lækkert design, skal du glæde dig til at se bilens instrumentpanel. Den kan nemlig sætte flueben ved alle disse smarte tillægsord. Designet på instrumentpanelet er tænkt sådan, at du får et roligt indtryk uden alle de larmende knapper og kontakter, du kender fra de konventionelle biler. I Ariya er knapperne nemlig kun synlige, når du tænder for bilen. En ekstra lille lækker detalje er, at når du trykker på knapperne, får du følelsen af dem som en fysisk kontakt. Dette har Nissan smart løst ved at sætte små vibrationer bagved elementerne, når du berører de lysende “knapper”. 

Mangler du noget fralægningsplads er der i midten af instrumentpanelet et opbevaringsrum, samt en fold-ud bakke. Ydermere kan dette justeres og gemmes helt efter dine ønsker – helt ligesom du kender det fra førersædeindstillingerne. 

Støj? Ja det er altså en ubekendt hos den nye Nissan Ariya. Den er nemlig blevet så velisoleret, at du næsten kan høre en knappenål falde til jorden. Kort fortalt: Nissan Ariya er en gennemtænkt bil, der sikrer dig en stressfri tilværelse, når du bevæger dig ud på de danske veje.

Fokus på funktionalitet

I den nye Nissan Ariya har det været fokus på både design og funktionalitet, hvilket du nemt får øje på når du kigger ind i bilen. Du kan for eksempel folde bagsæderne helt ned, så du får et ekstra rummeligt bagagerum til det mere pladskrævende oplevelser. 

Rækkevidde op til 520 km.

Den nye Nissan Ariya kommer med to valgmuligheder i forhold til batteriet. Du kan enten vælge et 63 kWh batteri med en rækkevidde op til 403 kilometer eller det store batteri på 87 kWh med en rækkevidde op til 520 kilometer. 

Fra 0-100 km/t på 5,7 sek

Kan du godt lide at der sker nået, når du træder speederen i bund eller når du skal til at lave en overhaling på motorvejen? Så bare rolig her har Nissan Ariya 100% din ryg! Med den elektriske motor får du fantastisk kørekomfort og lyn hurtig acceleration når du har brug for det. 

GALLERI

Kig nærmere på Nissan ARIYA

TAL PÅ ARIYA

Bliv klogere på den nye Nissan Ariya

Variant
Advance 63 kWh
Evolve 87 kWh
e-4orce Evolve 87 kWh
Motor
100% elektrisk
100% elektrisk
100% elektrisk
Rækkevidde (Op til)
403 km.
520 km.
493 km.
Batterikapacitet
63 kWh net - 65 kWh total
87 kWh net - 90 kWh total
87 kWh net - 90 kWh total
Motoreffekt
160 kW /
178 kW /
225 kW /
Maks. drejningsmoment
300 Nm
300 Nm
600 Nm
0-100 km/t
7,5 s
7,6 s
5,7 s
Tophastighed
160 km/t
160 km/t
200 km/t
Grøn ejerafgift pr. halvår
340 kr.
340 kr.
340 kr.
Pris fra
366.900 kr.
445.900 kr.
480.684 kr.
SIKKERHED

Nissan ARIYA får 5 stjerner

Se rapporten her

0 %
Adult Occupant
0 %
Child Occupant
0 %
Pedestrian
0 %
Safety Assist
Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Nissan ARIYA

Ved hjælp af den smarte e-Pedal er det nu muligt at køre bilen med en fod, da e-Pedalen gør det muligt både at accelerere og bremse via bilens e-Pedal. Dette gør altså, at du har bremse- og speeder funktion i samme pedal.

Nissan ARIYA kommer med to forskellige batteristørrelser. Du kan vælge i mellem en 63 kWh med en rækkevidde på op til 403 kilometer eller en 87 kWh med en rækkevidde op til 520 kilometer.

Bagagerum på op til 468 liter

Den nye Nissan Ariya koster fra 402.00 kroner. 

Nissan Ariya kan leases fra 5.295 kroner/månedligt. 

Priserne på den nye Nissan Ariya er offentliggjort og man kan allerede nu bestille dem. De første Ariya kommer til Danmark i september måned. 

Hvad er din bil værd?

Hos Maul Biler har vi forsøgt, at gøre det nemt at handle og sælge bil. Derfor kan du nemt og hurtigt få en gratis vurdering af din bil. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at sælge din bil eller ønsker at bilen skal indgå i en handel med os.

Andre Nissan-modeller

Modeloversigt

MODELOVERSIGT

Nissan ARIYA modeller

Vi har samlet et overblik over alle de udstyrsvarianter du kan vælge i mellem. Her finder du også den enkelte models købs- og leasingpris. 

Bemærk! Du kan trykke “tilpas lån” og lave en låneberegning, præcis som du ønsker den.

Nissan Ariya - Hvid med sort tag
ARIYA

Advance

Ariya Advance med 63 kWh batteri – Rækkevidde 403 km

– 19″ alufælge med aero-hjulkapsler

– Standard lak

– 22 kW On-board oplader

– Ladekabel type 2

– Varmepumpe

– El-betjente og opvarmede sidespejle, elektrisk foldbare

– LED forlygter med auto on/off

– LED kørelys med ”Follow me” home funktion

– LED tågeforlygter

– LED-tågebaglygte

– LED baglygte

– Fuldautomatisk fjernlys

Leasing fra

5.295 kr./md. 

Nissan Ariya - Hvid med sort tag
ARIYA

Advance

Ariya Advance med 87 kWh batteri – Rækkevidde 533 km

– 19″ alufælge med aero-hjulkapsler

– Standard lak

– 22 kW On-board oplader

– Ladekabel type 2

– Varmepumpe

– El-betjente og opvarmede sidespejle, elektrisk foldbare

– LED forlygter med auto on/off

– LED kørelys med ”Follow me” home funktion

– LED tågeforlygter

– LED-tågebaglygte

– LED baglygte

– Fuldautomatisk fjernlys

Leasing fra

5.495 kr./md. 

Nissan Ariya rød
ARIYA

Evolve

Ariya Advance med 87 kWh batteri – Rækkevidde 520 km

– El-betjente sidespejle med memory og -tilt funktion

– Adaptivt lys med automatisk niveauregulering

– Sekventielle blinklys, for og bag

– El-betjent panorama-glastag (kan åbnes)

– e-Pedal Step (crawl funktion v. stop)

– DAB og BOSE audiosystem med 10 højttalere

– Intelligent nøgle med memoryfunktion

– Køreindstillinger 2WD Standard/Eco/Sport

– Køreindstillinger 4WD Standard/Eco/Sport/Snow

– ProPILOT Park – parkeringsassistent

– Head Up Display

– Elektrisk højde- og længde justerbart rat med hukommelse

Leasing fra

5.895 kr./md. 

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Spørg eksperten

Har du et teknisk spørgsmål så kontakt mig og mine kolleger!

Få første måneds bilforsikring gratis

Køber du en Nissan hos Maul Biler tilbyder vi altid 1 måneds gratis forsikring til bilen igennem vores samarbejdspartner IF forsikring. Vores samarbejdspartner vil sammen med dig skræddersyet forsikringstilbuddet efter den gratis måned. 

Efter den første måned kan du frit vælge om tilbuddet passer dine behov eller ej.

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.Leasingtilbud

LEASING

Leasing af Nissan ARIYA
- privat eller som firmabil

Hos Maul Biler tilbyder vi privatleasing af den nye Nissan Ariya med priser fra 5.295 kr./md.

Nissan privatleasing er til dig som gerne vil have styr på din økonomi. Du får nemlig en fast månedlig ydelse, samt undgår de uforudeste omkostninger der kan komme igennem værkstedsregniner eller værditab på bilen. 

En leasingaftale kan sammensættes på mange måder, og vi regner gerne et skarpt og konkurrencedygtigt tilbud til dig.

Leasingaftalen igennem Nissan er godkendt af FDM. Aftalen er forudsat en positiv kreditgodkendelse. Der tages forbehold for tastefejl, samt prisændringer fra Nissan. 

Aktuelle kampagner og tilbud på Nissan Ariya

Få et tilbud

Fandt du ikke lige præcis det du søgte? Bare rolig. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig godt videre, hvad end du ønsker en prøvetur eller blot et tilbud på din nye bil. Tøv ikke med at kontakte os på 86520033. 

Bestil tilbud

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på