Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Din Lokale Nissan forhandler i Skanderborg

MODELOVERSIGT

Nissan modeller

Vi har samlet et overblik over alle de modeller du kan vælge.

Micra n-design
Nissan

Micra

Nissan Micra er den perfekte lille bybil som kører op til hele 18,9 på literen. Micra måler hele 300 liter i bagagerummet og må trække op til 1.200 kg. 

Priser fra

Udgået – Kontakt os for tilbud på en brugt Nissan Micra

Nissan Juke - Nissan forhandler skanderborg
Nissan

Juke

Nissan Juke kommer både i en benzin og hybrid variant. Juke rummer hele 422 liter i bagagerummet og kan trække 1.250 kg. 

Priser fra

220.159 kr.

Nissan

Qashqai

Nissan Qashqai kommer med en masse lækkert udstyr, hvilket også er med til at gøre den til en af verdens mest sikre biler. Qashqai har et rumligt bagagerum på hele 479 liter og kan trække op til 1.800 kg.

 

Priser fra

280.357 kr.

Nissan Ariya - Hvid med sort tag
Nissan

Ariya

Nissan Ariya kommer med en lang rækkevidde på op til 520 kilometer, mulighed for lynladning, topspækket med udstyr, mulighed for anhængertræk der kan trække op til 1.500 kg

 
 

Priser fra

329.900 kr.

Nissan

X-trail

Den fjerde generation af Nissan X-trail er netop ankommet til Danmark.

Priser fra

448.497 kr.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Spørg eksperten

Har du et teknisk spørgsmål så kontakt mig og mine kolleger!

Få første måneds bilforsikring gratis

Køber du en Nissan hos Maul Biler tilbyder vi altid 1 måneds gratis forsikring til bilen igennem vores samarbejdspartner IF forsikring. Vores samarbejdspartner vil sammen med dig skræddersyet forsikringstilbuddet efter den gratis måned. 

Efter den første måned kan du frit vælge om tilbuddet passer dine behov eller ej.

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.Nissan Skanderborg

Nissan - japansk kvalitet

Nissan er en japansk bilfabrikant og bilmærke. Mærket blev stiftet i 1911 under navnet Kwaishinsha Motor af Masujiro Hashimoto, og i 1932 skiftet de navn til Datsun. I 1934 fik de deres endelige navn, da de skiftede navn til Nissan. Koncernen har hovedsæde i Yokohama tæt ved Tokyo. De indgik i starten af 1999 et strategisk partnerskab med Renault og Mitsubishi, som i dag kaldes Renault-Nissan-Mitsubishi alliancen. Det strategiske partnerskab har betyder en lang række fælles innovative løsninger. Alliancen er i dag en af verdens førende producenter af plug-in hybridbiler. 

Maul Biler er din lokale Nissan forhandler i Skanderborg. Du kan altid nemt og hurtigt komme hertil via motorvej. Hvad end du kommer fra Aarhus, Silkeborg, Horsens eller andre steder i landet. Vi har været autoriseret forhandler siden 2011, og vi har altid en række nye modeller stående på lager klar til dig. Kom blandt andet og oplev vores: Micra, Juke, Leaf, Qashqai, X-trail samt hele vores varevogn setup.

Frontløber indenfor elbiler og batterier

Nissan har altid været en af de tunge drenge på elbilmarkedet og Leaf er et godt eksempel på dette, da den i 2018 blev kåret til den bedst sælgende elbil i Europa med mere end 40.000 solgte biler. Det har medført at man har opgraderet batteriet, så du i dag kan få en Leaf E+ med 62 kWh batteri, med en rækkevidde på op til 385 km. Det nye skud på elbilsstammen er den kommende Ariya som kommer til Danmark i 2021. 

Qashqai - Danmarks mest solgte SUV

En af Nissans andre darlings er Danmarks mest solgte SUV – Nissan Qashqai. Noget der understøtter Nissan Qashqais popularitet, er at den i 2017 nåede en milepæl på 3.000.000 produceret biler på en 10-årige periode. 

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på