Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Nissan

Nissan Micra

Nissan Juke

Nissan Leaf

Nissan Qashqai

Nissan X-trail

Nye Nissan Qashqai

Din Lokale Nissan forhandler i Skanderborg

Nissan er en japansk bilfabrikant og bilmærke. Mærket blev stiftet i 1911 under navnet Kwaishinsha Motor af Masujiro Hashimoto, og i 1932 skiftet de navn til Datsun. I 1934 fik de deres endelige navn, da de skiftede navn til Nissan. Koncernen har hovedsæde i Yokohama tæt ved Tokyo. De indgik i starten af 1999 et strategisk partnerskab med Renault og Mitsubishi, som i dag kaldes Renault-Nissan-Mitsubishi alliancen. Det strategiske partnerskab har betyder en lang række fælles innovative løsninger. Alliancen er i dag en af verdens førende producenter af plug-in hybridbiler. 

Maul Biler er din lokale Nissan forhandler i Skanderborg. Du kan altid nemt og hurtigt komme hertil via motorvej. Hvad end du kommer fra Aarhus, Silkeborg, Horsens eller andre steder i landet. Vi har været autoriseret forhandler siden 2011, og vi har altid en række nye modeller stående på lager klar til dig. Kom blandt andet og oplev vores: Micra, Juke, Leaf, Qashqai, X-trail samt hele vores varevogn setup.

Frontløber indenfor elbiler og batterier

Nissan har altid været en af de tunge drenge på elbilmarkedet og Leaf er et godt eksempel på dette, da den i 2018 blev kåret til den bedst sælgende elbil i Europa med mere end 40.000 solgte biler. Det har medført at man har opgraderet batteriet, så du i dag kan få en Leaf E+ med 62 kWh batteri, med en rækkevidde på op til 385 km. Det nye skud på elbilsstammen er den kommende Ariya som kommer til Danmark i 2021. 

Qashqai – Danmarks mest solgte SUV

En af Nissans andre darlings er Danmarks mest solgte SUV – Nissan Qashqai. Noget der understøtter Nissan Qashqais popularitet, er at den i 2017 nåede en milepæl på 3.000.000 produceret biler på en 10-årige periode. Qashqai fås fra 214.780 kr eller kun 2.155 kr. pr/md. Læs mere her.

Find os på Facebook

Liv Bjerrre

5/5

Vi havde en super fin og behagelig rådgivningssamtale med Mathias ifbm. valg af bil, nu hvor vi er blevet et familiemedlem rigere og ikke længere kan være i vores nuværende bil.

Thomas Andersen

5/5

God service med kundens behov i centrum.
Aftaler blev overholdt og der blev hurtigt svaret retur ved spørgsmål.

Henrik Kok

5/5
Meget behagelig og kompetent service ved Maul Biler Skanderborg. Alt var klart til aftalt tid og jeg fik hjælp til handel med bil, så der ikke var tvivl om hvor jeg stod.

Vi sidder klar til at beregne en pris på din bil!

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på