Nissan Micra - Tilbud og kampagner

Nissan Micra 100 HK Acenta – KUN 144.990 kr.

KUN SÅ LÆNGE LAGER HAVES

Lige nu kan du få en Nissan Micra 100 HK. Acenta fra kun 144.990 kr.* Kør sikkert med din familie og venner. Nissan Micra kommer med et lækkert sikkerhedsudstyr bl.a.

– Apple Carplay

– Skiltegenkendelse

– Intelligent Vognbaneassistent

– Intelligent nødbremse

– Fartpilot

*Kun så længe lager haves.

Nissan Micra – en sporty og avanceret minibil

Nissan Micra er en bil med attitude og stil, der befinder sig i klassen b-segmentet*. Nissan Micra er kendt som en dristig, sporty og højteknologisk minibil. I en Nissan Micra har du mulighed for at give din bil et personligt udtryk, der matcher dine behov. Nissan Micra 2020 kan du nemlig designe både indvendigt og udvendigt, så du får det udtryk på din bil, som du drømmer om. Nissan Micra har uden tvivl et frygtløst design og et lækkert sporty look. Ikke nok med det inspirerende design, så kommer Nissan Micra også med et hav af teknologisk ekstraudstyr*, som du kan tilkøbe for at øge din køreglæde.

 

Imponerende standardsikkerhedsudstyr Nissan Micra 2020

Med Nissan Micra 2020 får du en bil, som giver dig en tryg oplevelse i trafikken. Når du køber din Nissan Micra får du nemlig et imponerende standardsikkerhedsudstyr. Dette inkluderer airbags, et smart teknologisk advarselssystem for baneafgang og et automatisk nødbremsesystem, der kan stoppe dig i sammenstød i trafikken. Faktisk er sikkerheden så god i Nissan Micra, at den har opnået 5 ud af 5 stjerner i Euro NCAP’s (European New Car Assessment Programme) sikkerhedstest i 2017. Nissan Micra giver dig hermed en tryg oplevelse i trafikken.

 

3 forskellige udstyrsvarianter

Her hos Maul biler forhandler vi fire udstyrsvarianter: Nissan Micra Visia, Nissan Micra Acenta, Nissan Micra N-connecta og Nissan Micra Tekna. Hvis du er interesseret i at høre mere om vores varianter, så kontakt gerne en af vores sælgere her. Du finder mere om de forskellige udstyrsvarianter længere nede på siden.

 

Hvad er en minibil?

Hvis du ikke har helt styr på, hvilke bilklasser, der findes på markedet og hvad det er for en bil du skal vælge, så har vi her hos Maul biler skrevet en guide i de forskellige klasser og modeller, som vi tilbyder. Minibilen egner sig godt til dig, som har en lille familie eller bor alene og ikke ønsker en overkapacitet. Du kan finde vores side om minibiler her.

 

*Bilklasserne går fra A-E inden for de almindelige personbiler. A-klassen er de helt små mikrobiler og E-klassen er de store mellemklassebiler. E-segmentet dækker over den kategori, som hedder minibiler.

*Når du køber en Nissan Acenta eller Nissan N-Connecta får du noget ekstraudstyr med i pakken. Du kan frit vælge af tilkøbe ekstraudstyr til alle Nissan Micra udstyrsvarianterne.

Finansiering

Finansiering er beregnet som et eksempel, så det kan give dig et indtryk af, hvad bilen koster dig om måneden.
Finansieringsskabelon Micra

FRI START FRA NISSAN FORSIKRING

NÅR DU KØBER EN NISSAN FORSIKRING TIL DIN NISSAN, FÅR DU BL.A. DISSE FORDELE:
Check mark

Du får den første måneds Nissan Forsikring gratis.

Check mark

Altid kr. 3.000 i selvrisiko den første måned (valgfri derefter)

Check mark

Alle kunder +30 år som kører skadefri den første måned, bliver automatisk elitebilist.

Check mark

Øvrige kunder får mellem 4 og 8 års anciennitet ved skadefri kørsel den første måned.

Check mark

Får du en skade, henvises du til et autoriseret Nissan-værksted, der benytter originale reservedele.

Nissan kundefordele

Gratis 24/7 Nissan vejhjælp

Nissan vejhjælp
Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret 24-timers vejhjælp – uanset din bils alder. Det eneste du skal sørge for er, at din bil har overholdt sine autoriserede services.

Gratis sundhedstjek

Gratis sundhedstjek
Når din Nissan er til sit periodiske serviceeftersyn, basisservice eller en eventuel reparation, tilbyder vi altid et gratis sundhedstjek af din bil. Du får altid et tilbud på forhånd, så du kan se, hvad der skal laves, samt de samlede omkostninger.

Gratis lånebil, når du er på værksted

customer-promise-landing-page-1.jpg.ximg.l_4_m.smart
Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret gratis lånebil*, mens du har din egen bil til service eller reparation.

Vi anbefaler altid at booke en gratis lånebil på forhånd, så du kan være sikker på, at der er en ledig på det ønskede tidspunkt

Prismatch på din værkstedsregning

customer-promise-landing-page-2.jpg.ximg.l_4_m.smart
Hos Maul Biler stræber vi altid efter at give dig den bedst mulige service, hvilket vi blandt andet sikrer gennem vores toptrænede Nissan-teknikere, som har det nyeste Nissan-specialværktøj til rådighed. Vi ved, hvor vigtigt det er, at din bil har det godt, og som autoriseret Nissan-værksted ved vi, hvad din Nissan behøver, og vi garanterer, at du får mest værdi for pengene hos os.

Som autoriseret Nissan-værksted matcher vi altid prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedstilbud – inklusiv originale Nissan-reservedele samt arbejdstimer – inden for 25 km fra Maul Biler.

Anmeldelser fra medier

Udstyrsvarianter

visia

Visia

149.070KR

 • 15″ stålfælge

  • Radio, 2 højttalere, USB/AUX/MP3/Bluetooth®

   • Intelligent Trace Control

    • Intelligent Ride Control

     • Intelligent nødbremse med fodgængergenkendelse

      • Manuel aircondition med pollenfilter
Acenta

Acenta

159.070KR

 • Fartpilot

  • 5″ avanceret infoskærm i farver

   • 7” Display Audio med 4 højtalere,AM/FM, MP3/AUX/ Bluetooth®

    • Apple CarPlay® opkobling
N-con

N-Connecta

169.070KR

 • Automatisk klimaanlæg med pollenfilter

  • Intelligent Vognbaneassistent

   • 16″ alufælge

    • Nøglefri betjening med i-key og start/stop-knap
tekna

Tekna

187.112KR

 • 16″” alufælge med diamantslibning

  • BOSE Personal® audiosystem med 6 højttalere

   • Bakkamera med parkeringssensorer bag

    • NissanConnect: Integreret navigations- og audiosystem med Door-to-Door navigation

     • LED-forlygter og LED Tågeforlygter

FABRIKSGARANTI

3 år / 100.000 km

Når du køber en ny Nissan hos Maul Biler, følger der altid tryghed med i handlen! På alle nye Nissaner er der nemlig 3 år / 100.000 km nybilsgaranti.

Som et af Nissans kundeløfter får du sammen med garantien Nissan Assistance, som er din 24/7 vejhjælp, der gælder så længe, du overholder dit autoriserede service. 

Som en ekstra ting får du også 3 års lakgaranti og hele 12 års gennemtæringsgaranti, når du køber en ny Nissan. 

Ønsker du at udvide din garantiperiode kan du vælge og tilkøbe Nissan udvidet tryghed.