Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo
NISSAN QASHQAI

Nissan QASHQAI verdens sikreste SUV

Nissan Qashqai kommer med en masse lækkert udstyr, hvilket også er med til at gøre den til en af verdens mest sikre biler. Qashqai har et rumligt bagagerum på hele 479 liter og kan trække op til 1.800 kg.

Optimér din køreglæde

Nissan Qashqai - Genmemført køreglæde

Pris fra 280.357 kr.

Leasing fra 4.395 kr./md.

Udformningen af den nyeste Nissan Qashqai kan optimalt beskrives som futuristisk, hvilket uden tvivl vil få forbipasserende til at vende sig med et strejf af misundelse!

Nissan qashqai eksteriør
Oplev Nissans mange skjulte detaljer.
Det mener vores Nissan-ekspert

"Nissan Qashqai er en perfekt bil til mange forskellige behov "

Har du et spørgsmål om Nissan QASHQAI så brug knappen nedenfor.

Nissan Qashqai - Spækket med udstyr

Nissan qashqai interiør

Opgraderet ProPILOT førerassistent system

I den splinternye Qashqai er der også indarbejdet det næste trin af ProPILOT-førerassistent-systemet, hvilket giver en udvidet grad af førerassistance. Dette kaldes ProPILOT med Navi-link. Og du vil simpelthen elske, hvordan det formår at formindske træthed og stress under kørslen, samtidig med at det føles så intuitivt at betjene. Hele styresystemet og kameraerne arbejder uafbrudt med at holde styr på bilens position, så den altid forbliver præcist i midten af vejbanen. Og bare rolig, den holder både den indstillede hastighed og den rette afstand til bilen foran. Det er næsten som om, den er din egen vidunderlige copilot, der altid er der for at støtte dig på vejen.

Hvad er nyt ved den nye Nissan Qashqai?

Præcis som med de to tidligere generationer, er det fantastiske design til den helt nye Nissan Qashqai blevet skabt i Nissans European Design Studio i det pulserende hjerte af London, Storbritannien.

Den spritnye Nissan Qashqai 2023 har stadig sin karakteristiske udstråling, men i denne tredje generation er den blevet endnu mere muskuløs, skarp og moderne.

På ydersiden stråler Qashqais forbedrede kropsholdning med selvtillid, med de fremtrædende skulderlinjer, en udstrakt akselafstand og de imponerende 20-tommer alufælge – en frisk tilføjelse til Nissan Qashqai.

Bilens akselafstand er blevet udvidet med +20 mm, den samlede længde er vokset med +35 mm. En marginal stigning i højden (+25 mm) og en breddeforøgelse på +32 mm skaber en endnu mere imponerende tilstedeværelse på vejen.

Fronten af den helt nye Qashqai imponerer med sin udvidede Nissan V-Motion-grill i glinsende krom, prydet med en sekundær pinstripe af satin-krom for at understrege dens præcision. Dette flankeres af slanke og avancerede LED-matrix-forlygter med deres karakteristiske boomerang-formede kørelys.

Belysningen forrest på den nye Qashqai er blevet opgraderet fra den tidligere model, nu med en slankere og skarpere designæstetik, takket være den innovative LED-teknologi.

Fra siden fremtræder den nye Qashqai mere atletisk og dynamisk med en enkelt, hastig linje, der løber gennem bilens karrosseri fra front til bagende. Dette giver ikke kun bilen en horisontal elegance, men formidler også en stærk følelse af bevægelse og dynamik.

Den nye Qashqai vil skille sig ud i mængden med hele 11 forskellige kropsfarver og yderligere fem tofarvede kombinationer, hvilket giver dig en fantastisk palette på hele 16 variationer at vælge imellem. Din personlige stil vil for alvor komme til udtryk i den nye Qashqai.

Nissan qashqai eksteriør
Nissan qashqai interiør

Smarte nye løsninger

Den spritnye Qashqai byder på et avanceret infotainment-system, der omfatter en bred vifte af tjenester, der gør din køreoplevelse helt exceptionel. Her får du sømløs integration af smartphones, WiFi i bilen til op til syv enheder og det intelligente NissanConnect Services. Dette er en dedikeret app, der forbinder din bil og telefon på en enestående måde.

Den større 9-tommers NissanConnect-skærm med forbedret opløsning fungerer som en digital portal til navigation, underholdning og indstillinger for dit køretøj. Den er fuldt kompatibel med både Android Auto® og Apple CarPlay®, og det bedste af det hele er, at du nu kan nyde trådløs Apple CarPlay®.

En splinterny, high-definition 12,3-tommers TFT multi-informationsskærm giver dig mulighed for at tilpasse layoutet og vælge mellem navigation, underholdning, trafik- eller køretøjsinformation. Alt styres fra en ny drejeknap på rattet. Og for at tilføje et strejf af Nissans japanske arv, er TFT-skærmen omgivet af traditionelt “Kiriko”-skåret glas, der tilføjer en unik æstetik til den digitale baggrund.

Den innovative nye Head-Up Display (HUD) på 10,8 tommer giver dig den største billedstørrelse i sin klasse. Navigation, førerassistance og vejinformation projiceres på forruden inden for førerens synsfelt, hvilket gør det endnu nemmere at holde fokus på vejen.

Home-to-car fungerer sømløst med både Google Assistant og Amazon Alexa-enheder. Du kan give kommandoer til dit køretøj, sende destinationer til bilens navigation ved blot at tale til din smarte enhed, og dette minimerer den tid, det tager at indtaste destinationen manuelt.

Gennem NissanConnect Services-appen får du adgang til køretøjsstyringsfunktioner som horn og lys, samt muligheden for at låse døren. Du kan endda indstille smarte alarmer med specifikke parametre som hastighed, tid og zone, og appen sender dig underretninger, hvis disse parametre overskrides.

Hvis du foretrækker ikke at bruge din telefon til navigation, tilbyder systemet et 3D-kort med live trafikopdateringer. Dette omfatter avancerede navigationsfunktioner såsom kortopdateringer over luften, realtids trafikinformation, Google Street View og aktuelle brændstofpriser. Og hvis du har brug for dør-til-dør-navigation, så er denne funktion også tilgængelig gennem appen.

Med den nye Qashqai får du ikke bare en bil, du får en teknologisk ledsager, der tager din køreoplevelse til nye højder

Nissan qashqai 2021

Større bagagerum

Den samlede bagagekapacitet er steget med over 50 liter fra den foregående generation, dels takket være, at last gulvet er sænket med 20 mm.

Nissan qashqai eksteriør

Intelligente LED forlygter​

I den nye Qashqai har ingeniørerne udviklet et avanceret forlygte system, der tilpasser lysstrålen i forhold til vejens beskaffenhed og andre kørere. Lysstrålen er inddelt i 12 individuelle elementer, der hver især deaktiveres, når der kommer en modkørende bil. Takket være dette system kan der fastholdes et kraftigere lys, uden at det forstyrrer den modkørende billist.

Nissan qashqai interiør

E-power

Den nye Nissan Qashqai 2022 vil være den første model hos Nissan, der får Nissan innovative e-POWER system i Europa. Det nye system fra Nissan vil give dig som bruger af bilen en oplevelse af at kører elbil, da bilen er drevet af en elektrisk motor. e-POWER er bygget af et højtydende batteri og en drivline, der er integreret med en benzinmotor, samt en generator, inverter og en motor. I de fleste hybridbiler vi kender i dag, drives bilen af en elmotor og en benzinmotor. Dette er ikke tilfældet i den nye e-POWER motor, da denne ikke drives af benzinmotoren. Benzinmotoren giver udelukkende energi til opladning af batteriet.

GALLERI

Kig nærmere på Nissan QASHQAI

TAL PÅ QASHQAI

Bliv klogere på den nye Nissan Qashqai

SIKKERHED

Nissan QASHQAI er en af de mest sikre biler.

Når Euro NCAP testen, kan du finde den her.

0 %
Adult Occupant
0 %
Child Occupant
0 %
Pedestrian
0 %
Safety Assist
Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Nissan QASHQAI

Ja, den nye Nissan Qashqai kommer som 2WD- og 4WD varianter, samt som 6-trins manuel eller ny Xtronic-transmission og ren elektrisk motorkørsel takket være e-POWER.

4WD vil kun være tilgængelig på 156 hk Xtronic-modeller. Et nyt 4WD-kontrolsystem og drivselecter er mere intuitivt og intelligent og tilpasser sig til eksterne forhold med fem kørselsformer – Standard, ECO, Sport, Sne og Off-Road.

Ja, den er kompatibel med både Android Auto® og Apple CarPlay®, med trådløs Apple CarPlay®.

Ja, det er muligt er få træk til den nye Nissan Qashqai 2022.

Længde

mm

4425 (+35)

Højde

mm

1635 (+10)

Brede

mm

1838 (+32)

Hjulafstand

mm

2666 (+20)

Hvad er din bil værd?

Hos Maul Biler har vi forsøgt, at gøre det nemt at handle og sælge bil. Derfor kan du nemt og hurtigt få en gratis vurdering af din bil. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker at sælge din bil eller ønsker at bilen skal indgå i en handel med os.

Se flere nyere brugte biler

 
 
 

Modeloversigt

MODELOVERSIGT

Nissan QASHQAI modeller

Vi har samlet et overblik over alle de udstyrsvarianter du kan vælge i mellem. Her finder du også den enkelte models købs- og leasingpris. 

Bemærk! Du kan trykke “Leasingberegner” og beregne din leasingpris, præcis som du ønsker den.

Nissan Qashqai

Visia

MHEV (Mild hybrid) 140 HK. Manuel gear

Priser fra

280.357 kr.

Nissan Qashqai

Acenta

MHEV (Mild hybrid) 140 HK. Manuel gear

Priser fra

330.339 kr.

Nissan Qashqai

Acenta

MHEV (Mild hybrid) 158 HK. Automatgear

Priser fra

335.321 kr.

Leasing fra

4.395 kr./md. 

Nissan Qashqai

N-connecta

MHEV (Mild hybrid) 140 HK. manuel gear

Priser fra

346.375 kr.

Nissan Qashqai

N-connecta

MHEV (Mild hybrid) 158 HK. Automatgear

Priser fra

371.357 kr.

Leasing fra

4.695 kr./md. 

Nissan Qashqai

Tekna

MHEV (Mild hybrid) 140 HK. Manuel gear

Priser fra

376.197 kr.

Nissan Qashqai

Tekna

MHEV (Mild hybrid) 158 HK. Automatgear

Priser fra

382.703 kr.

Leasing fra

4.995 kr./md. 

Nissan Qashqai

Tekna+

MHEV (Mild hybrid) 158 HK. Automatgear

Priser fra

420.518 kr.

Leasing fra

5.195 kr./md. 

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Spørg eksperten

Har du et teknisk spørgsmål så kontakt mig og mine kolleger!

Få første måneds bilforsikring gratis

Køber du en Nissan hos Maul Biler tilbyder vi altid 1 måneds gratis forsikring til bilen igennem vores samarbejdspartner IF forsikring. Vores samarbejdspartner vil sammen med dig skræddersyet forsikringstilbuddet efter den gratis måned. 

Efter den første måned kan du frit vælge om tilbuddet passer dine behov eller ej.

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.Leasingtilbud

LEASING

Leasing af Nissan Qashqai
- privat eller som firmabil

Hos Maul Biler tilbyder vi privatleasing af den nye Nissan Qashqai med priser fra 4.395 kr./md.

Nissan privatleasing er til dig som gerne vil have styr på din økonomi. Du får nemlig en fast månedlig ydelse, samt undgår de uforudsete omkostninger der kan komme igennem værkstedsregninger eller værditab på bilen. 

En leasingaftale kan sammensættes på mange måder, og vi regner gerne et skarpt og konkurrencedygtigt tilbud til dig.

Leasingaftalen igennem Nissan er godkendt af FDM. Aftalen er forudsat en positiv kreditgodkendelse. Der tages forbehold for tastefejl, samt prisændringer fra Nissan. 

Aktuelle kampagner og tilbud på Nissan Qashqai

Få et tilbud

Fandt du ikke lige præcis det du søgte? Bare rolig. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig godt videre, hvad end du ønsker en prøvetur eller blot et tilbud på din nye bil. Tøv ikke med at kontakte os på 86520033. 

Bestil tilbud

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på