Nissan Jukes Blå Bog:

Nissan Juke har altid været en bil, som skiller vandene en smule – og det gør den stadig. Men med denne anden generation af Nissan Juke er vi helt overbevist om, at piben får en anden lyd. Nok er den nye Nissan Juke stadig dristig og helt sin egen, men designet på den er blevet en del mere harmonisk og velafbalanceret, hvilket vil passe til endnu flere bilkøbere. 

Når man taler om Nissan Juke, taler man ofte om designet. Her er Juken helt sikkert en charmetrold med sit kompakte crossover look og de coupélignende taglinjer samt de voluminøse former, som gør den helt unik. Nissan Juke har fået en opgradering på forlygterne, som stadig er runde med sin tjekkede ledlys-signatur, der smukt glider igennem nattens mørke. Bilen er bygget op omkring samme platform som fætrene Renault Clio og Renault Captur, hvilket betyder, at bilen er blevet en smule bredere, noget længere og en anelse højere end forgængeren. Dette gør naturligvis, at du vil opleve den nye Nissan Juke som værende meget mere rummelig. 

Den ekstra rummeligjed finder du især i bagagerummet, hvor der er kommet hele 20 procent mere plads, hvilket også gør det nemt at få plads til en barnevogn – se eventuelt vores barnevognsguide.

En forbedret Nissan Juke på flere punkter

Ved instrumentbordet finder du en række nye lækre detaljer, og du bliver forkælet med en række blødere materialer, som giver dig en følelse af ekstra luksus. I forhold til sikkerhedssystemerne har disse fået en større opgradering, så du nu får smarte features som for eksempel skiltegenkendelse, nødopkald og vejhjælpsopkald, Intelligent nødbremse med registrering af fodgængere og cyklister, Intelligent vognbaneassistent, samt Hill-start Assist. Derudover har du mulighed for at tilkøbe adaptiv fartpilot, der er perfekt under motorvejskørsel. 

Når det kommer til motorprogrammet, har Nissan heldigvis gjort det dejligt nemt. Du kan nemlig kun vælge imellem en 3-cylindret 1.0 liters benzinmotor, der er udstyret med 117 hestekræfter med 6 manuelle gear, eller en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse (DCT). Med det nye motorsetup vil du opleve en nedsat CO2-udledning på hele 30 procent i forhold til forgængeren. 

Længere nede på siden kan du læse om de forskellige udstyrsvarianter.

Nissan Juke - Tilbud og kampagner

FÅ 15.000 KR I ORIGINALT NISSAN TILBEHØR

Den originale Nissan JUKE sprængte rammerne med en unik stil. Nu er den nye Nissan JUKE klar til igen at rykke dine tanker om kompakte SUV’er.

Lige nu får du, når du køber din Nissan Juke tilbehør med for 15.000 KR. Du kan bl.a. vælge vores lanceringspakke som indeholder:

– Gummimåtter m. kant (4 stk.)

– Vendbar bagagerumspakke

– Indstigningslister m. lys

– Liste til kofanger (sølv)

Nissan Juke kampagne

Finansiering

Finansiering er beregnet som et eksempel, så det kan give dig et indtryk af, hvad bilen koster dig om måneden
Finansieringsskabelon Nissan Juke

FRI START FRA NISSAN FORSIKRING

NÅR DU KØBER EN NISSAN FORSIKRING TIL DIN NISSAN, FÅR DU BL.A. DISSE FORDELE:
Check mark

Du får den første måneds Nissan Forsikring gratis.

Check mark

Altid kr. 3.000 i selvrisiko den første måned (valgfri derefter).

Check mark

Alle kunder +30 år som kører skadefri den første måned bliver automatisk elitebilist.

Check mark

Øvrige kunder får mellem 4 og 8 års anciennitet ved skadefri kørsel den første måned.

Check mark

Får du en skade, henvises du til et autoriseret Nissan-værksted, der benytter originale reservedele.

Nissan kundefordele

Gratis 24/7 Nissan vejhjælp

Nissan vejhjælp
Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret 24-timers vejhjælp – uanset din bils alder. Det eneste du skal sørge for er, at din bil har overholdt sine autoriserede services.

Gratis sundhedstjek

Gratis sundhedstjek
Når din Nissan er til sit periodiske serviceeftersyn, basisservice eller en eventuel reparation, tilbyder vi altid et gratis sundhedstjek af din bil. Du får altid et tilbud på forhånd, så du kan se, hvad der skal laves, samt de samlede omkostninger.

Gratis lånebil når du er på værksted

customer-promise-landing-page-1.jpg.ximg.l_4_m.smart
Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret gratis lånebil*, mens du har din egen bil til service eller reparation.

Vi anbefaler altid at booke en gratis lånebil på forhånd, så du kan være sikker på, at der er en ledig bil på det ønskede tidspunkt

Prismatch på din værkstedsregning

customer-promise-landing-page-2.jpg.ximg.l_4_m.smart
Hos Maul Biler stræber vi altid efter at give dig den bedst mulige service, hvilket vi blandt andet sikrer gennem vores toptrænede Nissan-teknikere, som har det nyeste Nissan-specialværktøj til rådighed. Vi ved, hvor vigtigt det er, at din bil har det godt, og som autoriseret Nissan-værksted ved vi, hvad din Nissan behøver, og vi garanterer, at du får mest værdi for pengene hos os.

Som autoriseret Nissan-værksted matcher vi altid prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedstilbud – inklusiv originale Nissan-reservedele samt arbejdstimer – inden for en radius af 25 km fra Maul Biler.

Anmeldelser fra medier

Nissan Juke anmeldelse
Nissan Juke anmeldelse
Nissan Juke anmeldelse

Udstyrsvarianter

Nissan Juke visia

Visia

199.990KR

 • Motor 1,0 117 HK
 • Grøn ejerafgift 540 kr halvårligt
 • Km/l 16,9
 • Gearkasse Fåes som manuel og automatgear
 • Standard udstyr Sportssæder, intelligent nødbremse, vognbaneassisent, skiltegenkendelse, isofix, bluetooth, fartpilot, aircondition

Nissan Juke Acenta

Acenta

209.990KR

 • Motor 1,0 117 HK
 • Grøn ejerafgift 540 kr. halvårligt
 • Km/l 16,7
 • Gearkasse Fåes som manuel og automatgear
 • Udover visia standard udstyr Sædevarme, 8″ touchscren, Apple Carplay, Google Android auto, bakkamera, opvarmede og automatisk foldbare sidespejle, 17 tommer alufælge

Nissan Juke N-connecta

N-Connecta

229.990KR

 • Motor 1,0 117 HK
 • Grøn ejerafgift 540 kr. halvårligt
 • Km/l 16,9
 • Gearkasse Fåes som manuel og automatgear
  • Udover acenta standard udstyr klimaanlæg, regnsensor, led-tågeforlygter, mørk tonede ruder, armlæn, 6 højtalere, nøglefri betjening, elektronisk p-bremse, p-sensor bag, led forlygter

Nissan Juke Tekna

Tekna

249.990KR

   • Motor 1,0 117 HK
   • Grøn ejerafgift 540 kr. halvårligt
   • Km/l 16,9
   • Gearkasse Fåes som manuel og automatgear
   • Udover N-connecta standard udstyr Blind-spot detection, 360 graders kamera, propilot (adaptiv fartpilot), p-sensor for og bag, bose personal-højtalere sæt (4 højtalere, 2 højtalere i nakkestøtterne)

FABRIKSGARANTI

3 år / 100.000 km

Når du køber en ny Nissan hos Maul Biler, følger der altid tryghed med i handlen! På alle nye Nissaner er der nemlig 3 år / 100.000 km nybilsgaranti.

Som et af Nissans kundeløfter får du sammen med garantien Nissan Assistance, som er din 24/7 vejhjælp, der gælder så længe, du overholder dit autoriserede service. 

Som en ekstra ting får du også 3 års lakgaranti og hele 12 års gennemtæringsgaranti, når du køber en ny Nissan. 

Ønsker du at udvide din garantiperiode kan du vælge og tilkøbe Nissan udvidet tryghed.