Barnevognsguide – er der plads til en barnevogn i en Nissan Juke?

Står du og overvejer en Nissan Juke som din næste bil, og er du i tvivl om, hvorvidt der er plads til en barnevogn? Svaret i vores barnevognsguide er ja. I Nissan Juke får du et bagagerum på 422 liter og ved at skille barnevognen (Arden Denmark Supreme Plus) ad, kan du få plads til den.

Nissan Juke er en dejlig SUV, der både kan bruges som bybil og til at køre på landevejene. Den har et stort og bredt udsyn, som giver et godt overblik over trafik og smukke landskaber. Nissan Juke er en bil med et rummeligt bagagerum, hvor der er fint plads til en barnevogn, og som har god plads og komfort inde i bilen. Derudover har Nissan Juke et anderledes helhedsudtryk og et lækkert design. Derfor er denne bil til dig, der gerne vil have plads til en barnevogn og familiens medlemmer, men samtidig gerne vil have en bil, der ser smart ud, og som folk kigger efter på vejene!

Pris fra 207.090 kr. 

Bagagerum: 422 liter

Med sæderne klappet: 1.305 liter

Læs mere Nissan Juke her.

Slide op på billedet og se om barnevognen kan være der​

barnevognsguide - Nissan Jukebarnevognsguide - Nissan Juke

Skal jeg hjælpe med at finde din næste bil?

Mathias Schaadt-Hansen

Far til Alfred

61438202


Hvis du gerne vi have lidt mere plads - Kan du overveje disse

Brug vores barnevognsguide som en hjælp

Når du og dit barn skal ud i verden sammen, så kan det rette køretøj være med til at gøre en forskel på jeres daglige tur. Vi har lavet en barnevognsguide, som består af en række videoer, hvor vi har testet, hvorvidt der er plads til en barnevogn i din drømmebil.

Hos Maul Biler tilbyder vi en gratis rådgivning og sørger for at hjælpe dig godt igennem beslutningsprocessen ved at give dig det store overblik, når du og familien skal vælge jeres nye bil.

Tilbuddet er for både førstegangsforældre og for de mere garvede, der venter endnu et familiemedlem. Og du får selvfølgelig en hyggelig babypakke med, hvor vi har samlet lidt gode sager til dit barn.

Hvilken barnevogn har vi brugt i barnevognsguiden?

Barnevognen vi bruger i vores barnevognsguide, er en Arden Denmark Supreme Plus fra Pixizoo. Med Supreme Plus fra Arden Denmark kan du kombinere luksusfaktoren med dit nye barnevognskøb. Denne kvalitetsbarnevogn i et smukt og tidsløst design har plads til ét barn. At æstetikken er på plads, betyder heldigvis ikke, at du går glip af de mange forskellige praktiske funktioner – tværtimod. Barnevognen kan blandt andet lægges helt ned, så dit barn uden problemer kan snuppe sig en lur, når trætheden melder sig. Læs mere om Arden Supreme plus her.