Nissan Qashqai 2020 - Tilbud og kampagner

Nissan Qashqai 140 HK Visia – FRA 214.780 KR.

KUN SÅ LÆNGE LAGER HAVES

Nissan QASHQAI blev danskernes foretrukne bil i 2019. Det vil vi godt fejre med dig. Du kan derfor lige nu spare 40.000 kr. på f.eks. en QASHQAI Visia 140 HK 2020. Bilen har blandt andet:

-Bluetooth® håndfri telefoni
-Parkeringssensor for og bag
-Skiltegenkendelse
-Intelligent nødbremse
-Fartpilot med hastighedsbegrænser
og meget mere

Nissan Qashqai kampagne

Nissan Qashqai – den perfekte by crossover

Nissan Qashqai har længe været en favorit hos Dansker og blev i 2019 kåret danskernes foretrukne bil. Nissan Qashqai blev første lanceret på markedet tilbage i 2007 og har siden udviklet sig igennem årene til den fantastiske og gennemtestet SUV den er i dag. 

Oplev den teknologiske udvikling

De nye og forbedret Nissan Qashqai 2020 er med til at give dig endnu mere kontrol på vejen via sine top teknologiske motorer. Motorerne er bygget med den mest mulige respekt for miljøet, hvor man har arbejdet med at reducerer driftsomkostningerne, igennem en højere ydelse, samt drejningsmoment, hvilket er med til at give bilen en bedre respons, samt hurtigere acceleration til f.eks. overhalinger. Den nye 1,3 liters benzinmotor, fås 140 HK og 160 HK. Begge motorer er udviklet sådan at de har en forbedret energieffektivitet, så den opholder de nye og strengere europæiske miljønormer – alt dette uden at det er gået ud over køreglæden. Ud over benzinmotoren fås den også i en diesel variant med en 1,5 liters 115 HK som kører op til 18,9 på literen ud fra WLTP-standarderne. Begge varianter er det muligt at tilkøbe dem gnidningsfrie DCT-automatgearkasse. 

Skarp privatleasing på Nissan Qashqai 2020 

Flere og flere danskere vælger at privatlease deres nye bil. Årsagen til dette skal findes i, at mange ser en stor fordel i friheden ved at privatlease en bil fremfor at købe den. Vælger du at privatlease din nye Nissan Qashqai 2020 kender du nemlig udgifter til din bil hver måned. Derudover undgår at skulle tænke på evt gensalg i fremtiden og dermed det eventuelle værditab bilen vil opleve med tiden. Efter at aftalen er udløbet, skal du nemlig blot aflevere bilen retur til leasingselskabet som derefter vil tage sig af den. En leasingaftale løber typisk over 3 år, men du kan som forbruger allerede træde ud af aftalen efter 11 måneder. 

Netop nu kan du privatlease den nye Nissan Qashqai 2020 fra kun 2.995 ,-/md og med en udbetaling på kun 4.995 ,-

Se mere her.

Finansiering

Finansiering er beregnet som et eksempel, så det kan give dig et indtryk af, hvad bilen koster dig om måneden.
Finansieringsskabelon Nissan Qashqai

FRI START FRA NISSAN FORSIKRING

NÅR DU KØBER EN NISSAN FORSIKRING TIL DIN NISSAN, FÅR DU BL.A. DISSE FORDELE:
Check mark

Du får den første måneds Nissan Forsikring gratis.

Check mark

Altid kr. 3.000 i selvrisiko den første måned (valgfri derefter)

Check mark

Alle kunder +30 år som kører skadefri den første måned, bliver automatisk elitebilist.

Check mark

Øvrige kunder får mellem 4 og 8 års anciennitet ved skadefri kørsel den første måned.

Check mark

Får du en skade, henvises du til et autoriseret Nissan-værksted, der benytter originale reservedele.

Nissan kundefordele

Gratis 24/7 Nissan vejhjælp

customer-promise-landing-page-3.jpg.ximg.l_4_m.smart
Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret 24-timers vejhjælp – uanset din bils alder. Det eneste du skal sørge for er, at din bil har overholdt sine autoriserede services.

Gratis sundhedstjek

customer-promise-landing-page-4.jpg.ximg.l_4_m.smart
Når din Nissan er til sit periodiske serviceeftersyn, basisservice eller en eventuel reparation, tilbyder vi altid et gratis sundhedstjek af din bil. Du får altid et tilbud på forhånd, så du kan se, hvad der skal laves, samt de samlede omkostninger.

Gratis lånebil, når du er på værksted

customer-promise-landing-page-1.jpg.ximg.l_4_m.smart
Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret gratis lånebil*, mens du har din egen bil til service eller reparation.

Vi anbefaler altid at booke en gratis lånebil på forhånd, så du kan være sikker på, at der er en ledig på det ønskede tidspunkt

Prismatch på din værkstedsregning

customer-promise-landing-page-2.jpg.ximg.l_4_m.smart
Hos Maul Biler stræber vi altid efter at give dig den bedst mulige service, hvilket vi blandt andet sikrer gennem vores toptrænede Nissan-teknikere, som har det nyeste Nissan-specialværktøj til rådighed. Vi ved, hvor vigtigt det er, at din bil har det godt, og som autoriseret Nissan-værksted ved vi, hvad din Nissan behøver, og vi garanterer, at du får mest værdi for pengene hos os.

Som autoriseret Nissan-værksted matcher vi altid prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedstilbud – inklusiv originale Nissan-reservedele samt arbejdstimer – inden for 25 km fra Maul Biler.

Skal du vælge automatisk eller manuelt gear?

Nissan Qashqai - Manuel gear

Manuelt gear

Når det kommer til køreglæde, vil nogle nok mene, at køreglæden er størst i en bil med manuel gearkasse, da man selv har muligheden for at skifte gear og derved aktivt køre bilen. Lyder det, som noget du kender til, skal du helt sikkert vælge en manuel gearkasse.

Beregninger viser at nye biler med en manuel gearkasse ofte bruger ca. 6,2 til 6,9% mindre brændstof under kørsel i forhold til nye biler med en automatgearkasse.

Nissan Qashqai - automatgear

Automatgear

Ønsker du i stedet en behagelig og mere afslappet tur,bør du måske rette blikket mod en automat gearkasse. De nyere automatgear kasser er blevet utrolig hurtige i gearskiftet og du vil derfor næsten ikke mærke at bilen skifter op og ned i gear under kørsel. Automatgear er især en fordel under længere ture, så kører du en del lange ture, kan en automatgear kasse godt være noget for dig.

Hvad er Propilot, og hvorfor er det en fordel for dig?

Nissan har valgt at kalde deres nye og smarte adaptive fartpilot for Propilot. Systemet er udviklet til at gøre hver enkelt daglig køretur en del sikre, da den er med til at holde øje med vejen forude via sine front gående kamera og sensorer. Derudover kan den lette motorvejsafkørslen via sin intelligente vognbaneassistent som overtager styringen for dig og holder bilen indenfor vejstriberne, samt holder afstand til forankørende. Overall skulle Propilot systemet gerne være med til at motorvejstrafik ikke længere følelses som en stressfaktorer, men i stedet en behagelig tur.

Alt HOLDER FARTEN Justerer din bils hastighed og fastholder sikker afstand i forhold til trafikstrømmen.*
Alt BREMSER Ud fra trafikkens strøm kan ProPILOT få din Nissan QASHQAI til at stoppe helt op og derpå komme tilbage i fart, når trafikken igen begynder at flyde.*
Alt HOLDER DIG I VOGNBANEN Overvåger vognbanelinjerne og hjælper dig med at styre, så din bil forbliver midt på vejbanen.*

Opdater din navigation via telefonen

Ved hjælp af Nissans nye NissanConnect kan du planlægge din tur på forhånd, hvor den tager højde for eventuel trafiksituationer. Derudover kan du sende din ønsket rute via telefonen over til bilen, samt altid vide, hvor din bil er parkerede. Som noget ekstra smart, kan du nu også opdatere navigationssystemet derhjemme via din egen smartphone eller opkobling til ens lokale Wifi. TomTom premium-opdateringer til trafik og kort er gratis de første 5 år af bilens levetid.

Opkobling via Apple CarPlay® og Android Auto®

Vælger du en Nissan Qashqai 2020 med det nye infotainment-system vil du kunne opleve en række nye lækre features såsom 3D-kort, hurtigere smartphone-opkobling, stemmegenkendelse og mulighed for at tilkoble din telefon via Apple CarPlay® og Android Auto®*. Alt dette igennem en lækkre 7’’ multi-touchscreen, hvor du har mulighed for at tilpasse startskærmen ud fra dine behov – helt ligesom du kender det fra din smartphone.

*Android Auto er endnu ikke tilgængeligt i Danmark, dog er bilen forberedt til det.

Oplev nogle af de nye lækre funktioner du finder i rattet

Nissan Qashqai Sving-sving

Sving-for-sving rutevejledning.

Med en rutevejledning, der er nem og følge og lige foran dig i bilens instrumentpanel, når du hurtigere frem til din ønsket destination

Nissan Qashqai - Dæktryk

Dæktryksovervågning.

Systemet giver dig besked, hvis et dæk trænger til luft, og kan vise dig trykket på det enkelte dæk.

Nissan Qashqai - triptæller

Triptæller.

Hold øje med dine tal – alt fra hastighed til brændstofforbrug og afstand til tom tank vil være tydeligt for dig

Nissan Qashqai - triptæller

Gennemsnitlig antal L / 100 KM.

Det er nemt at se, hvordan du klarer dig når aktuel og gennemsnitlig brændstoføkonomi kun er et blik væk

Nissan Qashqai - Assist

Førerassitance.

Du kan nemt og hurtigt navigere i mellem de forskellige førerassitance du finder i Nissan Qashqai.

Nissan Qashqai - indstillinger

Køreindstillinger.

Hold øje med dine køreindstillinger via din kørecomputer. Vælge i mellem eco, normal eller sport.

Mulighed for Bose-personal soundsystem 

Nu har du muligheden for at nyde verdensklasse lyd via dit Bose-personal soundsystem. Ved hjælp at systemets højtaler vil du opleve en stor lydoplevelse, hvorend du sidder foran eller bagved. I soundsystemet får du hele 7 højttalere, det er med til at give lyden i din Nissan Qashqai de dybe og præcise toner du kender fra Bose.

Nissan Qashqai - Bose

Plads til hele familien

I Nissan Qashqai finder du et bagagerum på hele 430 liter, hvor der er god plads til hele familien. Der er både plads til barnevogn, og masse af kufferter, hvis du skal ud og rejse. Ønsker du lidt ekstra plads har Nissan Qashqai 70/30 splitbagsæder, som gør at bagagerummet bliver op til 1.598 liter.

Udstyr der gør hverdagen lidt lækre

Opvarmede sæder. 

Forsæder med varme er med til at give dig en behagelig oplevelse de kolde vintermorgener

Nissan Qashqai opvarmet sædder
Nissan Qashqai - klimaanlæg

2-zonet klimaanlæg 

Via det smarte 2-zonet klimaanlæg kan du nemt skræddersy temperaturen i bilen efter dine behov. Det ekstra smarte ved at det er 2-zonet er, at du som fører af bilen kan få varmet din side op, hvorimod din medpassager samtidig kan få kølet sin side ned – Nu er det slut med at skændes om temperaturen i bilen.

Nissan Qashqai - nøglefri

Nøglefri betjening 

Via den smarte nøglefri betjening kan du nemt styre alle fire ruder i bilen med et simpelt klik. Derudover er nøglen designet så den er let og fylder minimalt i lommen!

OP TIL 2000 KG PÅ ANHÆNGERTRÆKKET

Vælger du en Nissan Qashqai skal du ikke tænke på, om du får problemer med at trække din trailer eller campingvogn. Især den nye dieselmotor kan trække helt op til 2.000 kg. Vælger du i stedet en benzinmotor kan den trække op til 1.500 kg.

Maks. anhængervægt med bremser, kg
DIG-T 140 MT DIG-T 160 MT DIG-T 160 DCT dCi 115 MT dCi 115 DCT dCi 150 MT 4×2 dCi 150 MT 4×4 dCi 150 Xtronic 4×4
1,300 1,500 1,500 1,450 1,500 2,000 2,000 2,000

Udstyrsvarianter

test

Visia

214.780KR

 • Hill Start Assist

  • Fartpilot med hastighedsbegrænsning

   • Intelligent nødbremse (FEB), ESP, ABS, EBD og Brake Assist

    • Intelligent Ride Control

     • Intelligent nødbremse med fodgængergenkendelse

      • Manuel aircondition med pollenfilter
test2

Acenta

242.980KR

 • 17″ Alufælge

  • 5″ avanceret infoskærm i farver

   • Opvarmede og automatisk foldbare sidespejle

    • Apple CarPlay® opkobling
N-connecta

N-Connecta

255.270KR

 • Automatisk klimaanlæg med pollenfilter

  • Intelligent Vognbaneassistent

   • 18″ Alufælge

    • Nøglefri betjening med i-key og start/stop-knap
tekna

Tekna

281.270KR

 • Designsæder ”monoform” i dellæder

  • Bi-LED forlygter med Adaptivt kurvelys (SFS)

   • Bakkamera med parkeringssensorer bag

    • NissanConnect: Integreret navigations- og audiosystem med Door-to-Door navigation

     • Solskærm med make-up spejl med lys i fører- og passagersiden

FABRIKSGARANTI

3 år / 100.000 km

Når du køber en ny Nissan hos Maul Biler følger der altid tryghed med i handlen! På alle nye Nissaner er det nemlig 3 år / 100.000 km nybilsgaranti.

Som en af Nissans kundeløfter får du sammen med garantien Nissan Assistance, som er din 24/7 vejhjælp som gælder så længe du overholder dit autoriseret service. 

Som en ekstra ting får du også 3 års lakgaranti og hele 12 års gennemtæringsgaranti, når du køber en ny Nissan. 

Ønsker du at udvide din garantiperiode kan du vælge og tilkøbe Nissan udvidet tryghed.

Anmeldelser fra medier

Nissan Qashqai anmeldelse
Nissan Qashqai anmeldelse
Nissan Qashqai anmeldelse