Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Nissan fabriksgaranti​

Når du køber en ny Nissan hos Maul Biler, følger der altid tryghed med i handlen! På alle nye Nissaner er der nemlig 3 år / 100.000 km nybilsgaranti.

Som et af Nissans kundeløfter får du sammen med garantien Nissan Assistance, som er din vejhjælp døgnet rundt, som gælder så længe, du overholder dit autoriseret serviceeftersyn. 

Som en ekstra ting får du også 3 års lakgaranti og hele 12 års gennemtæringsgaranti, når du køber en ny Nissan. 

Nissan basisservice

Er din Nissan over 3 år gammel?

Nissan basisservice er et tilbud til de Nissan-kunder som har en Nissan, der er ældre end tre år. Nu hvor din bil har fået lidt år på bagen, er det vigtigt at du får kørt den til et regelmæssigt serviceeftersyn. Derfor har Nissan udviklet et basisserviceeftersyn til alle Nissaner over 3 år. Et Nissan basisservice indebærer: Tjek af de vigtigste dele, samt udskiftning af motorolie og oliefilter. Det bedste ved det hele er, at du får et autoriseret stempel i dit servicehæfte.  

Pris kun Kr. 1.495

Tilbud og kampagner

Nissan basisservice

kr. 1.495,-/md

  • Udskiftning af motorolie og oliefilter
  • Opdatering af bilens software*
  • Smørring af låse og hængsler
  • Kontrol af styretøj
  • Kontrol af batteri
  • Kontrol af lygter og advarselslamper
  • Kontrol af drivremme
  • Kontrol af kølesystem
  • Visuel kontrol af bremser

Husk at bestille tid

Vi anbefaler altid, at du skal få udført dit service på bilen – også selvom det måske virker som den intet fejler. Hos Maul Biler vil en af vores professionelle mekaniker kigge din bil igennem og enten bekræft, at bilen intet fejler eller eventuel finde en fejl i god tid inden skaden bliver større. Uanset hvad, kan du med ro i sindet kører fra vores værksted uden bekymringer og opretholde din bils gensalgsværdi. 

Vi anbefaler altid, du booker i god tid, så vi kan have en gratis lånebil klar til dig, når det er tid til service. Husk at vi som autoriseret Nissan-værksted matcher prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedstilbud – inklusiv originale Nissan-reservedele samt arbejdstimer – inden for 25 km fra Maul Biler.

Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret gratis lånebil*, mens du har din egen bil til service eller reparation.Vi anbefaler altid at booke en gratis lånebil på forhånd, så du kan være sikker på, at der er en ledig på det ønskede tidspunkt

Hos Maul biler står vi altid klar til at hjælpe dig med god service og vejledning, når du trænger til dæksskifte. Vi er en familievirksomhed, der ønsker at hjælpe med at give dig og din familie en tryg og sikker kørsel. Hvis du ønsker eller er i tvivl om, at du trænger til nye vinterdæk, så står vi klar til at vejlede dig i et eventuelt dækskifte. Kontakt vores værksted her.

Andre tilbud

Gratis vejhjælp

Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret 24-timers vejhjælp, givet bil har overholdt sine autoriserede services.

Gratis sundhedstjek

Når din Nissan er til sit periodiske serviceeftersyn, basisservice eller en eventuel reparation, tilbyder vi altid et gratis sundhedstjek af din bil.

Gratis lånebil

Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret gratis lånebil*, mens du har din egen bil til service eller reparation.

Prismatch

Som autoriseret Nissan-værksted matcher vi altid prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedstilbud – inklusiv originale Nissan-reservedele samt arbejdstimer – inden for 25 km fra Maul Biler.

Få en pris på udvidet garanti

Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt angående din henvendelse.

Book tid til din bil

Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt angående din henvendelse.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på