Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

NISSAN X-TRAIL

Nissan X-trail priser

Gratis babypakke

Book tid til en rådgivning og få en gratis babypakke. Ring ind og bestil en tid til din gratis rådgivning eller book online nu.

Læs mere

Få en plante

Hos Maul Biler A/S har vi derfor valgt at udskifte vores konventionelle chokoladeæsker med Spirens grønne gaver, som du får som en tak for, at du handler ny bil hos os.

Få en gratis togbillet

Nu skal du bare høre! Med internettets nye muligheder er bilmarkedet blevet mere dynamisk på tværs af hele Danmark. Vi tilbyder derfor dig en gratis togbillet i forbindelse med køb af bil.

Nissan X-trail til spot-pris

KUN 1 STK TILBAGE!

I januar 2021, kan du  få din Nissan X-trail Visia fra kun kr. 297.703,-

I X-trail Visia får du halogenforlygter med LED-signatur, radio, parkeringssensor i for og bag, fartpilot, intelligent nødbremse & manuel aircondition med pollenfilter.

Desuden kører vi lige nu en særlig kampagne, hvor du får dine vinterhjul med i prisen, når du køber din Nissan X-trail. 

Tilbud og kampagner
Nissan X-trail Acenta

Visia

*Billedet viser en Acenta

Nissan X-trail N-connecta

N-design

Hvilken farve passer dig bedst?

Nissan X-trail

Bygget til eventyr

Nissan X-trail er en firehjulstrækker skabt til familieeventyr. Med den nye Nissan X-trail kan du og din familie opleve glæderne ved familielivet i en større og mere vovet firehjulstrækker, som har alt, hvad du og din familie behøver. Nissan X-trail er designet med: Muskuløs stil, robuste egenskaber, avanceret teknologi og en stor portion komfort og fleksibilitet – så bilen kan tilpasses dine actionfyldte eventyr. Med Nissan X-trail kan du blæse familien omkuld ved at kombinere 4×4 (firehjulstræk) og førsteklassesdesign. Nissan X-trail er et pragteksemplar på en firehjulstrukket SUV, der både er smart, højteknologisk og praktisk.

Intelligent 4-hjulstrækker

Med den nye avancerede teknologi får du i Nissan X-trail en bil, der kan omstille sig lynhurtigt til nye vejrforhold. Nissan X-trail er designet til automatisk at sende kraft ud i de hjul, der har mest brug for det, når det regner og sner. Den intelligente firehjulstrækker Nissan X-trail garanterer en imponerende trækkraft i alle situationer.

Udenvendigt

Starter man med at se på det udvendige design, er det tydeligt, at Nissan har kælet for designet i deres Nissan X-trail. I denne bil får du en bil bygget af stål og styrke, der udstråler en vovet attitude. Nissan X-trail er særligt kendetegnet ved sit V-formede gitter, der giver bilen et atletisk og stærkt udtryk, som kalder på eventyr. Herudover kommer Nissan X-trail med 18” alufælge*, der giver bilen et stilfuldt look. Det luksuriøse look på denne firehjulstrækker fortsætter også i de små detaljer. Blandt andet kommer Nissan X-trail med dørkarme i krom og auto-sammenklappelige sidespejle – Nissan X-trail er en bil, der har lært at passe på sig selv.

Indvendigt

I det indvendige design begås intet kompromis på bilens rå styrke og lækre look. På førersædet mødes du af et friskt og moderne udtryk, der ligger op til at verden er åben – Nissan X-trail er en bil til at dele. Herudover har Nissan X-trail opvarmet rat. Et sportsrat med flad bund, der byder dig varmt velkommen i din bil. Yderligere mødes du af en gearkonsol i læder, hvilket giver et luksuriøst look til gearkonsollen. 

Sidst men ikke mindst har du i Nissan X-trail mulighed for at tilvælge et ruskindslignende look som betræk til dine bilsæder. Dette kan dog kun tilvælges til udstyrsvarianterne Visia, Acenta og N-Connecta. Det luksuriøse look fortsættes altså i Nissan X-trails indvendige design. Hvis du står tilbage med spørgsmål om Nissan X-trail, så kontakt os her.

Finansiering

kr. 2.930,-/md

Nedenfor vil du kunne se et eksempel på finansiering af en Nissan X-trail. Det kan give dig et indtryk af, hvad bilen vil koste dig i måneden. 

Nissan forsikring

1 måned gratis

Du får en første måneds Nissan Forsikring gratis. Lav selvrisiko. Første måned er fastlagt til kr. 3.000,-, derefter kan du justere den efter eget ønske.

Kør en måned skadesfri

Alle kunder +30 år som kører skadesfrit den første måned, vil automatisk blive elitebilist.

Øg din anciennitet

Øvrige kunder får mellem 4 - 8 års anciennitet ved skadesfri kørsel den første måned.

Originale reservedele

Skulle du være uheldig at få en skade på din bil, bliver du henvist til et autoriseret Nissan værksted, der benytter originale reservedele.

Gratis vejhjælp

Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret 24-timers vejhjælp, givet bil har overholdt sine autoriserede services.

Gratis sundhedstjek

Når din Nissan er til sit periodiske serviceeftersyn, basisservice eller en eventuel reparation, tilbyder vi altid et gratis sundhedstjek af din bil.

Gratis lånebil

Som Nissan-kunde og medlem af You+Nissan er du sikret gratis lånebil*, mens du har din egen bil til service eller reparation.

Prismatch

Som autoriseret Nissan-værksted matcher vi altid prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedstilbud – inklusiv originale Nissan-reservedele samt arbejdstimer – inden for 25 km fra Maul Biler.

Komfortabel familiebil

Fra Aygo til X-trail

Jeg har hen over juleferien haft fornøjelsen af at udskifte min lille Toyota Aygo med en super lækker Nissan X-Trail – med intet mindre end 7 sæder.

Nissan X-Trail er en firehjulstrækker, og så kan man vel i bund og grund kalde den storebror til Nissan Quasqai, da den er større, og mere rummelig.

Det var luksuriøst på alle tænkelige måder, alle der kører en lille bybil ved, at der er minimal med komfort i en Aygo, og jeg erkender, at jeg på ingen måde havde lyst til at bytte rundt igen. Jeg har på intet tidspunkt savnet min Aygo.
Du får simpelthen så vanvittig meget komfort i Nissan X-Trail, som er til at betale.

God indstigning

Med mine 183 cm, har jeg altid ønsket mig, at jeg kan stige op i en bil og slippe for omvendt at kæmpe sig op af bilen. I Nissan X-Trail stiger du op i bilen, og skal ikke krympe dig sammen for at komme hverken ind eller ud af bilen. Du glider hurtigt tilbage i sædet, og mærker med det samme den komfort, der er i bilen.

Bilen var udstyret med både sædevarme, og varme i rettet – afsindigt lækkert, når man er en total frossenpind, som jeg er.

Masse af plads

Der er masser af opbevaringsplads, både i handskerummet, og i rummet mellem fører og passagerer sædet – virkelig rart, at du kan smide pung og oplader og andet ”vigtig” ned i nærliggende opbevaringsrum, så det er hurtigt og nemt at tilgå igen, når man er på farten. Jeg havde en del grød-smoothies liggende i bilen, fordi vores datter bliver rigtig tosset, når hun bliver sulten. Så det er bare en nødvendighed at have noget at tilgå – og det skal helst være rigtig hurtigt – som i den her Nissan X-Trail.

Alt i alt får du altså en virkelig lækker bil, med stor køreglæde, hvis du spørger mig.
En af fordelene ved X-Trail er, at den er til at betale. Og bedst af alt, så ligner den ikke en familiecontainer, hvilket 7-sæders biler hurtigt kan komme til.

Tur til Sjælland

Vi var to voksne, og to børn afsted til Sjælland – vi tog som altid færgen fra Aarhus til Odden. Dels for at spare på kilometerne, men dels også fordi det kan være en rigtig lang køretur med en etårig.

Dog havde jeg glædeligt kørt hele vejen i denne lækre Nissan X-trail. Jeg tror muligvis aldrig, jeg har haft så meget lyst til at køre bil, som jeg havde med denne bil.

Jeg havde ikke kørt med automatgear inden, og var en lille smule nervøs for det – man har vel hørt mange ”skræk”-historier med, at nogen har glemt, at der ikke er kobling, og man derfor hakker bremsen i bund. Det skete heldigvis ikke for mig.

 

Jeg er en kvinde med benzin i blodet. Jeg elsker fart, jeg elsker at mærke et sus og den adrenalin fra farten. Og jeg havde i den grad lyst til at trykke speederen i bund, fordi denne bil kan føles en smule langsom i forhold til, når du kigger på speedometeret. Følelsen kom nok af, at jeg er vant til at køre en lille bil og nu pludselig kørte en stor lækker familiebil, som lå rigtig godt på vejen. Bilens display, fortæller dog, hvilken zone du kører i, og derfor er du aldrig i tvivl om, hvor meget du må køre.

Vil du se lidt til Nissan X-trail hos mig, så er du velkommen til at se med hér

Fik jeg fornøjelsen af at køre X-Trail igen, vil jeg til enhver tid sige: ”Ja, tak!”.
Og når vi på et eller andet tidspunkt har økonomien til at udskifte bil, så vil Nissan X-Trail helt klart være at fortrække hos os.
Står du derude og overvejer en lækker SUV eller en generelt større bil, så vil jeg anbefale dig at booke en prøvetur i en Nissan X-Trail, før du træffer din endelige beslutning.

3 års nybilsgaranti

På alle nye Nissaner, findes 3 års (100.000 km) nyvognsgaranti.

Nissan Assistance

Det er et kundeløfte om 24/7 vejhjælp som gælder så længe du overholder dit autoriseret service.

5 års garanti på elbilskomponenter

Ved køb af Nissan får du 5 år / 100 000 km garanti på elbilskomponenter

12 års gennemtæringsgaranti

Ved køb af Nissan får du 12 års gennemtæringsgaranti.

Bestil tilbud

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Visia

Eksteriør

 • Tågeforlygter
 • Stænklapper for og bag 
 • Halogenforlygter med LED-signatur 
 • Forlygtesprinklere
 • LED-blinklys i sidespejlene
 • 17″ alufælge (225/65 R17 dæk)

Komfort

 • Manuel aircondition
 • Fartpilot med hastighedsbegrænser
 • Multifunktionsrat
 • Elruder for og bag
 • Håndfri telefonbetjening via Bluetooth®
 • Opvarmede forsæder
 • Nedfældeligt splitbagsæde 40/20/40, foldbart
 • Radio, CD-afspiller, 4 højttalere

Sikkerhed

 • ABS med bremseforstærker og EBD
 • Active Trace Control og Active Ride Control 
 • Elektrisk parkeringsbremse
 • Parkeringssensor for og bag
 • Skiltegenkendelse
 • Vognbaneassistent
 • Intelligent nødbremse med fodgængergenkendelse
 • 2 ISOFIX-beslag på bagsæderne

Acenta

Eksteriør

 • Tågeforlygter
 • Stænklapper for og bag 
 • LED forlygter med adaptivt kurvelys (AFS)
 • Forlygtesprinklere
 • LED-blinklys i sidespejlene
 • 17″ alufælge (225/65 R17 dæk)
 • Lyssensor
 • Hajfinneantenne

Komfort

 • 2-zoners klimaanlæg
 • Fartpilot med hastighedsbegrænser
 • Multifunktionsrat
 • Elruder for og bag
 • Håndfri telefonbetjening via Bluetooth®
 • Opvarmede forsæder
 • Nedfældeligt splitbagsæde 40/20/40, foldbart
 • Radio, CD-afspiller, 6 højttalere
 • Regnsensor
 • Varme i rattet
 • Bakkamera med 7″ farveskærm via NissanConnect
 • Around View Monitor
 • NissanConnect: Integreret navigations- og audiosystem med DAB-radio

Sikkerhed

 • ABS med bremseforstærker og EBD
 • Active Trace Control og Active Ride Control 
 • Elektrisk parkeringsbremse
 • Parkeringssensor for og bag
 • Skiltegenkendelse
 • Vognbaneassistent
 • Intelligent nødbremse med fodgængergenkendelse
 • 2 ISOFIX-beslag på bagsæderne

N-Connecta

Eksteriør

 • Tågeforlygter
 • Stænklapper for og bag 
 • LED forlygter med adaptivt kurvelys (AFS)
 • Forlygtesprinklere
 • LED-blinklys i sidespejlene
 • 19″ alufælge (225/55 R19 dæk)
 • Lyssensor
 • Hajfinneantenne
 • Sølvfarvede tagrælinger

Komfort

 • 2-zoners klimaanlæg
 • Fartpilot med hastighedsbegrænser
 • Multifunktionsrat
 • Elruder for og bag
 • Håndfri telefonbetjening via Bluetooth®
 • Opvarmede forsæder
 • Nedfældeligt splitbagsæde 40/20/40, foldbart
 • Radio, CD-afspiller, 6 højttalere
 • Regnsensor
 • Varme i rattet
 • Bakkamera med 7″ farveskærm via NissanConnect
 • Around View Monitor
 • NissanConnect: Integreret navigations- og audiosystem med DAB-radio
 • Nøglefri betjening
 • Håndfri el-bagklap

Sikkerhed

 • ABS med bremseforstærker og EBD
 • Active Trace Control og Active Ride Control 
 • Elektrisk parkeringsbremse
 • Parkeringssensor for og bag
 • Skiltegenkendelse
 • Vognbaneassistent
 • Intelligent nødbremse med fodgængergenkendelse
 • 2 ISOFIX-beslag på bagsæderne
 • Cross Traffic Alert (CTA)
 • Intelligent parkeringsassistent
 • Advarsel om biler i den blinde vinkel

Tekna

Eksteriør

 • Tågeforlygter
 • Stænklapper for og bag 
 • LED forlygter med adaptivt kurvelys (AFS)
 • Forlygtesprinklere
 • LED-blinklys i sidespejlene
 • 19″ alufælge (225/55 R19 dæk)
 • Lyssensor
 • Hajfinneantenne
 • Sølvfarvede tagrælinger

Komfort

 • 2-zoners klimaanlæg
 • Fartpilot med hastighedsbegrænser
 • Multifunktionsrat
 • Elruder for og bag
 • Håndfri telefonbetjening via Bluetooth®
 • Opvarmede forsæder
 • Nedfældeligt splitbagsæde 40/20/40, foldbart
 • Radio, CD-afspiller, 6 højttalere
 • Regnsensor
 • Varme i rattet
 • Bakkamera med 7″ farveskærm via NissanConnect
 • Around View Monitor
 • NissanConnect: Integreret navigations- og audiosystem med DAB-radio
 • Nøglefri betjening
 • Håndfri el-bagklap
 • 8-vejs elektrisk justerbart førersæde og 4-vejs elektrisk justerbart passagerforsæde
 • Læderindtræk (ægte læder på siddeflader)  
 • BOSE Premium Sound System

Sikkerhed

 • ABS med bremseforstærker og EBD
 • Active Trace Control og Active Ride Control 
 • Elektrisk parkeringsbremse
 • Parkeringssensor for og bag
 • Skiltegenkendelse
 • Vognbaneassistent
 • Intelligent nødbremse med fodgængergenkendelse
 • 2 ISOFIX-beslag på bagsæderne
 • Cross Traffic Alert (CTA)
 • Intelligent parkeringsassistent
 • Advarsel om biler i den blinde vinkel

Vi sidder klar til at beregne en pris på din bil!

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på