5 gode til hvorfor du skal vælge en mellemklassebil

Som bilkøber står du med mange muligheder, når det kommer til valg af bil. Hos Maul biler har vi forsøgt at gøre det en smule lettere med en kort gennemgang af en mellemklassebil. En mellemklassebil vil være et oplagt valg for dig, hvis du kan svare ja til omkring 3 ud af de 5 nedenstående punkter:

 1. Ønsker en bil med meget plads
 2. Kører ofte længere ture (evt. på motorvej) 
 3. Vil gerne have en bil med mere sikkerhed
 4. Brændstoføkonomi er ikke nødvendigvis det vigtigste parameter
 5. Ønsker en bil med mere komfort
Mellemklasse

3 udvalgte fabriksnye mellemklassebiler

Skoda Fabia stationcar

Skoda Fabia combi

Fra144.994KR

 • Finansiering fra 1.506 ,-/MD

  • Privatleasing fra 2.299 ,-/MD

  Skoda Scala style

  Skoda Scala

  Fra184.995KR

  • Finansiering fra 1.878 ,-/MD

   • Privatleasing fra 3.349 ,-/MD

  • Nissan Leaf - Nissan forhandler

   Nissan Leaf - 100% EL

   Fra229.900KR

   • Finansiering fra 2.296 ,-/MD

    • Privatleasing fra 3545 ,-/MD

   • Hvad karakteriserer en mellemklassebil?

    Det ligger allerede lidt i navnet, at en mellemklassebil betegner en type af bil, der er større end en minibil men uden at være på størrelse med de helt store modeller af biler. Mellemklassen segmenteres i en helholdsvis lille og stor mellemklasse. Fælles for denne type af bil er, at både rummelighed og kørselskomfort er vægtet højt på prioriteringslisten. Både kabine og bagagerum har god plads til passagerer såvel som oppakning, hvilket gør en mellemklassebil til en oplagt mulighed, hvis man ønsker en bil til hele familien.

    Kan jeg hjælp dig?

    Salgsrådgiver

    Hamed Zaman

    81108973


    Mail: hz@maulbiler.dk

    Fordele vs. begrænsninger hvis du vælger en mellemklassebil

    Skal du vælge en mellemklasse bil?

    Det bedste ved en mellemklassebil er…

    Kørsel med komfort

    I mellemklassebiler kan du nemt nyde dine køreture – også de længere af slagsen. Blandt andet giver den gode plads og komfort i bilerne dig en tilpas fornemmelse i sædet, hvad enten du er chauffør eller passager. Dette, kombineret med kabinens meget begrænsede niveau af støj, sørger for, at du kan fryde dig over, at køreglæde formentlig vil være en del af dine daglige køreture. Samtidig kan du nyde godt af alt det forskellige udstyr, der er tilgængeligt i bilen.

    Kør sikkert  

    Hvis sikker kørsel er en prioritet for dig, så er en mellemklassebil måske et godt match. Ofte scorer mellemklassebiler nemlig højt på netop sikkerheden. Da mellemklassen kommer i varierede størrelsesudgaver, er det her værd at holde sig for øje, at bilens niveau af sikkerhed selvfølgelig hænger sammen med selve størrelsen på bilen.

    Plads til hele familien

    Det er ikke kun behageligt men også praktisk for biler i mellemklassen, at de kommer med en stor rummelighed. De, der kører med, kan sidde uden at behøve at krølle benene sammen, og samtidig har bagsædet god plads – for eksempel til montering af autostole – og bagagerummet har plads til alskens pakkenelliker af forskellig størrelse. Det giver sig selv, at jo større model af mellemklassebil, jo bedre plads.

    Maul Biler
    Maul Biler

    Mellemklassebilen og djævelens advokat

    Pengene på bordet

    Skal du for eksempel skifte fra en mindre bil – måske en minibil –  til en mellemklassebil, vil du som hovedregel opleve, at prisen følger med størrelsen på bilen. Her går de ekstra skillinger blandt andet til den øgede plads, sikkerhed og ikke mindst kørselskomfort.

    Plads til parkering

    Kører du i byen, kan du snildt bevæge dig rundt i din mellemklassebil. Lidt mere udfordrende bliver det, hvis du skal parkere i byen eller på andre smalle steder, da bilen, grundet sin større størrelse, i disse tilfælde fylder markant mere i bybilledet end eksempelvis en komprimeret minibil.

    Forskellen på mellemklassebiler i små og store varianter

    Både de små og de store mellemklassebiler rangerer generelt højt på listen, hvad angår både sikkerhed, komfort og udstyr. Skifter man fra en lille mellemklassebil til en stor mellemklassebil, er en af de tydelige forskelle den markant forøgede plads i kabine og bagagerum. Dertil kommer, at de store mellemklassebiler ofte vil byde på mere udstyr. Samlet set vil du derfor opleve, at “luksusfaktoren” stiger, når du bevæger dig i retningen af de større modeller. Når dette er sagt, skal det dog tilføjes, at begge klasser kan tilbyde dig et helhedsindtryk af en god køreoplevelse.