Barnevognsguide – er der plads til en barnevogn i en 7 pers. Skoda Kodiaq?

Står du og overvejer en 7 personers Skoda Kodiaq som din næste bil, og er du i tvivl om, hvorvidt der er plads til en barnevogn? Svaret i vores barnevognsguide er ja. I Skoda Kodiaq med 7 sæder får du et bagagerum på 720 liter og ved at skille barnevognen (Arden Denmark Supreme Plus) ad, kan du få plads til den.

Skoda Kodiaq er den bil med klassens største bagagerum, idet den rummer 720 liter. Derfor får du nemt plads til alt det, du og familien gerne vil have med på tur – herunder eksempelvis barnevogn, bagage, køletaske og meget mere. Skoda Kodiaq er bilen til den store familie – eller blot til den lille familie, der altid pakker stort – da den indeholder al den plads og rummelighed, man har brug for i en familiebil. Så ja, der er uden tvivl plads til en barnevogn i en Skoda Kodiaq!

Bagagerum: 720 liter

Læs mere Skoda Kodiaq her.

Slide op på billedet og se om barnevognen kan være der​

Skoda kodiaq 7.personers barnevognsguideSkoda kodiaq 7.personers barnevognsguide

Skal jeg hjælpe med at finde din næste bil?

Mathias Schaadt-Hansen

Far til Alfred

61438202


Brug vores barnevognsguide som en hjælp

Når du og dit barn skal ud i verden sammen, så kan det rette køretøj være med til at gøre en forskel på jeres daglige tur. Vi har lavet en barnevognsguide, som består af en række videoer, hvor vi har testet, hvorvidt der er plads til en barnevogn i din drømmebil.

Hos Maul Biler tilbyder vi en gratis rådgivning og sørger for at hjælpe dig godt igennem beslutningsprocessen ved at give dig det store overblik, når du og familien skal vælge jeres nye bil.

Tilbuddet er for både førstegangsforældre og for de mere garvede, der venter endnu et familiemedlem. Og du får selvfølgelig en hyggelig babypakke med, hvor vi har samlet lidt gode sager til dit barn.

Hvilken barnevogn har vi brugt i barnevognsguiden?

Barnevognen vi bruger i vores barnevognsguide er en Arden Denmark Supreme Plus fra Pixizoo.  Med Supreme Plus fra Arden Denmark kan du kombinere luksusfaktoren med dit nye barnevognskøb. Denne kvalitetsbarnevogn i et smukt og tidsløst design har plads til ét barn. At æstetikken er på plads betyder heldigvis ikke, at du går glip af de mange forskellige praktiske funktioner – tværtimod. Barnevognen kan blandt andet lægges helt ned, så dit barn uden problemer kan snuppe sig en lur, når trætheden melder sig. Læs mere om Arden Supreme plus her.