Tilbud og kampagner

KAMIQ DYNAMIC
UDSTYR:

// Dynamisk fartpilot
// Multifunktionsrat
// Bakkamera
// 8″ Bolero radio
// Apple CarPlay
// Armlæn for med 2 x USB-C
// 16” alufælge

Kamiq dynamic

Privatlease en Skoda Kamiq

Skoda kamiq privatleasing

Finansiering

Finansiering er beregnet som et eksempel, så det kan give dig et indtryk af, hvad bilen koster dig om måneden.
Finansieringsskabelon skoda Kamiq

Design

Den perfekte urban SUV

Kamiq er en urban SUV, som leverer det bedste fra SUV-universet i kompakt størrelse skræddersyet præcist til storbyens smalle gader. Den højere frihøjde giver dig bedre udsyn over omgivelserne, letter indstigning og fuldender det robuste design med ekstra beskyttelsesdetaljer på stødfangerne og sidepanelerne. Kamiq udstråler elegance og sikkerhed – en følelse, som vil ledsage dig, overalt hvor du kommer frem

Skoda Kamiq design elementer

Standard LED-forlygter

Kamiq er som standard udstyret med LED-forlygter med integrerede dioder til nær- og fjernlys, positionslys og dagskørelys. Fronten på Kamiq kan som ekstraudstyr udstyres med todelte fuld LED-forlygter i et blankt design og med en lang række funktioner. Den øverste del består af fire “sten” til dagskørelyset, der også fungerer som spektakulære blinklys foran. Den nederste del indeholder nær- og fjernlys, positionslys, drejelys og tågelys.

Skoda kamiq baglygter
Skoda Kamiq udvendig design

Kamiqs fremtoning

Vigtige udvendige detaljer giver Kamiq en fremtoning fyldt af kraft og robusthed: frontspoileren, hækdiffusoren og ekstra sideskørter (Kun til udstyrsvarianten Style). Til udstyrsvarianten Activ fås de i en sort nubret version. På udstyrsvaranterne Ambition og Style (inklusive sideskørter) er de platingrå med sort nubret som tilvalgsmulighed.

Kamiq forlygter

Standard LED-baglygter

Kamiq er som standard udstyret med LED-baglygter med dioder til stoplys, baglys og tågelys. Fuld LED-baglygterne (ekstraudstyr) omfatter dynamisk blinklys bagpå, som gradvist lyser op fra midten og ud mod siden. De kraftfulde LED-baglygter lyser op i mørket med Skodas kendetegnende C-formede signatur. De øger sikkerheden takket være desres hurtige respons. Elegante detaljer omfatter de krystalformede strukturer på siden og “Skoda Cystal lighting”-indskrift i baglygten.

Interiør

Elegant interiør

Skoda Kamiqs interiør afspejler det udvendige design og rykker forarbejdningen i kompakte modeller et skridt videre ind i fremtiden. Den rummelige kabine er domineret af et elegant instrumentpanel med bløde, skumbeklædte overflader og et fritstående display omgivet af dekorindlæg og dekorlister. Skodas velkendte ergonomi er stadig uovertruffen.

Skoda Kamiq interiør

Digital Cockpit

Ved hjælp af det smarte 10,25″ Digitale Cockpit, får du et perfekt overblik over bilen. Via det digitale display kan du vælge fem forskellige displayvisninger, herunder en Sport-visning. Dit digitale Cockpit viser dig relevante bil- kørselsdata, radiostationer og aktive assistentsystemer og navigationsinformationer.

Skoda Kamiq bagagerum

Sæt dit eget præg

En anden af fordelene ved interiøret i Kamiqen – ud over det emotionelt ladede design og materialer i højeste kvalitet – er muligheden for at individualisere den ud fra ens egne ønsker. Når du skal designe din drømme Kamiq kan du vælge i mellem en lang række farver til sædeindtrækket og dekorindlæggene, suppleret af dekorlisterne.

Skoda Kamiq digital cockpit

Masser af plads til hele familien

I kabinen er der masse af plads til, at hele familien kan rejse komfortabelt. Ud over de komfortable sæder kan du også nyde godt af en knæplads på 73 mm. Med 1.003 mm i lofthøjden over bagsæderne vil både børn og voksne nyde turen på bagsædet, selv på længere strækninger. Det praktiske og regulært udformede bagagerum med en række fastgørelsespunkter og kroge kan rumme hele 400 l. Når 60/40-splitbagsædets ryglæn klappes frem, øges bagagerumsvolumenen til rummelige 1.395 l. Står du overfor en familieforøgelse vil en Skoda Kamiq også være et fornuftigt valg. Se vores barnevognsguide.

Fri Start fra ŠKODA Forsikring – i samarbejde med If

NÅR DU VÆLGER EN SKODA FORSIKRING TIL DIN SKODA, FÅR DU BL.A. DISSE FORDELE:
Check mark

1 måneds gratis forsikring

Check mark

Ansvar og kasko

Check mark

Forrude dækning med lav selvrisiko på kun 1.500,-

Efter 1 måned – Alt kan skræddersyes

Check mark

Månedsbetaling (uden gebyr)

Check mark

Selvrisiko

Check mark

Km. årligt m.fl.

Service- og reparationsabonnement til din Škoda

Vil du gerne undgå uforudsete regninger, når din Skoda har været på værksted? 

En Skoda er bygget til at holde i mange år og din bil er ingen undtagelse. Dog kan det ikke undgås, at delene på din Skoda bliver lidt og skal udskiftes eller repareres, når den bliver ældre og ældre. Ofte kan disse regninger komme som lidt af en overraskelse, der nogle gange kan forstyrre ens privatøkonomi en smule. Vælger du et service- og reparationsabonnement kan du undgå disse bekymringer, da du derigennem kender din månedlige omkostning som dækker alt fra service til evt reparationer. Som en lille bonus kan du, såfremt du vil sælge din bil i fremtiden overdrage dit service- og reparationsabonnement til den fremtidige køber.

Maul Biler

Anmeldelser fra medier

Skoda kamiq anmeldelse
Skoda kamiq anmeldelse
Skoda kamiq anmeldelse

Udstyrsvarianter

Skoda kamiq active

Active

199.995KR

 • Basis LED for- og bagbaglygter

  • DAB-radio

   • Isofix

    • Lysassistent med coming home/leaving home funktion

     • Vejbaneassistent
Skoda kamiq Ambition

Ambition

226.993KR

 • 16″ alufælge “Castor”

  • Fartpilot

   • 3-eget læderrat

    • Aircondition
Skoda Kamiq style

Style

259.994KR

 • 17″ alufælge “Braga”

  • Easy Start – fjernbetjent centrallås med nøglefri start/stop funktion

   • Fjernlysassistent med automatisk nedblænding og regn

FABRIKSGARANTI

ŠKODA tilbyder dig følgende garanti:

– 2 års nyvognsgaranti

– 3 års lakgaranti

– 12 års garanti mod indefra kommende rustgennemtæring

– 8 års / 160.000 km garanti på højvoltsbatterier

– 2 års garanti på eftermonterede ŠKODA originale reservedele og originalt tilbehør