Barnevognsguide – Er der plads til en barnevogn i en Skoda Kamiq?

Står du og overvejer en Skoda Kamiq som din næste bil, og er du i tvivl om, hvorvidt der er plads til en barnevogn? Svaret i vores barnevognsguide er ja. I Skoda Kamiq får du et bagagerum på 400 liter og ved at skille barnevognen (Arden Denmark Supreme Plus) ad, kan du få plads til den.

Vil I gerne have en flot og praktisk bil i én og samme bil? Så er Skoda Kamiq et rigtig godt bud som jeres næste familiebil. I Skoda Kamiq er der plads til en barnevogn, og samtidig får I rigtig god rummelighed inde i bilen. I både for og bag er det let at komme ind og ud, så processen med at få barnet ind i autostolen gives der altså fin plads til i en Kamiq. Skoda Kamiq betegnes desuden som en mini-SUV, hvilket giver en god højde på bilen og et dejligt overblik over trafikken, når I kører. Kamiq’en er altså et rigtig godt bud på en familiebil til jer, som gerne vil have plads til både en barnevogn og jer selv, og går særligt meget op i daglig køreglæde.

Bagagerum: 400 liter.

Læs mere Skoda Kamiq her.

Slide op på billedet og se om barnevognen kan være der​

Barnevognsguide - Skoda KamiqBarnevognsguide - Skoda Kamiq

Skal jeg hjælpe med at finde din næste bil?

Mathias Schaadt-Hansen

Far til Alfred

61438202


Hvis du gerne vi have lidt mere plads - Kan du overveje disse

Brug vores barnevognsguide som en hjælp

Når du og dit barn skal ud i verden sammen, så kan det rette køretøj være med til at gøre en forskel på jeres daglige tur. Vi har lavet en barnevognsguide, som består af en række videoer, hvor vi har testet, hvorvidt der er plads til en barnevogn i din drømmebil.

Hos Maul Biler tilbyder vi en gratis rådgivning og sørger for at hjælpe dig godt igennem beslutningsprocessen ved at give dig det store overblik, når du og familien skal vælge jeres nye bil.

Tilbuddet er for både førstegangsforældre og for de mere garvede, der venter endnu et familiemedlem. Og du får selvfølgelig en hyggelig babypakke med, hvor vi har samlet lidt gode sager til dit barn.

Hvilken barnevogn har vi brugt i barnevognsguiden?

Barnevognen vi bruger i vores barnevognsguide er en Arden Denmark Supreme Plus fra Pixizoo.  Med Supreme Plus fra Arden Denmark kan du kombinere luksusfaktoren med dit nye barnevognskøb. Denne kvalitetsbarnevogn i et smukt og tidsløst design har plads til ét barn. At æstetikken er på plads, betyder heldigvis ikke, at du går glip af de mange forskellige praktiske funktioner – tværtimod. Barnevognen kan blandt andet lægges helt ned, så dit barn uden problemer kan snuppe sig en lur, når trætheden melder sig. Læs mere om Arden Supreme plus her.