Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Skoda Kamiq Barnevognsguide

vi, hos maul biler, hjælper dig

Leder du også efter en barnevogn til en crossover?

Står du og overvejer en Skoda Kamiq som din næste bil, og er du i tvivl om, hvorvidt der er plads til en barnevogn? Svaret i vores barnevognsguide er ja. I Skoda Kamiq får du et bagagerum på 400 liter og ved at skille barnevognen (Arden Denmark Supreme Plus) ad, kan du få plads til den.

Vil I gerne have en flot og praktisk bil i én og samme bil? Så er Skoda Kamiq et rigtig godt bud som jeres næste familiebil. I Skoda Kamiq er der plads til en barnevogn, og samtidig får I rigtig god rummelighed inde i bilen. I både for og bag er det let at komme ind og ud, så processen med at få barnet ind i autostolen gives der altså fin plads til i en Kamiq. Skoda Kamiq betegnes desuden som en mini-SUV, hvilket giver en god højde på bilen og et dejligt overblik over trafikken, når I kører. Kamiq’en er altså et rigtig godt bud på en familiebil til jer, som gerne vil have plads til både en barnevogn og jer selv, og går særligt meget op i daglig køreglæde.

Læs mere Skoda Kamiq her.

Barnevognsguide - Skoda Kamiq
Barnevognsguide - Skoda Kamiq

Barnevogn

Bilen kan rumme en Arden Supreme Plus barnevogn. 

Bagagerum

Skoda Kamiq har et bagagerum på 400 liter. 

Babypakke

Du kan få en babypakke ved booking af rådgivning. 

Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon +45 86 52 00 33 

Skal vi hjælpe dig med din næste bil?

Mathias Schaadt-Hansen

Far til alfred // konceptudvikler af forældreuniverset

“Tanken om forældreuniverset, kom da jeg selv i september måned 2020 blev far for første gang. Her dukkede der lynhurtigt en masse spørgsmål op som jeg synes var svære, at få svar på. Derfor skabte vi forældreuniverset”

Brug vores barnevognsguide som en hjælp

Når du og dit barn skal ud i verden sammen, så kan det rette køretøj være med til at gøre en forskel på jeres daglige tur. Vi har lavet en barnevognsguide, som består af en række videoer, hvor vi har testet, hvorvidt der er plads til en barnevogn i din drømmebil.

Hos Maul Biler tilbyder vi en gratis rådgivning og sørger for at hjælpe dig godt igennem beslutningsprocessen ved at give dig det store overblik, når du og familien skal vælge jeres nye bil.

 

Tilbuddet er for både førstegangsforældre og for de mere garvede, der venter endnu et familiemedlem. Og du får selvfølgelig en hyggelig babypakke med, hvor vi har samlet lidt gode sager til dit barn.

Hvilken barnevogn har vi brugt i barnevognsguiden?

Barnevognen vi bruger i vores barnevognsguide er en Arden Denmark Supreme Plus fra Pixizoo.  Med Supreme Plus fra Arden Denmark kan du kombinere luksusfaktoren med dit nye barnevognskøb. 

 

Denne kvalitetsbarnevogn i et smukt og tidsløst design har plads til ét barn. At æstetikken er på plads, betyder heldigvis ikke, at du går glip af de mange forskellige praktiske funktioner – tværtimod. Barnevognen kan blandt andet lægges helt ned, så dit barn uden problemer kan snuppe sig en lur, når trætheden melder sig. Læs mere om Arden Supreme plus her.

Brug for flere valgmuligheder?

Vi kan anbefale Skoda Karoq og Nissan Qashqai, hvis du har brug for at sammenligne med andre modeller.  

Nissan Qashqai

430 liter bagagerum

Skoda Karoq

521 liter bagagerum

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på