GRATIS TOGBILLET

Hvorfor

Nu skal du bare høre! Med internettets nye muligheder er bilmarkedet blevet mere dynamisk på tværs af hele Danmark. Det kan vi også mærke her hos Maul biler. De seneste år har vi her hos Maul fået en stor tilstrømning af kunder fra andre danske byer. Det er vi rigtig glade for, og vi vil derfor gerne som et nyt initiativ tilbyde dig en gratis togrejse i forbindelse med afhentning af din nye bil. Det hjælper dig med at komme fra A til B, når du skal ud at hente din nye bil hos os.

På tværs af Danmark

Overvejer du en ny bil? Men synes du ikke, at du kan finde den rette bil i dit lokalområde? Her har vi løsningen, så læs med! Vi vil gerne hjælpe dig med at komme fra A til B, når du skal hente din nye bil. Her hos Maul biler tilbyder vi som et nyt initiativ en gratis togbillet, når du skal hente ny bil hos os. Om end du kommer fra Aalborg, Aarhus, Horsens, Odder eller København står tilbuddet om en gratis togbillet i forbindelse med afhentningen af din nye bil.

Overnatning

Psst! Der er mere endnu. Hvis du kommer langvejsfra og ønsker en overnatning i forbindelse med din afhentning af den nye bil, så har du selvfølgelig mulighed for at tage en overnatning inde i Skanderborg. I forbindelse med din overnatning i Skanderborg vil vi gerne anbefale Skanderborg park, som ligger med kort afstand til det smukke område omkring Skanderborg sø. Du finder deres hjemmeside her.

Få en gratis togbillet ved køb af bil