Forældreuniverset

Book tid til en rådgivning og få en gratis babypakke

Book tid til en rådgivning og få en gratis babypakke. Ring ind og bestil en tid til din gratis rådgivning eller book online nu her. Har du ikke mulighed for at besøge os I Skanderborg, kan du også booke en online rådgivning – Gør blot opmærksom på dette i kommentarfeltet, når du booker din tid.

En rådgivning varer i udgangspunktet mellem 30 og 60 minutter, alt efter hvad du har behov for.

Din booking er blot en forespørgsel og skal endeligt bekræftes af din rådgiver inden mødet.

Babypakke

Du får en babypakke med hjem, når du booker en tid hos en af vores rådgivere. I rådgivningen får du hjælp til at finde den helt rette bil til dig og din familie i form af kyndig vejledning, der er skræddersyet personligt til dig. Faktisk kan du også få hjælp til flere andre forskellige aspekter af din kørsel i en familiebil. Til eksempel har du måske brug for at blive guidet i hvilken type af barnevogn, der vil være mest praktisk og bedst tilpasset til dine hverdagsbehov og dit valg af bil, så du lettere kan få puslespillet i at få plads til en barnevogn i bagagerummet til at gå op.

Vi tilbyder en gratis rådgivning, så du sammen med din rådgiver kan finde frem til det bilkøb, der passer til dine ønsker og behov. Det er vigtigt for os at give vores kunder den bedste service – og med en babypakke vil vi gerne sende dig og din familie godt afsted på jeres næste mange køreture sammen. Vi håber meget, at I i familien får gavn af jeres babypakke.

Du booker din tid til rådgivning på Forældreuniverset under fanen Book tid til rådgivning – Babypakke. Her vælger du en dag i kalenderen med et klokkeslæt, der passer dig. Samtidig har du muligheden for at skrive en besked til din rådgiver og fortælle lidt om, hvad du ønsker at få ud af din rådgivning. På den måde har vores rådgivere mulighed for at forberede sig godt til mødet. Hvis du endnu ikke ved helt præcist, hvad du søger, så fortvivl ikke – vores rådgivere skal nok hjælpe dig godt på vej uanset.

Gratis babypakke

Vi ved, at selv en lille forberedelse kan gøre en stor forskel på niveauet af komfort på familiens køreture, når der er børn med i bilen. I din babypakke finder du derfor flere både praktiske og hyggelige ting, som de voksne såvel som børnene kan få gavn af. Vi har sammensat en babypakke til hele familien med tanke på, hvad der kan være rart at have med i bilen, men som I kan naturligvis også kan bruge, når køreturen er nået til vejs ende.

Du får nemlig en babypakke med to solskærme til bilen, en hagesmæk, et termokrus, et gavekort til littlemodern.dk, en gratis prøvemåned på e-bøger og lydbøger specielt til børn fra Fairytell og Maneno!

Den første ting du finder i vores babypakke, er solskærme til bilen. På de solbeskinnede dage kan det ofte være helt uundværligt at have en solskærm til passagererne på bagsædet af bilen. På den måde kan dit barn sidde veltilpas ved vinduet og nyde lidt af udsigten, uden at få skarp sol i øjnene. Samtidig kan en solskærm være praktisk, hvis dit barn skal sove i bilen, uden at få sin søvn generet af solen.

Har du helt små børn, så ved du nok allerede, at man sjældent kan få for mange hagesmække, og i mange situationer kan det nok også være ret behændigt at have blandt andet en ekstra hagesmæk med i bilen. Med sine dobbeltlag og økologiske bomuld er hagesmækken i denne babypakke af super fin kvalitet.

At få hele familien ud af døren og ind i bilen kan være et hektisk projekt for mange, som har en travl hverdag. Hvis du ofte ikke når at drikke morgenkaffen, kan du derfor bruge et termokrus, og på den måde nyde kaffen på vejen. Du kan også tage fylde termokruset med vælling eller andet, så det holder sig varmt til dit barn, hvis I skal på lidt længere ture, og får brug for friske forsyninger.

Har du sørget for at have god underholdning i bilen, har du samtidig øget dine odds for at få en god køretur med familien. Især på længere køreture kan det være rart at børnene er godt underholdt, for så føles ventetiden op til ankomst knap så lang. Med den gratis prøvemåned til henholdsvis Fairytell og Maneno som du får med din babypakke, har hele familien mulighed for at prøve af, om den digitale bogreol er noget for jer. Der er ikke noget som en god historie, og at nyde en god fortælling har ingen alder.

Begge abonnementer indeholder både e-bøger og lydbøger. I kan selv vælge, om I skal høre en historier sammen i bilen, eller om familiens yngste medlemmer hellere selv vil sætte noget for ørerne og fordybe sig i en fortælling – eller måske vil læse selv eller kigge på billedbøgernes mange flotte illustrationer. 

Hos Forældreuniverset har vi indgået et samarbejde med littlemodern.dk, som betyder, at du kan få et lækkert gavekort til dem med hjem i vores babypakke, som du får med, når du bestiller en personlig rådgivning angående din næste familiebil hos os. 

littlemodern.dk er en webshop, der sælger tøj, accesories og møbler til babyer og børn. Deres mål er dog ikke at være “endnu en” på markedet, og de har derfor gjort en dyd ud af at udvælge specialiserede produkter fra nichebrands. På deres webshop er det derfor muligt at finde mærker og produkter, som du ikke finder alle steder. Hvis du derfor vil gøre noget særligt ud af dit barns børneværelse eller give dit barn en jakke på, som alle andre børn ikke har,, er littlemodern.dk et særdeles godt bud på et sted at kigge. 

Trods de har specialiseret sig inden for nichebrands, er der samtidig et godt mix af disse nøje udvalgte brands og de mere kendte brands.. Overordnet set går littlemodern.dk langt for at sikre dig som forbruger tøj og børnetilbehør i høj kvalitet og lækkert design. På den måde er det også muligt for købere at give tøj videre i arv til enten en lillebror/lillesøster eller til andre små nye medlemmer i familie- og vennekredsen. Eksempler på nogle af de specialiserede brands de har på littlemodern.dk, er blandt andet mærker som Bow’s by StæhrDÉT DANMARKJupiduu og mange flere. Iblandt de mere almenkendte brands finder man også mærker som EN FANTFilibabba og Hust and Claire, som længe har været kendt for deres flotte kvalitetsdesign. 

På littlemodern.dk kan du altså finde alt dét, du lige står og mangler.

Det er ikke kun med vores tilbud om gratis rådgivning eller babypakke, at vi gerne vil dele ud til vores kunder af en masse tips og tricks til familiebilen. Vi har nemlig udformet både en barnevognsguide og en guide til autostol. Vi har samarbejdet med Pixizoo, som er en butik lokaliseret i Aarhus med alt i babyudstyr, og de har leveret de barnevogne, som vi bruger i vores barnevognsguide. Når det kommer til valg og køb af autostol eller barnevogn, så kan det hurtigt blive svært at holde overblikket. På Maul Bilers Forældreuniverset kan du læse om en række udvalgte autostole og barnevogne. Derudover har vi testet for dig, hvordan forskellige barnevogne passer ind i vores biler. På den måde kan du nemmere blive lidt klogere på, hvilket køb der passer til din bil – eller hvilken bil du skal vælge. 

Hvad skal vi have at spise og hvem handler?

I en travl hverdag med en nyfødt baby eller småbørn kan det kan være svært at finde tid, lyst og overskud til madlavning og indkøb. Lad Kokkens Hverdagsmad være din løsning.

I din babypakke får du en rabatkupon på 50% rabat på din første måltidskasse hos Kokkens Hverdagsmad. Du slipper for at tænke på madplan og indkøb, Kokkens Hverdagsmad klarer det for dig. Det eneste du skal gøre, er at bestille din måltidskasse ud fra antal personer og måltider du ønsker. Vælg mellem udvalgte retter og få det hele leveret lige til din dør.

Vælg mellem Kokkens Grønne Kasse, som indeholder flere grøntsager og økologiske varer, eller Kokkens Familiekasse. Begge kasser indeholder lækre måltider, som er ideelle til børn såvel som voksne.

Vælg f.eks. mellem kyllingburger, suppe, wok, pastaretter eller hakkebøffer. Du kan finde noget til enhver smag.

Bestil din måltidskasse senest onsdag og modtag din bestilling til næste uges start.

Nyd din hverdag uden bekymringer for madplan og indkøb. Prøv Kokkens Hverdagsmad med rabatkuponen i din babypakke.

For flere informationer, se Kokkens Hverdagsmads hjemmeside her.

Køreglæde betyder rigtig meget hos os ved Maul Biler. Derfor vil vi også altid gerne se, hvad der giver netop jer glæde på køreturen. Du kan følge Maul Biler både på Instagram og på Facebook, og her kan du tagge os i dine opslag eller historier – det kan være billeder eller små videoer af alt lige fra hverdagen og til de helt særligt begivenhedsrige stunder. Når du følger os på de sociale medier, så sørger vi altid for at holde dig både vel underholdt og godt opdateret med en masse spændende indhold i vores univers af biler.

Book en rådgivning

Mathias Schaadt-Hansen

Book tid til en rådgivning og få en gratis babypakke. 

En rådgivning varer i udgangspunktet mellem 30 og 60 minutter, alt efter hvad du har behov for.

Din booking er blot en forespørgsel og skal endeligt bekræftes af din rådgiver inden mødet.

 

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Bestilling

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

*Der tages forbehold for tastefejl.