Babypakke

Få en babypakke - Book en tid hos vores rådgiver Få en babypakke

Book tid til en rådgivning og få en gratis babypakke

Hele familien i bilen

Book tid til en rådgivning og få en gratis babypakke.

Det kan være en stor beslutning at købe en ny bil, og ofte vil der være flere faktorer, der spiller ind. Men hvad så når bilen måske også skal passe til en familieforøgelse, have plads til en barnevogn – og hvordan er det nu lige, at man vælger den rigtige autostol? Hos Maul Biler tilbyder vi en gratis rådgivning og sørger for at hjælpe dig godt igennem beslutningsprocessen ved at give dig det store overblik, når du og familien skal vælge jeres nye bil.

Tilbuddet er for både førstegangsforældre og for de mere garvede, der venter endnu et familiemedlem. Og du får selvfølgelig en hyggelig babypakke med, hvor vi har samlet lidt gode sager til dit barn:

 • Solskærme
 • Hagesmæk (Økologisk bomuld)
 • Termokrus
 • 1 måneds gratis hos Mofibo, Fairytell og Maneno

Få hjælp til at vælge den rette bil

Det er altid en god idé at gøre sig nogle overvejelser, før man gør sig et bilkøb. Har du allerede gjort dig gode overvejelser, er du et godt skridt på vejen til din nye bil. Ved du derimod slet ikke hvor du skal starte din søgning, så fortvivl ikke. Hos Maul biler er vi nemlig lidt af nogle match makers, når en af vores biler skal have en ny ejer. Vores dygtige rådgivere er eksperter på området og sørger for, at du kommer hjem med den bil, der passer bedst til netop din families behov.

Book tid til en rådgivning og få en gratis babypakke.

Book tid til en rådgivning og få en gratis babypakke. Ring ind og bestil en tid til din gratis rådgivning eller book online nu her. Har du ikke mulighed for at besøge os I Skanderborg, kan du også booke en online rådgivning – Gør blot opmærksom på dette i kommentarfeltet, når du booker din tid.

En rådgivning varer i udgangspunktet mellem 30 og 60 minutter, alt efter hvad du har behov for.

Din booking er blot en forespørgsel og skal endeligt bekræftes af din rådgiver inden mødet.

  Navn

  Telefonnummer

  E-mail

  Ønsket dato

  Hvorfor får jeg en babypakke?

  Du får en babypakke med hjem, når du booker en tid hos en af vores rådgivere. I rådgivningen får du hjælp til at finde den helt rette bil til dig og din familie i form af kyndig vejledning, der er skræddersyet personligt til dig. Faktisk kan du også få hjælp til flere andre forskellige aspekter af din kørsel i en familiebil. Til eksempel har du måske brug for at blive guidet i hvilken type af barnevogn, der vil være mest praktisk og bedst tilpasset til dine hverdagsbehov og dit valg af bil, så du lettere kan få puslespillet i at få plads til en barnevogn i bagagerummet til at gå op.

  Vi tilbyder en gratis rådgivning, så du sammen med din rådgiver kan finde frem til det bilkøb, der passer til dine ønsker og behov. Det er vigtigt for os at give vores kunder den bedste service – og med en babypakke vil vi gerne sende dig og din familie godt afsted på jeres næste mange køreture sammen. Vi håber meget, at I i familien får gavn af jeres babypakke.

  Du booker din tid til rådgivning på Forældreuniverset under fanen Book tid til rådgivning – Babypakke. Her vælger du en dag i kalenderen med et klokkeslæt, der passer dig. Samtidig har du muligheden for at skrive en besked til din rådgiver og fortælle lidt om, hvad du ønsker at få ud af din rådgivning. På den måde har vores rådgivere mulighed for at forberede sig godt til mødet. Hvis du endnu ikke ved helt præcist, hvad du søger, så fortvivl ikke – vores rådgivere skal nok hjælpe dig godt på vej uanset.

  Hvad er der i min babypakke

  Vi ved, at selv en lille forberedelse kan gøre en stor forskel på niveauet af komfort på familiens køreture, når der er børn med i bilen. I din babypakke finder du derfor flere både praktiske og hyggelige ting, som de voksne såvel som børnene kan få gavn af. Vi har sammensat en babypakke til hele familien med tanke på, hvad der kan være rart at have med i bilen, men som I kan naturligvis også kan bruge, når køreturen er nået til vejs ende.

  Du får nemlig en babypakke med to solskærme til bilen, en hagesmæk, et termokrus, en gratis prøvemåned på e-bøger og lydbøger fra Mofibo samt en gratis prøvemåned på e-bøger og lydbøger specielt til børn fra Fairytell og Maneno!

  Den første ting du finder i vores babypakke, er solskærme til bilen. På de solbeskinnede dage kan det ofte være helt uundværligt at have en solskærm til passagererne på bagsædet af bilen. På den måde kan dit barn sidde veltilpas ved vinduet og nyde lidt af udsigten, uden at få skarp sol i øjnene. Samtidig kan en solskærm være praktisk, hvis dit barn skal sove i bilen, uden at få sin søvn generet af solen.

  Har du helt små børn, så ved du nok allerede, at man sjældent kan få for mange hagesmække, og i mange situationer kan det nok også være ret behændigt at have blandt andet en ekstra hagesmæk med i bilen. Med sine dobbeltlag og økologiske bomuld er hagesmækken i denne babypakke af super fin kvalitet.

  At få hele familien ud af døren og ind i bilen kan være et hektisk projekt for mange, som har en travl hverdag. Hvis du ofte ikke når at drikke morgenkaffen, kan du derfor bruge et termokrus, og på den måde nyde kaffen på vejen. Du kan også tage fylde termokruset med vælling eller andet, så det holder sig varmt til dit barn, hvis I skal på lidt længere ture, og får brug for friske forsyninger.

  Har du sørget for at have god underholdning i bilen, har du samtidig øget dine odds for at få en god køretur med familien. Især på længere køreture kan det være rart at børnene er godt underholdt, for så føles ventetiden op til ankomst knap så lang. Med den gratis prøvemåned til henholdsvis Mofibo, Fairytell og Maneno som du får med din babypakke, har hele familien mulighed for at prøve af, om den digitale bogreol er noget for jer. Der er ikke noget som en god historie, og at nyde en god fortælling har ingen alder.

  Alle tre abonnementer indeholder både e-bøger og lydbøger. I kan selv vælge, om I skal høre en historier sammen i bilen, eller om familiens yngste medlemmer hellere selv vil sætte noget for ørerne og fordybe sig i en fortælling – eller måske vil læse selv eller kigge på billedbøgernes mange flotte illustrationer. 

  Del jeres køreglæde med os på de sociale medier 

  Køreglæde betyder rigtig meget hos os ved Maul Biler. Derfor vil vi også altid gerne se, hvad der giver netop jer glæde på køreturen. Du kan følge Maul Biler både på Instagram og på Facebook, og her kan du tagge os i dine opslag eller historier – det kan være billeder eller små videoer af alt lige fra hverdagen og til de helt særligt begivenhedsrige stunder. Når du følger os på de sociale medier, så sørger vi altid for at holde dig både vel underholdt og godt opdateret med en masse spændende indhold i vores univers af biler.

  Maul Biler i samarbejde med Pixizoo

  Det er ikke kun med vores tilbud om gratis rådgivning eller babypakke, at vi gerne vil dele ud til vores kunder af en masse tips og tricks til familiebilen. Vi har nemlig udformet både en barnevognsguide og en guide til autostol. Vi har samarbejdet med Pixizoo, som er en butik lokaliseret i Aarhus med alt i babyudstyr, og de har leveret de barnevogne, som vi bruger i vores barnevognsguide. Når det kommer til valg og køb af autostol eller barnevogn, så kan det hurtigt blive svært at holde overblikket. På Maul Bilers Forældreuniverset kan du læse om en række udvalgte autostole og barnevogne. Derudover har vi testet for dig, hvordan forskellige barnevogne passer ind i vores biler. På den måde kan du nemmere blive lidt klogere på, hvilket køb der passer til din bil – eller hvilken bil du skal vælge. 

  Hvad var det nu liiige vi ikke måtte glemme at spørge rådgiveren om? 

  Book en rådgiver og få en gratis babypakke.
  Book en rådgiver og få en gratis babypakke.
  Book en rådgiver og få en gratis babypakke.
  Book en rådgiver og få en gratis babypakke.
  Book en rådgiver og få en gratis babypakke.
  Book en rådgiver og få en gratis babypakke.
  Book en rådgiver og få en gratis babypakke.
  Book en rådgiver og få en gratis babypakke.