ŠKODA ENYAQ

Skoda Enyaq
Skoda Enyaq

Skoda ENYAQ

Priser fra
kr 2941 Pr.md
  • Priser fra 298.995 ,-

Gratis babypakke

Book tid til en rådgivning og få en gratis babypakke. Ring ind og bestil en tid til din gratis rådgivning eller book online nu.

Få en plante

Hos Maul Biler A/S har vi derfor valgt at udskifte vores konventionelle chokoladeæsker med Spirens grønne gaver, som du får som en tak for, at du handler ny bil hos os.

Få en gratis togbillet

Nu skal du bare høre! Med internettets nye muligheder er bilmarkedet blevet mere dynamisk på tværs af hele Danmark. Vi tilbyder derfor dig en gratis togbillet i forbindelse med køb af bil.

Nyhed hos Maul Biler

Som noget nyt, kan du nu lease en brugt bil. Er du på udkig efter en billig og fleksibel løsning? Så er det helt sikkert noget for dig.

ŠKODA ENYAQ iV

Navnet “SKODA ENYAQ” stammer fra det irske navn “Enya”, der betyder “kilde til liv”. Dette er en reference til bilens temperament og dens helt unikke køreoplevelse. Etymologisk set stammer navnet fra det irske ord “eithne”, der kan fortolkes som essens eller ånd. 

Symbolismen i navnet er helt bevidst, da ENYAQ er den første bil i SKODAs nye gren af elektriske SUV’er, og den personificerer derfor familielinjens essens, samtidig med at den etablerer en ny tradition.

ŠKODA ENYAQ iV (4)

Målene på den nye ŠKODA ENYAQ iV

Mål på den nye Skoda enyaq

Finansiering

kr. 2.941 ,-/md

Nedenfor vil du kunne se et eksempel på finansiering af en Skoda Enyaq. Det kan give dig et indtryk af, hvad bilen vil koste dig i måneden. 

Hvad er bilens pris?

Bilens er købspris kr. 298.995,- 

Hvad er den variable rente?

Den variable rente er 1,69%

Hvad er den månedlige ydelse?

Den månedlige ligger på kr. 2.941,-

Hvordan bliver jeg godkendt til et lån?

Hvis du udfylder denne formular, vil du blive kontaktet hurtigst angående et tilbud. 

Yderligere oplysninger

Udbetaling (20%) - kr. 59.799,-

Løbetid - 96 mdr. 

Samlede kreditbeløb - kr. 239.196,-

Samlede kreditomkostninger - kr. 43.139,-

ÅOP - 4,3%

Samlet tilbagebetaling - kr. 282.335,-

SKODA ENYAQ 2021

SKODA
Modelbeskrivelse

ENYAQ iV

SKODA ENYAQ iV er den første hel elektriske SUV, der er bygget på MEB (platformen designet udelukkende til elektrisk kørsel) og afspejler de aktuelle tendenser til enkelhed og individualisering.  ENYAQ iV leveres med baghjulstræk (firehjulstræk er i rørledningen) og kraftige elektriske motorer til et dynamisk emissionsfrit drev med en rækkevidde på op til 500 km.  Udover bilen er skabt til dem, der elsker miljøet, så er den også for dem, der elsker moderne teknologi, smarte sikkerhedssystemer, god rummelighed og et behageligt interiør lavet af kvalitetsmaterialer. Derudover finder du også en bred vifte af Simple Clever-funktioner. Overall er ENYAQ iV en praktisk og komfortabel elektrisk SUV, der er tilpasset hverdagens mange gøremål helt ligesom en konventionel bil.
SKODA
Skabt til bylivet

Enyaq iv

ENYAQ iV tilbyder to kraftige elektriske motorer (132 kW og 150 kW), der er mere energieffektive end forbrændingsmotorer, genererer nul CO2-emission fra udstødningsrøret og har fuldt drejningsmoment fra stilstand. Takket være baghjulstræk og 9,3 m. kant-til-kantsten-radius er ENYAQ iV en adræt bil, der er skabt til bylivet. ŠKODA Connect Med ŠKODA Connect-appen kan du forbinde din smartphone til ENYAQ iV's system og fjernstyre nogle af dens funktioner, såsom fjernbetjening til klimaanlæg og fjernopladning.san værksted, der benytter originale reservedele.
SKODA
Personliggør din ŠKODA ENYAQ iV

ENYAQ iV

ŠKODA ENYAQ iV har helt nye designvalg. Disse er sammenhængende udstyr og designelementer, der passer til dine behov og smag. De forskellige designvalg varierer i polstringsmateriale og design, farverne på de dekorative komponenter og designet på instrumentbrættet. Udover disse designelementer kan du også vælge ti forskellige udstyrspakker og supplere dem med flere enkeltstående funktioner.
SKODA
Design

ENYAQ iV

ŠKODAs første elektriske SUV er følelsesladet og særpræget, men har dog ikke mistet noget af brandets høje anvendelighed og sparsommelighed. Gitterets lodrethed skiller sig ud, set fra profilen. På grund af konceptet bag den elektriske SUV har designerne været i stand til at udtænke en kort, høj motorhjelm, der fortsætter langs den stærkt skrånende forrude, hvilket giver bilen en dynamisk silhuet og den kraftige luft i en SUV.

Værd at vide om Skoda ENYAQ 2021

Nedenfor vil du kunne se eksempler på de lækre nye features du finder i den nye Skoda ENYAQ iV 2021.

En elektrisk suv i topklasse

Skoda Enyaq

Med CITIGOe IV beviste Skoda, at du som kunde havde noget at glæde dig til med elbilernes indtog. Den helt nye ENYAQ iV hæver nu barren endnu mere, fordi den er bygget på en modelopbygget platform, som er udviklet specielt til elbiler, og fordi den byder på topmoderne teknologi, hurtig opladning og lang rækkevidde

Elegant og selvsikker

Skoda Enyaq

Med SKODAS SUV'er er du blevet vant til et elegant og selvsikkert look. Den helt nye ENYAQ IV fortsætter den tradition og har et design, som er velkendt, men innovativt og iøjnefaldende. De generøse proportioner giver et hint om de fremragende pladsforhold.

Kabine i høj kvalitet

Skoda Enyaq intetiør  Det nyudviklede interiør har endnu større fokus på rummeligheden i ENYAQ iV - inklusive det store bagagerum, som er typisk for SKODA. Kvalitetsarbejdet og en lang række praktiske opbevaringsrum sikrer, at komforten er i højsædet. Miljøvenlige materialer er prikken over i'et.

Intelligent, innovativ og intuitiv

Skoda Enyaq digital cockpit

Foruden den nyudviklede kabine byder den helt nye SKODA ENYAQ IV på en lang række intelligente og innovative løsninger, der kan betjenes intuitivt. Det er gælder blandt andet det standardmonterede Digital Cockpit, en lang række opkoblingsmuligheder og ambientebelysningen.

Anmeldelse af den nye Skoda Enyaq

Service- og reperations abonnement

Når du er en del af Skodas service- og reperationsabonnement, undgår du en masse bekymringer.

En Skoda er bygget til at holde i mange år – og din bil er ingen undtagelse. Dog kan det ikke undgås, at delene på din Skoda bliver lidt og skal udskiftes eller repareres, efterhånden som den bliver ældre. Ofte kan disse regninger komme som lidt af en overraskelse, der nogle gange kan forstyrre ens privatøkonomi en smule. Vælger du et service- og reparationsabonnement kan du undgå disse bekymringer, da du derigennem kender din månedlige omkostning som dækker alt fra service til evt reparationer. Som en lille bonus kan du, såfremt du vil sælge din bil i fremtiden overdrage dit service- og reparationsabonnement til den fremtidige køber.

Skoda forsikring

Gratis
1 måned gratis

Samarbejde m. IF Forsikring

Du får den første måneds forsikring gratis. Herunder hører ansvar og kasko.
kr. 1.500,-
Selvrisiko

Rudedækning

Du får rudedækning med en lav selvrisiko på kr. 1.500,-
Efter 1 måned
Skræddersy

Du bestemmer

Efter en måned, vil du kunne skræddersy følgende efter dine behov: månedsbetaling, selvrisiko, dækninger og km. årligt m.fl.

2 års nybilsgaranti

På alle nye Skodaer, findes 2 års nyvognsgaranti.

2 års garanti

2 års garanti på eftermonterede originale reservedele og tilbehør.

3 års lakgaranti

Ved køb af Skoda får du 3 års lakgaranti.

8 års garanti på højvoltsbatterier

Skoda yder 8 års garanti på højvoltbatterier som kommer i el- og hybridmodellerne.

12 års gennemtæringsgaranti

Ved køb af Skoda, får du 12 års gennemtæringsgaranti.

Bestil tilbud

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Brian Maul

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Få et tilbud

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Bestilling

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

*Der tages forbehold for tastefejl.