fbpx
Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

ŠKODA ENYAQ

Skoda Enyaq Skanderborg
Skoda Enyaq

Skoda ENYAQ

kr 2941 Pr.md
 • Priser fra 298.995 ,-

Gratis babypakke

Book tid til en rådgivning og få en gratis babypakke. Ring ind og bestil en tid til din gratis rådgivning eller book online nu.

Læs mere

Få en plante

Hos Maul Biler A/S har vi derfor valgt at udskifte vores konventionelle chokoladeæsker med Spirens grønne gaver, som du får som en tak for, at du handler ny bil hos os.

Få en gratis togbillet

Nu skal du bare høre! Med internettets nye muligheder er bilmarkedet blevet mere dynamisk på tværs af hele Danmark. Vi tilbyder derfor dig en gratis togbillet i forbindelse med køb af bil.

Skoda Enyaq på lager

Målene på den nye SKODA ENYAQ iV

Mål på den nye Skoda enyaq

ŠKODA ENYAQ iV

Navnet “SKODA ENYAQ” stammer fra det irske navn “Enya”, der betyder “kilde til liv”. Dette er en reference til bilens temperament og dens helt unikke køreoplevelse. Etymologisk set stammer navnet fra det irske ord “eithne”, der kan fortolkes som essens eller ånd. 

Symbolismen i navnet er helt bevidst, da ENYAQ er den første bil i SKODAs nye gren af elektriske SUV’er, og den personificerer derfor familielinjens essens, samtidig med at den etablerer en ny tradition.

ŠKODA ENYAQ iV (4)

Finansiering

kr. 2.941 ,-/md

SKODA ENYAQ 2021

Modelbeskrivelse

SKODA ENYAQ iV er den første hel elektriske SUV, der er bygget på MEB (platformen designet udelukkende til elektrisk kørsel) og afspejler de aktuelle tendenser til enkelhed og individualisering.  ENYAQ iV leveres med baghjulstræk (firehjulstræk er i rørledningen) og kraftige elektriske motorer til et dynamisk emissionsfrit drev med en rækkevidde på op til 500 km.  Udover bilen er skabt til dem, der elsker miljøet, så er den også for dem, der elsker moderne teknologi, smarte sikkerhedssystemer, god rummelighed og et behageligt interiør lavet af kvalitetsmaterialer. Derudover finder du også en bred vifte af Simple Clever-funktioner. Overall er ENYAQ iV en praktisk og komfortabel elektrisk SUV, der er tilpasset hverdagens mange gøremål helt ligesom en konventionel bil.

Skabt til bylivet

ENYAQ iV tilbyder to kraftige elektriske motorer (132 kW og 150 kW), der er mere energieffektive end forbrændingsmotorer, genererer nul CO2-emission fra udstødningsrøret og har fuldt drejningsmoment fra stilstand. Takket være baghjulstræk og 9,3 m. kant-til-kantsten-radius er ENYAQ iV en adræt bil, der er skabt til bylivet. ŠKODA Connect Med ŠKODA Connect-appen kan du forbinde din smartphone til ENYAQ iV's system og fjernstyre nogle af dens funktioner, såsom fjernbetjening til klimaanlæg og fjernopladning.san værksted, der benytter originale reservedele.

Personliggør din ŠKODA ENYAQ iV

ŠKODA ENYAQ iV har helt nye designvalg. Disse er sammenhængende udstyr og designelementer, der passer til dine behov og smag. De forskellige designvalg varierer i polstringsmateriale og design, farverne på de dekorative komponenter og designet på instrumentbrættet. Udover disse designelementer kan du også vælge ti forskellige udstyrspakker og supplere dem med flere enkeltstående funktioner.

Design

ŠKODAs første elektriske SUV er følelsesladet og særpræget, men har dog ikke mistet noget af brandets høje anvendelighed og sparsommelighed. Gitterets lodrethed skiller sig ud, set fra profilen. På grund af konceptet bag den elektriske SUV har designerne været i stand til at udtænke en kort, høj motorhjelm, der fortsætter langs den stærkt skrånende forrude, hvilket giver bilen en dynamisk silhuet og den kraftige luft i en SUV.

Værd at vide om Skoda ENYAQ 2021

Nedenfor vil du kunne se eksempler på de lækre nye features du finder i den nye Skoda ENYAQ iV 2021.

Skoda Enyaq

Med CITIGOe IV beviste Skoda, at du som kunde havde noget at glæde dig til med elbilernes indtog. Den helt nye ENYAQ iV hæver nu barren endnu mere, fordi den er bygget på en modelopbygget platform, som er udviklet specielt til elbiler, og fordi den byder på topmoderne teknologi, hurtig opladning og lang rækkevidde

Skoda Enyaq

Med SKODAS SUV’er er du blevet vant til et elegant og selvsikkert look. Den helt nye ENYAQ IV fortsætter den tradition og har et design, som er velkendt, men innovativt og iøjnefaldende. De generøse proportioner giver et hint om de fremragende pladsforhold.

Skoda Enyaq intetiør Det nyudviklede interiør har endnu større fokus på rummeligheden i ENYAQ iV – inklusive det store bagagerum, som er typisk for SKODA. Kvalitetsarbejdet og en lang række praktiske opbevaringsrum sikrer, at komforten er i højsædet. Miljøvenlige materialer er prikken over i’et.

Skoda Enyaq digital cockpit

Foruden den nyudviklede kabine byder den helt nye SKODA ENYAQ IV på en lang række intelligente og innovative løsninger, der kan betjenes intuitivt. Det er gælder blandt andet det standardmonterede Digital Cockpit, en lang række opkoblingsmuligheder og ambientebelysningen.

Anmeldelse af den nye Skoda Enyaq

En Skoda er bygget til at holde i mange år – og din bil er ingen undtagelse. Dog kan det ikke undgås, at delene på din Skoda bliver lidt og skal udskiftes eller repareres, efterhånden som den bliver ældre. Ofte kan disse regninger komme som lidt af en overraskelse, der nogle gange kan forstyrre ens privatøkonomi en smule. Vælger du et service- og reparationsabonnement kan du undgå disse bekymringer, da du derigennem kender din månedlige omkostning som dækker alt fra service til evt reparationer. Som en lille bonus kan du, såfremt du vil sælge din bil i fremtiden overdrage dit service- og reparationsabonnement til den fremtidige køber.

Forsikring af din Skoda Enyaq

Skræddersyet forsikring igennem Gjensidige til din Enyaq

Priser fra

kr. 431 kr./md.

– Ansvarforsikring

– Kaskoforsikring

– Fri kilometer

– Gratis reparation af stenslag

– Dækning af ekstraudstyr op til 30.000 kr. 

– Dækning eventuelle ting på trækkrog 

-Redningshjælp i udlandet

-Retshjælp

Vejhjælp
Årlig 395 kr.
Mdr. 33 kr.
 
 
 
Glasforsikring
Årlig 695 kr.
Mdr. 58 kr.
 
 
 
Førerpladsdækning
Årlig 245 kr.
Mdr. 21 kr.
 

Vejhjælp dækker i Danmark og hele Europa:

 • Starthjælp
 • Punktering
 • Hjulskift
 • Fritrækning
 • Bugsering
 
 
 

Forsikringen dækker skader på bilens ruder. Ved udskiftning af forruden gælder en selvrisiko på 1.000 kr. Derudover dækkes:

 • Spejlglas samt spejlhus
 • Lygteglas samt lygtehus
 • Panorama glastag er ikke dækket af glasforsikringen (kasko)
 
 
 

Forsikringen dækker hvis føreren af bilen kommer til skade (fx solouheld), og der ikke er en modpart. Forsikringen dækker:

 • Behandlingsudgifter
 • Varigt mén
 • Erhvervsevnetab
 • Svie og smerte
 • Tabt arbejdsfortjeneste
 • Forsørgertab
 
 
 

Fri kilometer

Hos Gjensidige skal du ikke tænke på, hvor mange kilometer du kører. Din forsikring vil nemlig altid være med fri kilometer.

Ingen prisstigning

Hos Gjensidige er det ingen prisstigning forbundet med eventuelle skader.

Gratis reparation af stenslag

Er du også træt af stenslag? Bare rolig hos Gjensidige er reparation af stenslag altid gratis.

Udarbejdet i samarbejde med

Leasing forsikring

Bestil tilbud

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Få et forsikringstilbud

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på