Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Hvad koster det at lease en brugt bil?

Det kan ofte være svært, at gennemskue det forskellige omkostninger der er forbundet med at lease en brugt bil. 

Hos Maul Biler har vi forsøgt at gøre det lidt mere overskueligt, så du nemt og hurtigt kan skabe dig et overblik. Vi har lavet en lille oversigt over de omkostninger der er forbundet med at lease en bil igennem os – Før, under og efter. 

Læs også om vores korttidsleasing, hvor du kan lease en bil helt ned til 1 måned.

Hvad koster det at lease en bil?

Vi har samlet nogle priseksempler til dig, så du nemt og hurtigt kan se, hvad det koster at lease en bil.

Bilmærke og model
Udbetaling
Månedlig ydelse
Km/L
Halvårligt grøn ejerafgift
Samlet omkostninger
Pris pr km
7.495 kr.
1.795 kr.
23,8 Km/L
540 kr.
92.157 kr.
1,54 kr.
7.495 kr.
2.195 kr.
20,4 Km/L
330 kr.
108.103 kr.
1,80 kr.
7.495 kr.
3.495 kr.
20,8 Km/L
330 kr.
154.521 kr.
2,58 kr.
9.995 kr.
3.495 kr.
22,4 Km/L
540 kr.
156.912 kr.
2,62 kr.
19.995 kr.
4.995 kr.
35,6 Km/L
430 kr.
213.631 kr.
3,56 kr.
Bilmærke og model
Pris pr km
1,54 kr.
1,80 kr.
2,58 kr.
2,62 kr.
3,56 kr.

De 3 steps - Hvad koster det at lease en bil?

Vælger du at lease en brugt bil igennem Maul Biler, kan du have omkostninger i tre faser: Før, under og efter.

Før

Under

Efter

Hvad siger andre om Maul BIler?

"God vejledning fra Mathias, som er god til at fremlægge alle løsninger for en og rådgive om mindst mulig værdi tab etc."
Kundeudtalelse
Celine Hansen
"Meget fin service. Søndag den 18. 10. 2020 blev vores bil transporteret til Maul Biler for udbedring af fejl i motoren. Vores forsikringsselskab kunne pga stor travlhed sent søndag eftermiddag ikke finde en lånebil til os for hjemtransport. Men flinke salgsrådgivere hos Maul Biler fandt en meget fin løsning til os, så vi kunne komme hjem med børnebørn og bagage og allerede næste dag kunne vi aflevere vores lånebil."
Kundeudtalelse
Jørgen Sørensen
"Jeg skiftede min Skoda Octavia til en Nissan Leaf, og har gennem hele forløbet følt mig godt behandlet. Ventetiden på den nye bil var 6 mdr., derfor kunne jeg først få en byttepris, da den nye bil var kommet hjem. Også her følte jeg mig godt behandlet, og jeg fik en fornuftig byttepris på den gamle bil."
Kundeudtalelse
Michael Hansen
"Dette er vores femte bil vi køber i Skanderborg, og er virkelig blevet godt behandlet af deres salgsrådgiver Hamed. Lokalerne er rigtig flotte og de har mange biler i deres udstilling. Hvis i vil lave en god handel og føle jer velkommen er Maul Biler i Skanderborg måske det bedste sted i Danmark."
Kundeudtalelse
Carsten Sindberg

Biler til leasing

 
 
 

Privatleasing priser

Hvad koster det egentlig at lease en bil?

Der er flere faktorer som spiller ind, når der skal regnes en privatleasing pris. Hos Maul Biler har vi priser fra 1.295 til  +6.000 kroner/måned. Førstegangsydelsen som du betaler ved afhentning af bilen variere fra 7.495 kroner til 24.995 kroner. På det fleste af vores biler har du mulighed for at tilpasse førstegangsydelsen ud fra dit behov, jo højere førstegangsydelse, jo lavere en månedlig ydelse vil du skulle betale. Klik ind på en af vores biler og se vores leasingberegner i aktion. 

For at kende totalomkostningen der er forbundet med at lease en bil, skal du blot tage månedlig ydelse x løbetiden på  36 månedere plus førstegangsydelsen. Derudover skal du huske at medregne prisen for forsikring, grøn ejerafgift, samt eventuelt brændstofforbrug. I forhold til forsikring samarbejder vi med Gjensidige forsikring, hvor du kan forsikre dig fra kun 349 kroner/måned – Læs mere her.  

En af dine fordele ved at vælge privatleasing, er at du ofte har en lavere opstartsbetaling igennem den lave førstegangsydelse, kontra et billån, hvor du typisk skal betale 20% af bilens værdi. 

 

“Vi synes det er rart, at kunne tilbyde vores kunde en løsning, hvor de fleste kan være med prismæssigt. Derfor er vores førstegangsydelse ofte i den lave ende.  Eksempelvis kan du nøjes med at betale 7.495 kroner i førstegangsydelse på mange af vores mindre biler, såsom vores Skoda Citigo” Siger Direktør Brian Maul.  

FAQ - Leasing af brugt bil

Du kan lease en bil hos os på to måder. Enten ved at besøge vores online showroom på Maulbiler.com eller ved at besøge os i butikken, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig godt videre. 

Hos Maul Biler kan du privatlease en bil, når du er fyldt 18 år. Derudover skal du have et gyldigt kørekort, samt blive kreditgodkendt på baggrund af en kreditvurdering foretaget af Maul Biler.

Du kan selv vælge mellem at hente bilen hos os eller få den leveret hjemme hos dig selv. Vi levere i hele Jylland og til alle brofaste øer for kun 1.995 ,-.  Som noget nyt tilbyder vi også dække din togbillet, hvis du ønsker at hente bilen hos os. Læs mere her

Når det er blevet tid til at aflevere bilen tilbage. Bilen tilbageleveres blot til Maul Biler på den aftalte dato. Bilen du har leaset skal altid tilbageleveres i vasket, samt rengjort stand med alle de effekter, der var i eller en del af leasingbilen da du fik bilen. Eksempler på dette kunne være nøgler, servicehæfte, vinterhjul, gummimåtter eller andet ekstraudstyr. 

Leasingbilen vil blive gennemgået af FDM, som sender en Check-in-rapport til Maul Biler. Rapporten vil blive sammenlignet med den kosmetiske tilstandsrapport, der blev udarbejdet ved udlevering af bilen. Du som leasingtager hæfter for nye skader og mangler, der ikke fremgår af den kosmetiske tilstandsrapport. Ønsker du at sikre dig imod eventuelle skader, kan du tilkøbe en afleveringsforsikring, læs mere her. Derudover vil FDM aflæse kilometertælleren, og du vil som leasingtager faktureres for overkørte kilometer (1,25 kr. pr kilometer) eller tilbagebetales for underkørte kilometer (0,31 kr. pr. kilometer).

Hos Maul Biler er det muligt at privatlease en tidligere leasingbil – dette kaldes også for en releasing. Læs mere om releasing her.

En leasingkontrakt også kaldet en leasingaftale er en aftale mellem dig som leasingtager og leasingselskabet som leasinggiver. Denne aftale er med til at sikre dig. Kontrakten bestemmer alle omstændigheder og vilkår, der drejer sig om leasingaftalen og bilen. 

I leasingaftalen vil du selv fremgå som leasingtager, da det er dig som leaser en given bil. 

Leasinggiver vil i dette tilfælde være leasingselskabet, der ejer bilen og derefter leaser den ud til dig i en bestemt periode.

Maksimumkilometer er det antal kilometer, du som leasingtager maksimalt må køre om året. Dette kan du naturligvis selv være med til at tilpasse ud fra dit eget behov. Det maksimale kilometertal vil altid fremgå af din leasingkontrakt.

Når din leasingaftale udløber, vil de kørte kilometer blive aflæst og du vil enten få krediteret for underkørte kilometer eller få en faktura for overkørte kilometer. Satsen for overkørte kilometer er 1,25 kr. pr km. Satsen for underkørte kilometer er 0,31 kr. pr. km.

Som hovedregel må du ikke fremleje, udlåne eller overlade bilen til tredjemand. Dog må du som leasingtager gerne lejlighedsvist overlade brugen af leasingbilen til familiemedlemmer, samt venner. Føreren af bilen skal dog altid have et gyldigt kørekort. 

Leasingbilen må som hovedregel ikke anvendes permanent uden for Danmarks grænser. Men du må gerne lejlighedsvist opholde dig i udlandet med bilen. For eksempel, når du skal på ferie. 

Vælger du at lease en bil igennem os, er der garanti på bilen. Det betyder, at hvis bilens fabriksgaranti er udløbet under leasingperioden, vil vi betale for nødvendige reparationer, der normalt er dækket af fabriksgarantien.

Ja, når du vælger at lease en bil skal du selv tegne en ansvars- og kaskoforsikring. Du kan enten benytte en af vores samarbejdspartnere eller selv vælge det forsikringsselskab der passer til dine behov. 

Ved eventuelle skader er du som leasingtager forpligtet til at underrette os, samt indsende skadeanmeldelsen til det valgte forsikringsselskab.

Når der er indgået en leasingaftale med os, er det kun muligt at ændre nogle af vilkårene i aftalen. Du har f.eks. mulighed for at ændre maksimumkilometertallet, men det koster 300 kr. pr. måned oven i den månedlige leasingydelse i resten af leasingperioden. 

Der vil altid være en service- og vedligeholdelsesaftale inkluderet i din leasingkontrakt igennem os. Via service- og vedligeholdelsesaftalen skal du ikke længere tænke over eventuelle reparationer som måtte komme som følge af normal drift og slitage. Eventuel service af bilen, vil samtidig også være dækket af denne aftale. 

Service- og vedligeholdelsesaftalen omfatter service og vedligeholdelse af køretøjet i henhold til de foreskrevne serviceeftersyn i bilens service- og instruktionshæfte.

Når du leaser en bil er du forpligtet til at overholde alle bilens serviceeftersyn, som er angivet i bilens servicehæfte. Det er altså dit eget ansvar at sørge for, at bilen bliver serviceret og vedligeholdt på det korrekte tidspunkt, som er +/- 1.500 km. eller +/- 30 dage i forhold til det serviceinterval, der er fastsat af producenten og forhandleren, jf. bl.a. køretøjets instruktions- og servicehæfte.

Service, vedligeholdelse og reparation skal forhåndsgodkendes af os, og der skal benyttes et autoriseret værksted anvist af os.

Hvis serviceeftersyn ikke overholdes, bliver du opkrævet et gebyr. Herudover anses det for misligholdelse af leasingkontrakten, når serviceeftersyn ikke overholdes. Dette betyder, at Maul biler har muligheden for at ophæve leasingaftalen. Ved værdiforringelse/forhøjet afskrivning af bilen eller reparationer forårsaget af manglende service og vedligeholdelse, vil du hæfte for dette.

Som udgangspunkt er det kun, hvis du vælger en Skoda eller Nissan, at vejhjælp er inkluderet i aftalen. Hvis vejhjælpen ikke er inkluderet i prisen, kan du tilkøbe dette for 45 kr. pr måned.

Hvis årsagen til værkstedsbesøget er omfattet af service- og vedligeholdelsesaftalen og er længere end tre hverdage vil du få en bil stillet til rådighed. Alternativt kan du læse om lånebils vilkårene her.

Følgeskader, udbedringer, reparationer, omkostninger eller lignende som følge af misbrug, unormalt brug, uagtsomhed, forsømmelig anvendelse samt trafik- og hærværksskader er ikke omfattet af service- og vedligeholdelsesaftalen. Herudover er hverken bugsering eller udskiftning og reparation af eftermonteret udstyr, bærbart udstyr, væsker, tilsætningsstoffer til brændstof og motorolie, pærer og lygter, ruder, glas, spejle, dæk, fælge, sædevarme, viskerblade, vinterhjul og hjulkapsler heller ikke en del af aftalen. Til sidst er vask og kosmetisk vedligeholdelse samt gebyrer, bøder og afgifter ej heller en del af service- og vedligeholdelsesaftalen.

Er det blevet tid til, at din bil skal til service, vedligeholdelse eller reparation, tager du blot kontakt til os. Vi vil godkende det pågældende service, hvorefter du kan kører til det aftalte autoriseret værksted.

Det aftalte værksted vil derefter sende regningen til os. Hvis der foretages reparationer eller lignende dele, som ikke er omfattet af aftalen, afregner du selv direkte med det autoriseret værksted. 

Vælger du at lease din næste bil igennem os, skal du som det første betale en udbetaling. Derudover vil det være en månedlig leasingydelse i løbet af leasingperioden. 

Kort sagt er den totale leasingomkostning:

Udbetaling + (månedlig leasingydelse * antal måneder i leasingperioden).

Udover dette er der potentielle gebyrer, samt de generelle omkostninger ved at have brugsretten over en bil. Her er der tale om ejerafgift, forsikring samt dæk.

Udbetalingen er et engangsbeløb, som du betaler inden bilen udleveres til dig. Selve udbetalingen afhænger af den ønsket bil. Derudover vil det være et administrationsgebyr forbundet med opstarten af leasingaftalen.

Din leasingydelse er det beløb, du hver måned vil blive opkrævet for at have rådighed og brugsret over den valgte bil. I prisen er en service- og vedligeholdelsesaftale inkluderet. Har du valgt at tilkøbe ekstra udstyr og/eller tilvalgt vores afleveringsforsikring, bliver disse ydelser lagt oven i den månedlige leasingydelse. 

Den månedlige leasingydelse betales månedsvis forud på den 1. i måneden. Beløbet vil fremgå af din leasingaftale.

Bare rolig, du vil ikke komme til at hæfte for restværdien på den valgte bil. Du skal blot nyde bilen i den valgte leasingperiode og aflevere den retur, når aftalen udløber.

Hvis du har kørt mere end det maksimalt tilladte kilometertal pr. år, bliver du faktureret for dette, når du tilbageleverer bilen. Herudover hæfter du også for eventuelle nye skader samt reparationer eller værdiforringelse som følge af, at serviceeftersyn ikke er overholdt. Dernæst er der potentielle gebyrer, som du hæfter for under specifikke omstændigheder. Til sidst er der selvfølgelig også en række udgifter til forbrug af bilen.

Ekstraudstyret på den valgte leasingbil, hvorend det er allerede er på bilen eller er tilvalgt, vil altid ejes af Maul Biler, før, under og efter leasingperioden. Kort fortalt betyder det, du leaser det eventuelt tilvalgte ekstraudstyr, helt ligesom du leaser bilen. 

Dækskifte er ikke inkluderet i prisen. Du kan tilkøbe dækskifte, samt vinterdæk under tilvalg.

Du har hverken ret eller pligt til at købe leasingbilen ved endt leasingperiode.

I nogle tilfælde kan det dog være muligt for dig at købe leasingbilen ved endt leasingperiode. Hvis du kontakter os med et ønske om dette, kan vi først vurdere, hvorvidt dette er muligt, når leasingperioden er tilendebragt. Denne vurdering hviler bl.a. på nedskrivelsen af bilen, markedsprisen for bilen, antal kørte kilometer og andre faktorer.

*Vi tager forbehold for trykfejl og eventuelle ændringer. Når du leaser en bil hos os, er det din leasingaftale, der gælder, men du kan bruge artiklen som vejledning.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på